Prevoz pokojnika iz Danske

Prevoz umrlih iz Danske
 

Prevoz pokojnika iz Danske je danas zahtjevan i komplikovan proces za organizovati. Potrebno je proći preko teritorija šest zemalja Evropske unije, od kojih svaka ima sopstvene zakone kako postupati na granicama za vrijeme pandemije korona virusa. Zbog toga, samo rijetke licencirane doo pogrebne firme, koje posjeduju sve međunarodne dozvole za prevoz pokojnika u vrijeme vanrednih okolnosti, mogu da garantuju da će prevoz preminulih proteći brzo i bez neprijatnosti na svim ovim granicama.

Međunarodni prevoz pokojnika iz Danske

Pogrebno preduzeće „Laguna-Bestattung“ doo posluje na teritoriji Evropske unije već duže od 20 godina. Naša firma je prva u regionu koja je dobila međunardne licence za prevoz pokojnika iz inostranstva. Imamo iskustvo i odlične administrativne kontakte u svim evropskim zemljama, pa tako i u Danskoj.

Zbog svega toga dajemo garancije da će prevoz preminuilih iz Danske biti obavljen u najkraćem vremenskom roku, bez čekanja i drugih neprijatnosti na granicama po porodicu preminule osobe.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Kada dobijemo osnovne informacije o lokaciji u Danskoj na kojoj se nalazi tijelo pokojnika i lokaciji gdje je potrebno prevesti preminulu osobu, odmah ćemo Vas upoznati sa svim uslovima, neophodnim papirima, potrebnom vremenu i cijeni ukupnog prevoza. Možemo unaprijed dati garancije da će kompletna organizacija i prevoz pokojnika iz Danske u domovinu trajati ne duže od dva radna dana, od trenutka kada nas kontaktirate.

U najkraćem roku možemo obaviti:

  • Prevoz pokojnika iz Danske u Bosnu i Hercegovinu
  • Prijevoz pokojnika iz Danske u Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Danske u Srbiju
  • Prevoz pokojnika iz Danske u ostale zemlje regiona

Dokumentacija

Sami ćemo prikupiti kompletnu dokumentaciju za međunarodni prevoz pokojnika koju je potrebno izvaditi u Danskoj. Neke od dokumenata samo članovi porodice mogu da dobiju, ali osim toga sve što možemo završićemo sami, bez angažovanja porodice i prijatelja i potpuno besplatno. Kada nas kontaktirate i dobijemo osnovne podatke, poslaćemo Vam spisak nekoliko dokumenata koje porodica mora da pribavi.

Kada je riječ o prikupljanju potrebnih dokumenata u Danskoj, zahvaljujući poznavanju procedure i našim kontaktima u ambasadama u Danskoj, mi možemo dobiti potrebne papire u najkraćem roku, bez čekanja.

Prevoz pokojnika iz Danske za vrijeme pandemije korona virusa

Zbog pandemije korona virusa, kontrole na granicama su maksimalno pooštrene, naročito kada je u pitanju prevoz pokojnika preko granica. Sada su potrebne dodatne dozvole i posebne licence da bi doo pogrebno preduzeće mogli neometano da vrše prevoz pokojnika sa teritorije Evropske unije. Naša firma je jedna od rijetkih koja je dobila sve međunarodne dozvole da vrši prevoz pokojnika iz Evrope u vrijeme pandemije Covid-19.

Treba naglasiti da se tijelo pokojnika koji je preminuo zbog korona virusa trenutno ne može transportovati van zemlje u kojoj ga je smrt nažalost zadesila, već je potrebno prvo proći dodatnu proceduru i pribaviti dodatnu papirologiju, pa tek tada dobiti dozvolu za transport. Mi ćemo se pobrinuti za sve ali procedura može da potraje dan ili dva duže. Sve ovo je i dalje podložno promjenama a i svaka zemlja Evropske unije kroz koju se vrši prevoz pokojnika ima drugačije zakone, pa kada nas kontaktirate mi ćemo provjeriti sve uslove i odmah zatim Vas upoznati sa svim.

Cijena

Nemoguće i neozbiljno je unaprijed odrediti cijenu prevoza pokojnika iz inostranstva. Cijena zavisi od nekoliko faktora i potrebno je da znamo lokacije sa koje i na koju je potrebno obaviti prevoz pokojnika da bi mogli znati okvirne troškove i tako formirati preciznu cijenu. Na ovoj stranici možete pogledati više o svemu vezano za cijene prevoza pokojnika.

Mi možemo unaprijed dati garanciju da će cijena biti realna, da će prikupljanje dokumentacije biti besplatno, da će veći dio pogrebne opreme biti besplatan i da nećete imati bilo kakvih naknadnih troškova, bilo zbog „nenadanih“ dozvola ili zbog neprijatnosti na granicama koje imaju mnogi koji se neprofesionalno bave ovim poslom.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Naša firma je pouzdano pogrebno doo preduzeće koje nema potrebu za dodatnom zaradom i osnovna, realna cijena nas proteklih 20 godina uvijek preporučuje za ovaj posao.

Takođe, možemo dati garanciju da ne koristimo usluge posrednika koji se ugrađuju u cijenu. Sve uslove i ukupnu cijenu Vi dogovarate direktno sa direktorom firme koji će Vas nazvati.

Dajemo i garanciju da pokojnika nećemo prevoziti „na crno“ i tako rizikovati neviđene probleme sa zakonom, nepotrebno čekanje i dodatne troškove.

Garantujemo i da pokojnik neće biti transportovan zajedno sa drugim preminulim osobama, kako što to rade izvjesni sumnjivi prevoznici „robe i usluga“ koje zarađuju tako što spuste cijenu jer vrše istovremeno prevoz pet ili više raznih tijela preminulih.

Mi poštujemo prije svega pokojnika i dostojanstvo porodice, i svaki prevoz preminulih se odvija dostojanstveno, poštujući kulturne i vjerske običaje.


Vršimo prevoz pokojnika iz svih većih gradova Danske, kao što su Kopenhagen (København), Aarhus (Århus), Odense, Aalborg (Ålborg), Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens.. odnosno sa bilo koje lokacije u Danskoj na kojoj je potrebno.

„Laguna-Bestattung“ doo je odgovorno pogrebno preduzeće prepoznato u Evropi. Zahvaljujući kvalitetnoj organizaciji, brzini i stvarnim cijenama, porodice koje nas angažuju imaju samo dobre riječi o nama i uvijek nas preporučuju za posao. Kada se, nažalost, desi najgore, mi smo najpouzdaniji izbor za prevoz preminulih iz Danske.

Prevoz umrlih iz Danske
4.1/5 - (31 glasova)