Prevoz pokojnika iz Francuske

Prevoz preminulih iz Francuske
 

Međunarodni prevoz preminulih iz Francuske

Organizujemo brz i pouzdan prevoz pokojnika iz Francuske u sve zemlje regiona. Pouzdano pogrebno preduzeće, sa višedecenijskim iskustvom u međunarodnom transportu pokojnika, preuzeće sve obaveze oko prikupljanja dokumentacije i pripreme pokojnika za prevoz i sahranu u domovini. Čitav proces prevoza preminulih traje dva radna dana, ukoliko nisu u pitanju neke vanredne okolnosti.

Potrebno je da nas kontaktirate kako da bi znali na kojoj lokaciji u Francuskoj se tijelo pokojnika nalazi i u koji grad u regionu je potrebno transportovati tijelo pokojnika. Odmah ćemo provjeriti koje dozvole i ostali papiri potrebni u Vašem slučaju, a zatim će Vas nazvati direktor pogrebne firme koji će Vas upoznati sa svim detaljima.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Prevoz pokojnika iz Francuske za vrijeme korona virusa

Pandemija virusa Covid-19 je otežala ili potpuno blokirala prevoz pokojnika iz Francuske, kao i svih zemalja Evrope. Svega nekoliko pogrebnih firmi iz regiona ima neophodne dozvole za rad na teritoriji Evropske unije. Osim toga, francuske vlasti ne dozvoljavaju stranim pogrebnim firmama da rade na teritoriji Francuske.

Mi smo jedni od rijetkih koji su dobili sve potrebne licence i dozvole da vršimo prevoz pokojnika iz Francuske, da neometano prelazimo sve granice Evropske unije, bez čekanja i raznih drugih neprijatnosti. Kada se nažalost desi najgore, porodica se može osloniti na nas, da će kompletan prevoz proteći brzo i dostojanstveno.

Cijena

Cijena prevoza pokojnika iz Francuske zavisi od nekoliko faktora. Jedan od njih je ukupna razdaljina koju pogrebno vozilo treba da pređe prilikom transporta pokojnika. Važno je naglasiti da pogrebne firme registrovane u Evropi imaju neuporedivo veću cenu prevoza pokojnika od nas, što je i razumljivo.

Osim ove osnovne cene prevoza, potrebno je znati kakvu pogrebnu opremu porodica želi da izabere za pokojnika. Osnovna posmrtna galanterija, vjerski simbol i dr su potpuno besplatni, a cijene drvenih sanduka variraju od 400€ pa sve do preko 4800€. Takođe, tu su brojne sitne dozvole koje su potrebne a koje se skoro svakodnevno mijenjaju.

Kada nas kontaktirate sa osnovnim informacijama, nedugo potom pozvati će Vas direktor firme i između ostalog upoznati i sa ukupnom cijenom kompletnog prevoza.

Dokumentacija

Svu potrebnu dokumentaciju koju je potrebno pribaviti u Francuskoj, prikupićemo samostalno. Prikupljanje dokumentacije je uključeno u cijenu, ne naplaćuje se dodatno. Sve dozvole sanitarnih inspektora, potvrde iz bolnice, svu papirologiju u Ambasadi i ostalo ćemo prikupiti sami, bez angažovanja porodice. Moguće je da će biti potrebni određeni dokumenti koje samo član porodice može da dobije. Kada budemo znali osnovne informacije, uputićemo Vas gdje i kako da ih dobijete, ukoliko uopšte bude potrebe za tim.

Možete se pouzdati da ćemo brzo i u najboljem redu, bez čekanja obaviti prevoz pokojnika iz Francuske u navedene zemlje:

  • Prevoz pokojnika iz Francuske u Sloveniju
  • Prevoz pokojnika iz Francuske u Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Francuske u Bosnu
  • Prevoz pokojnika iz Francuske u Srbiju
  • Prevoz pokojnika iz Francuske u ostale zemlje regiona

Mi smo pouzdano pogrebno preduzeće i porodice koje nas angažuju uvijek imaju pozitivne utiske i redovno nas preporučuju za posao. Radili smo prevoz preminulih iz svih većih gradova Francuske, kao što su Marsej (Marseille), Lil (Lille), Tuluz (Toulouse), Nica (Nice), Nant (Nantes), Monpelje (Montpellier), Mec (Metz), Brest, Limož (Limoges), Kaen (Caen), Dižon (Dijon), naravno Pariz, Bordo (Bordeaux) i drugi..

Dovoljno je da nas kontaktirate sa osnovnim informacijama i u sledećih 10-15 minuta znaćete sve uslove prevoza preminulih iz Francuske.

Prevoz umrlih iz Francuske
3.7/5 - (33 glasova)