Prevoz Pokojnika iz Italije

Prevoz umrlih iz Italije
 

Međunarodni prevoz pokojnika iz Italije

Pogrebno preduzeće "Laguna Bestattung" organizuje brz i dostojanstven prevoz pokojnika iz Italije u rodni kraj. Kompletan prevoz pokojnika, sa sređivanjem papira u Italiji biće završen za dva radna dana. Naše cijene su realne, usluga kvalitetna, pouzdana i povoljna, a to Vam mogu potvrditi svi koji su nas nekad angažovali kada je, nažalost, bio potreban prevoz pokojnika iz Italije.

 1. Dokumentacija
 2. Kako započeti proces
 3. Cijena
 4. Prevoz pokojnika iz Italije u Bosnu i Hercegovinu
 5. Prevoz pokojnika iz Italije u Srbiju
 6. Prijevoz umrlih iz Italije u Hrvatsku
 7. Covid-19

Dokumentacija

Kompletnu papirologiju u Italiji mi ćemo završiti samostalno i potpuno besplatno. Od porodice ili prijatelja preminule osobe trebaćemo samo važeći document sa slikom, pasoš npr, sve ostale dokumente ćemo prikupiti sami, bez uznemiravanja ožalošćene porodice. Sami ćemo obići bolnicu, izvaditi izvještaje ljekara, dobiti sve dozvole sanitarnih inspektora, završiti svu dokumentaciju u Ambasadi u Italiji, obići sve ostale administrativne tačke u Italiji.

Mi imamo odličnu saradnju sa zaposlenima u Ambasadama svih zemalja našeg regiona. To nama omogućava da papirologiju u Konzulatu završimo već istog dana kada naše pogrebno vozilo bude u Italiji, pa porodica ne mora da čeka danima i plaća ogromne bolničke troškove koji mogu da budu i do 100€ za svaki sat koji preminula osoba provede u bolnici u Italiji.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Kako započeti proces

Kako bismo započeli proces organizacije prevoza pokojnika i prikupljanja dokumenata, trebamo znati samo lokaciju na kojoj se trenutno nalazi preminula osoba i lokaciju na koju je potrebno izvršiti prevoz pokojnika iz Italije. Odmah zatim, direktor Vlado će provjeriti u Konzulatu, bolnici i međudržavnim granicama koji su uslovi i koja dokumentacija je potrebna za međunardoni prevoz umrlih iz Italije. Ovo je obavezan postupak jer se uslovi, zbog pandemije uglavnom, često mijenjaju. Već nakon 10 minuta, direktor će Vas kontaktirati sa svim potrebnim informacijama.

Cijena

Kada je u pitanju prevoz pokojnika iz Italije cijena se određuje na osnovu razdaljine između pomenutih lokacija. Drugi veći trošak je drveni pogrebni sanduk koji je obavezan, zakonom propisan u međunarodnom prevozu umrlih. Drveni i limeni sanduk su obavezni, kao i osnovna pogrebna oprema. Ako se odlučite da mi organizujemo prevoz pokojnika iz Italije, većina toga je besplatno, ali drveni pogrebni sanduk košta od 400€ pa do 2800€ za najskuplje modele.

Kada nas kontaktirate sa osnovnim informacijama, deset minuta nakon toga direktor Vlado će Vam odmah dati da izaberete drveni pogrebni sanduk i saopštiti preciznu i fiksnu cijenu prevoza pokojnika iz Italije.

Važno je da budete sigurni da mi nismo neozbiljna firma koja podiže cijene kada ima priliku da dodatno zaradi na tuđoj nesreći. Naša pogrebna vozila se skoro svakodnevno nalaze u Italiji ili nekoj od Evropskih zemalja i mi nemamo razloga da se služimo prljavim trikovima kako bi dodatno zaradili. Mi nećemo naknadno pronaći iznenadne troškove i dodatno naplaćivati opremu.

