Prevoz umrlih iz Švajcarske u Bosnu i Hercegovinu

Prevoz umrlih iz Svajcarske u Bosnu
 

Međunarodni prevoz pokojnika iz Švajcarske u BiH

Prevoz pokojnika iz Švajcarske u BiH ćemo kompletno organizovati i sprovesti za samo dva radna dana. Biće nam potreban samo važeći dokument sa slikom preminule osobe, svu ostalu obimnu papirologiju u Švajcarskoj ćemo završiti sami, bez uznemiravanja porodice, i potpuno besplatno.

Samostalno ćemo prikupiti sve potvrde, dozvole, izvještaje i sprovodnicu, te završiti kompletnu administraciju u bolnici, u policiji, sa sanitarnim inspektorima, u našoj Ambasadi u Bernu i dr. Svaki slučaj iznenadno ugašenog života je poseban, pa je moguće da će biti potreban dokument koji samo porodica može da dobije ili ga već ima. U svakom slučaju, ako to bude potrebno direktor Vlado će Vam sve objasniti, tako da nećete morati da izgubite dan na traženje papira.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Koliko košta prevoz pokojnika iz Švajcarske u BiH

Kada je u pitanju prevoz pokojnika iz Švajcarske u BiH cijena najviše zavisi od razdaljine koju naše pogrebno vozilo treba da pređe, te vrijednosti pogrebnog kovčega koji porodica izabere. Ako se odlučite da se mi pobrinemo za prevoz pokojnika u Bosnu i Hercegovinu, većina pogrebne opreme koja prati međunarodni prevoz pokojnika biće besplatan ili simbolično naplaćen. Ipak, drveni pogrebni sanduk može da košta od 400€ pa sve do par hiljada za one najskuplje modele.

Odmah nakon što nas kontaktirate, direktor Vlado će u našoj Ambasadi provjeriti sve uslove i zatim Vas informisati o svemu potrebnom. Odmah ćete moći da se odlučite za drveni pogrebni sanduk i tada ćete znati tačnu, fiksnu cijenu prevoza pokojnika u BiH iz Švajcarske. Drveni i limeni pogrebni sanduk su obavezni u međunarodnom prevozu pokojnika.

PREVOZ (obavezno)0,5€ /km
LIMENI SANDUK (obavezno)50€
DRVENI SANDUK (obavezno)PORODICA BIRA
PRIKUPLJANJE DOKUMENTACIJE (obavezno)BESPLATNO
OBLAČENJE POKOJNIKA (opcionalno)BESPLATNO/ PORODICA BIRA
OSNOVNA POSMRTNA GALANTERIJA (obavezno)BESPLATNO
LAGUNA-BESTATTUNG doo - PREVOZ POKOJNIKA ORG

U našoj tabeli iznad možete vidjeti neke osnovne cijene, ali najsigurnije je da nas kontaktirate i već nakon 5-10 minuta znaćete preciznu i fiksnu cijenu kompletnog prevoza. Na ovoj stranici možete pročitati više od formiranju cijene prevoza pokojnika u međunarodnom saobraćaju.

Možete biti uvjereni da mi ne sarađujemo sa brojnim posrednicima koji su se pojavili na internetu, kopirali našu ponudu i neodgovorno nude usluge prevoza umrlih koji će raditi neko drugi a oni se samo ugraditi u cijenu. Zbog toga moraju da izaberu sumnjive „prevoznike roba i usluga“ a to može biti veoma neprijatno iskustvo za porodicu, no o tom će se brinuti granične policije.

Naša pogrebna firma „Laguna-Bestattung“ doo ne sarađuje sa takvim osobama i ne služi se nikakvim trikovima. Mi obavljamo prevoz pokojnika u Bosnu (Republika Srpska i Federacija BiH) pune dvije decenije, naša vozila su skoro svakodnevno na teritoriji Švajcarske ili neke od evropskih zemalja i mi nemamo razlog da dodatno naduvamo cijene.

Naš obim posla nam dozvoljava da već godinama imamo realne, fiksne cijene i provjereno najsigurniju uslugu u regionu. To Vam sigurno mogu potvrditi sve porodice koje su nas nekad angažovale i koje su naša najbolja i jedina reklama. Hvala im na tome.

Covid-19

Zbog pandemije koja je i dalje prisutna, prevoz pokojnika iz Švajcarske u Bosnu i Hercegovinu se odvija pod posebnim uslovima. Potrebne su dodatne dozvole a kontrole i kazne su rigorozne ukoliko se sve ne odvija po predviđenom zakonu. U najgorem slučaju, porodica može imati neprijatnosti sa dugim zadržavanjem na granicama ili čak probleme sa švajcarskim zakonom.

Mi od početka pandemije posjedujemo sve međunarodne licence za prevoz umrlih iz Švicarske i svih zemalja Evrope, čak i za vrijeme pandemija virusa Covid-19. Zbog toga, nama je omogućeno da prevoz preminulih iz Švajcarske radimo neometano, bez dugotrajnog zadržavanja ili bilo kakvih neprijatnosti za porodicu.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Ukoliko je kod pokojnika registrovano prisustvo virusa Covid-19, potrebno je u Švajcarskoj proći dodatnu proceduru i to može da potraje 3-4 dana. Mi ćemo se pobrinuti za sve i u tom slučaju. Ako korona virus nije pronađen, prevoz pokojnika iz Švicarske u BiH se odvija po uobičajenom planu i kompletan prevoz pokojnika u Bosnu iz Švajcarske biće završen za dva radna dana.

Ako nama povjerite da se pobrinemo za prevoz Vaših najmilijih u Bosnu i Hercegovinu, uradićemo sve potrebno da kompletan prevoz protekne u najboljem redu, mirno i dostojanstveno.

Prevoz umrlih iz Švajcarske u Bosnu
4.2/5 - (30 glasova)