Prijevoz pokojnika u Republiku Hrvatsku

Prijevoz umrlih u Hrvatsku
 

Međunarodni prijevoz pokojnika u Republiku Hrvatsku

Organizujemo i sprovodimo pouzdan prijevoz pokojnika iz inozemstva u Republiku Hrvatsku. Možete se pouzdati da ce kompletan prijevoz da protekne u najboljem redu, brzo i dostojanstveno. Upravo onako kako pokojnik i zaslužuje. Prijevoz pokojnika u Hrvatsku biće kompletno završen tokom dva radna dana, svejedno da li se radi o prijevozu pokojnika iz Austrije, Njemačke, Švicarske, Italije i dr.

Sve što je trenutno potrebno jeste da nas informirate o lokaciji na kojoj se nalazi tijelo preminule osobe, te lokaciju na koju je potrebno izvršiti prijevoz. Direktor Vlado će odmah provjeriti sve uslove u Ambasadi i već nakon 5-10 minuta će vas kontaktirati i ljubazno objasniti sve uslove prijevoza, tačnu cijenu i odgovoriti na svako Vaše pitanje.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Dokumentacija

Samostalno ćemo prikupiti kompletnu dokumentaciju u inozemstvu. Nakon dva desetljeća imamo razvijene dobre kontakte u Ambasadama pa dokumentacijku možemo pribaviti istog dana. Zbog toga obitelj neće čekati dugotrajan proces pripreme svih papira i tako ćemo skratiti vrijeme potrebno da se pokojnik transportuje u Republiku Hrvatsku.

Kako rekosmo, svu dokumentaciju potrebnu za prijevoz pokojnika iz inozemstva prikupljamo samostalno. Ipak, svaki slučaj iznenadne smrti u inozemstvu je poseban, pa je moguće da će biti potreban dokument koji samo obitelj pokojnika može pribaviti. Kada nas kontaktirate, odmah ćemo u Ambasadi i kod nadležnih organa saznati sve detalje i uslove koji vrijede u tom trenutku, o čemu ćemo vas odmah obavijestiti.

Mi ćemo učiniti sve sto je moguće da na sebe preuzmemo sve obaveze, kako bi obitelj i prijatelji pokojnika imali sav potreban mir u tim teškim trenucima.

Proces prijevoza pokojnika iz inozemstva

Nakon što nas kontaktirate i upoznate nas sa lokacijom na kojoj se nalazi preminula osoba, mi ćemo odmah provjeriti sve uslove prijevoza, potrebnu dokumentaciju i zakone zemalja kroz koje će se odvijati prijevoz pokojnika, a koji znaju biti veoma rigorozni. Nakon kraće provjere, pozvaće Vas direktor Vlado koji će vam objasniti sve uslove, šta je neophodno, koja je ukupna cijenu prijevoza, te odgovoriti na svako vaše pitanje.

Ako Vam uslovi budu odgovarali, naše pogrebno vozilo nakon kraće pripreme kreće put lokacije koju ste nam dali i biće na datoj lokaciji u dogovoreno vrijeme. Istovremeno, sva potrebna dokumentacija se pribavlja neovisno o obitelji, osim možda važećeg pasoša pokojnika ili drugog dokumenta sa slikom. Čitav proces organizacije, pribavljanja svih papira te sam prijevoz u Republiku Hrvatsku traje jedan ili dva dana, ovisno o mnogo faktora koji variraju od slučaja do slučaja.

Posjedujemo višegodisnje iskustvo u međunarodnom prijevozu pokojnika i sve obaveze preuzimamo na sebe. Možemo garantovati najkraći mogući rok za preuzimanje tijela preminule osobe, te miran i pouzdan prijevoz pokojnika natrag u domovinu.

Cijena prijevoza pokojnika iz inozemstva u Hrvatsku

Ukupna cijena prijevoza pokojnika najviše zavisi od broja kilometara koje pogrebno vozilo ukupno treba da prijeđe za vrijeme prijevoza pokojnika. Na taj iznos potrebno je dodati vrijednost obavezne i pogrebne opreme za koju se obitelj odluči.

Pogrebna oprema koja je obavezna, zakonom propisana za vrijeme međunarodnog prijevoza pokojnika, jesu limeni i drveni lijes, te osnovna posmrtna galanterija. Pored toga, obitelj može da se odluči za dodatnu galanteriju i vjerska obilježja u skladu sa poštovanjem tradicije, običaja, kulturnih i religijskih uvjerenja.

Nakon što nas informirate o lokacijima, tek tada se može formirati okvirna cijena u skladu sa razdaljinom koju je potrebno prijeći. Odmah potom će vam biti ponuđena najniža moguća cijena naše ponude organizacije i kompletnog prijevoza pokojnika u Republiku Hrvatsku.

Ispod su prikazane najniže cijene koje možemo garantovati, a svakako da obitelj može da se odluči za kvalitetniji sanduk ili dodatnu posmrtnu galanteriju. Opširnije o tome od čega zavisi cijena prevoza pokojnika.

PRIJEVOZ (obavezno)0,5€ /km
LIMENI LIJES (obavezno)50€
DRVENI LIJES (obavezno)OBITELJ BIRA
PRIKUPLJANJE DOKUMENTACIJE (obavezno)BESPLATNO
OBLAČENJE POKOJNIKA (opcionalno)BESPLATNO/ OBITELJ BIRA
OSNOVNA POSMRTNA GALANTERIJA (obavezno)BESPLATNO
LAGUNA-BESTATTUNG doo - PREVOZ POKOJNIKA ORG

Sve pojedinosti i uslove prijevoza možete znati već nakon deset minuta kada nas kontaktirate sa osnovnim informacijama. Nakon što sve provjeri, direktor Vlado će Vas kontaktirati sa svim informacijama i preciznom, fiksnom cijenom kompletnog prijevoza.

O nama

Naše pogrebno poduzeće „Laguna-Bestattung“ doo osnovano je 1999. godine. Iako smo registrovani u Bosni i Hercegovini, naša firma je prepoznata kao pouzdan partner u Evropi i Švicarskoj gdje poslujemo dva cijela desetljeća. To nam pruža i određene pogodnosti jer su naše cijene dosta niže od kolega koji su registrovani na tlu Evropske unije ili Švicarske.
Više o nama.

Mi smo pouzdan izbor kada je, nažalost, potreban prijevoz pokojnika iz sledećih zemalja:

  • Prijevoz pokojnika iz Austrije u Hrvatsku
  • Prijevoz pokojnika iz Njemačke u Hrvatsku
  • Prijevoz pokojnika iz Švicarske u Hrvatsku
  • Prijevoz pokojnika iz Italije u Hrvatsku
  • Prijevoz pokojnika iz Nizozemske, Belgije u Hrvatsku
  • Prijevoz pokojnika iz Švedske, Danske, Norveške u Hrvatsku
Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Možete se u potpunosti osloniti na nas. Naše pogrebno poduzeće sad već desetljećima nema bilo kakve pritužbe niti zamjerke na organizaciju i prijevoz pokojnika iz inozemstva, i namjera nam je da tako ostane. Pouzdana, kvalitetna usluga i razumne cijene nas uvijek preporuče za posao.

Prijevoz umrlih u Hrvatsku
3.5/5 - (75 glasova)