PREVOZ (obavezno)0,5€ /km
LIMENI SANDUK (obavezno)50€
DRVENI SANDUK (obavezno)PORODICA BIRA
PRIKUPLJANJE DOKUMENTACIJE (obavezno)BESPLATNO
OBLAČENJE POKOJNIKA (opcionalno)BESPLATNO/ PORODICA BIRA
OSNOVNA POSMRTNA GALANTERIJA (obavezno)BESPLATNO

Mi ne sarađujemo sa posrednicima koji su na internetu iskopirali našu ponudu, pa sebe ugrađuju u cijenu prilikom pregovora sa ožalošćenom porodicom a zapravo nude usluge raznih prevozničkih firmi koji posluju sa sumjivim dozvolama za rad. Mi duže od dvije decenije obavljamo prevoz umrlih iz Italije i čitave Evrope. Naše cijene su realne i namijenjene našim ljudima i našem regionu. Osim toga, mi dajemo garancije da za Vaš novac angažujete pouzdano, profesionalno pogrebno preduzeće, sa valjanim međunarodnim dozvolama za rad u Italiji i čitavoj Evropi uostalom. Zbog toga, naša pogrebna vozila se ne zadržavaju danima na granicama i porodica neće imati bilo kakvih neprijatnosti, kao što je dugotrajno čekanje ili čak problemi sa italijanskim vlastima.

Mi imamo vjerovatno najniže realne cijene u regionu kada je u pitanju kompletan prevoz pokojnika iz Italije. Uslugu pripremanja pokojnika za prevoz i sahranu mi ne naplaćujemo, potpuno je besplatna. To uključuje čišćenje, brijanje, korekciju lica, šminkanje i sl. Porodica može da izabere da se pokojnik pripremi po njihovim željama, u skladu sa vjerskim i kulturnim običajima i dr. Istu uslugu bolnice u Italiji mogu da naplate do 1000€ ili tijelo predaju potpuno nago. Druge pogrebne firme i posrednici to naplaćuju oko 300€. Više o cijeni prevoza pokojnika možete provjeriti na ovoj stranici.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Prevoz pokojnika iz Italije u Bosnu i Hercegovinu

Očekivano, prevoz pokojnika u BiH iz Italije najčešće radimo. Mi smo najsigurniji izbor kada je potrebno organizovati i sprovesti prevoz pokojnika iz Italije u Bosnu. Sjedište naše firme je u Doboju a prevoz umrlih iz Italije smo radili u sve veće gradove i naseljena mjesta u Bosni (Republika Srpska i Federacija BiH). Ukoliko porodica preminule osobe nije nastanjena u BiH ili je spriječena da dođe, mi možemo preuzeti na sebe pripremu svih papira i u BiH. Ipak, svaki slučaj nesrećne smrti je poseban pa prvo moramo znati osnovne informacije. Prikupljanje kompletne dokumentacije u Italiji, kako smo naveli, radimo sami. • Prevoz pokojnika iz Italije u Banja Luku
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Sarajevo
 • Prijevoz umrlih iz Italije u Mostar
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Bijeljinu
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Brčko
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Tuzlu
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Zenicu
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Doboj
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Trebinje
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Zvornik
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Bihać
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Cazin

Prevoz pokojnika iz Italije u ostale gradove i mjesta u BiH – Prnjavor, Ljubuški, Čapljina, Prijedor, Stolac, Livno, Široki Brijeg, Srebrenik, Visoko, Gradišku, Živinice, Gračanicu, Goražde, Foču i druge.

Prevoz umrlih iz Italije u BiH


Prevoz pokojnika iz Italije u Srbiju

Prevoz preminulih iz Italije u Srbiju takođe veoma često radimo. Samo osnovne informacije koje smo naveli su nam potrebne i kompletan prevoz pokojnika iz Italije u Srbiju biće završen za dva radna dana. Mi se nalazimo u Republici Srpskoj (BiH) ali odlično poznajemo svaki kraj u Srbiji, zbog čega nas često angažuju i preporučuju. Kada je u pitanju prevoz pokojnika iz Italije u Srbiju cena koju mi imamo je osetno niža od cijena koju pogrebne firme iz Srbije nude, pa je možda i to jedan od razloga zašto smo mi prvi izbor. • Prevoz pokojnika iz Italije u Beograd
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Novi Sad
 • Prevoz umrlih iz Italije u Niš
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Kragujevac
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Prištinu
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Suboticu
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Zrenjanin
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Pančevo
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Čačak
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Kruševac
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Kraljevo
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Novi Pazar

Prevoz preminulih iz Italije i u ostale gradove i naseljena mesta u Srbiji – Smederevo, Leskovac, Užice, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Zaječar, Jagodinu, Bor, Loznicu, Vršac, Prokuplje i druge.


Prijevoz umrlih iz Italije u Hrvatsku

Prijevoz pokojnika iz Italije u Republiku Hrvatsku vršimo neometano i po realnim, vjerovatno najnižim cijenama u regionu. Cijene koje naša firma može da ponudi su vjerojatno dosta niže od cijena koje kolege registrovane na teritoriji EU imaju, tako da nas se često angažira za prijevoz umrlih iz Italije u Hrvatsku. Prijevoz pokojnika iz Italije vršimo u sve gradove u Hrvatskoj. • Prijevoz pokojnika iz Italije u Zagreb
 • Prijevoz pokojnika iz Italije u Split
 • Prijevoz umrlih iz Italije u Bjelovar
 • Prijevoz pokojnika iz Italije u Osijek
 • Prijevoz pokojnika iz Italije u Dubrovnik
 • Prijevoz pokojnika iz Italije u Slavonski Brod
 • Prijevoz pokojnika iz Italije u Pulu
 • Prijevoz pokojnika iz Italije u Sesvete
 • Prijevoz pokojnika iz Italije u Kaštelu
 • Prijevoz pokojnika iz Italije u Karlovac
 • Prijevoz pokojnika iz Italije u Sisak
 • Prijevoz pokojnika iz Italije u Šibenik

Prijevoz pokojnika iz Italije u ostale gradove i naselja u Hrvatskoj – Vinkovce, Požegu, Samobor, Vukovar, Knin, Trogir, Poreč, Kutinu, Čakovec, Đakovo, Makarsku, Zaprešić, Makarsku i ostale.


Covid-19

Usled pandemije zbog korona virusa, međunarodni prevoz umrlih se strogo kontroliše. Prevoz pokojnika mora da obavlja pogrebno preduzeće sa kompletnim dozvolama za rad na teritoriji Evropske unije i u pandemiji. Naše preduzeće ima sve potrebno i među prvima smo dobili sve dozvole za neometan prevoz pokojnika iz Italije.

Važno je znati ako je osoba preminula od posledica korona virusa, mora se proći dodatna procedura koja može da potraje dodatnih dva ili tri dana. Mi ćemo se i u tom slučaju pobrinuti za sve. Ako kod pokojnika nije pronađen korona virus, prevoz iz Italije se odvija po uobičajenoj proceduri i ukoliko nema razloga za čekanje, biće završen za dva radna dana.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

"Laguna Bestattung "d.o.o pogrebno preduzeće vrši prevoz pokojnika iz Italije duže od dvije decenije. Porodice koje su nas nekad angažovale nas uvijek preporučuju kada su nažalost potrebne naše usluge. Imamo odlične kontakte u Ambasadi u Italiji, pa kompletnu dokumentaciju koja prati međunarodni prevoz umrlih pripremamo u najkraćem roku. Naše cijene su realne i fiksne, usluga pouzdana i možete se osloniti na nas da ćemo sve završiti sami, tokom dva radna dana. Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije, dostupni smo tokom 24h dnevno.

Ukoliko odlučite da nama povjerite prevoz pokojnika iz Italije, uradićemo sve što je potrebno da sve protekne u najboljem redu, brzo i dostojanstveno.

Prevoz umrlih iz Italije
3.7/5 - (80 glasova)