Prevoz umrlih iz Italije u Bosnu i Hercegovinu

Prevoz umrlih iz Italije u BiH
 

Međunarodni prevoz pokojnika iz Italije u BiH

Vršimo brz i pouzdan prevoz pokojnika iz Italije u BiH. Posjedujemo međunarodne licence za prevoz pokojnika iz Italije i cijele Evrope, čak i u uslovima pandemije. Zbog toga, mi možemo kompletan prevoz – organizaciju, papirologiju i sam prevoz u BiH - obaviti za dva radna dana, bez dugotrajnih zadržavanja na granicama ili brojnih drugih neprijatnosti s kojima se danas suočava većina nespremnih pogrebnih firmi.

Prevoz preminule osobe u Bosnu iz Italije danas zna biti veoma komplikovan proces, najviše zbog pandemije korona virusa. Dokumentacija potrebna za međunarodni prevoz umrlih iz Italije je ogromna a kontrole i kazne su rigorozne. Mi ćemo se pobrinuti za sve potrebno kako bi sve proteklo brzo i dostojanstveno za pokojnika i ožalošćenu porodicu.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Prije svega, moramo znati tačnu lokaciju (grad, naselje) u BiH gdje je potrebno prevesti preminulu osobu, odnosno lokaciju u Italiji na kojoj se trenutno nalazi tijelo pokojnika. Odmah potom, direktor Vlado će provjeriti sve uslove u našem konzulatu u Milanu i kontaktiraće Vas već nakon 5-10 minuta sa svim informacijama.

Mi ćemo se pobrinuti za kompletnu papirologiju

Mi ćemo sami obaviti prikupljanje kompletne dokumentacije u Italiji. Samostalno ćemo završiti čitavu administraciju u Italiji, i sve to potpuno besplatno. Od porodice ćemo trebati samo dva ili tri dokumenta koje oni obično već imaju ili ih samo oni mogu izvaditi. Osim toga, porodica se neće uznemiravati ničim drugim tokom čitavog prevoza pokojnika iz Italije u Bosnu i Hercegovinu. Kompletan proces prevoza u Bosnu (Republika Sprska i Federacija BiH) biće završen već za dva radna dana od trenutka kada nas prvi put kontaktirate.

Koliko košta prevoz pokojnika iz Italije u BiH

Kada je u pitanju prevoz pokojnika iz Italije u Bosnu cijena koju mi formiramo zavisi najviše od dva faktora. Prije svega, prikupljanje dokumentacije u Italiji radimo potpuno besplatno. Dakle, ne samo osnovnih papira, već kompletnu dokumentaciju potrebnu za međunarodni prevoz pokojnika u BiH iz Italije prikupićemo samostalno i besplatno.

Osnovna cijena prevoza formira se na osnovu rastojanja koje naše pogrebno vozilo treba da predje. Osim toga, veći iznos potrebno je izdvojiti za drveni pogrebni sanduk koji porodica treba da izabere. Ako se odlučite da nama povjerite prevoz pokojnika iz Italije u Bosnu i Hercegovinu, većina pogrebne opreme i brojne sitne usluge biće besplatne, naplatićemo samo limeni i drveni pogrebni sanduk koji su obavezni u međunarodnom prevozu pokojnika. Limeni sanduk naplaćujemo simboilično ali kvalitetan drveni pogrebni sanduk može da košta od 400€ pa sve do par hiljada za skuplje modele.

Kada Vas direktor Vlado kontakira sa svim informacijama, odmah ćete moći izabrati i drveni pogrebni sanduk i znaćete odmah ukupnu, fiksnu cijenu kompletnog prevoza pokojnika iz Italije u Bosnu i Hercegovinu. U našoj tabeli ispod možete vidjeti neke osnovne cijene, ali kako je svaki slučaj poseban, najpreciznije je da nas kontaktirate i znaćete tačnu cijenu već nakon 5-10 minuta. Na ovoj stranici možete saznati više o tome kako se formira cijena.

PREVOZ (obavezno)0,5€ /km
LIMENI SANDUK (obavezno)50€
DRVENI SANDUK (obavezno)PORODICA BIRA
PRIKUPLJANJE DOKUMENTACIJE (obavezno)BESPLATNO
OBLAČENJE POKOJNIKA (opcionalno)BESPLATNO/ PORODICA BIRA
OSNOVNA POSMRTNA GALANTERIJA (obavezno)BESPLATNO
LAGUNA-BESTATTUNG doo - PREVOZ POKOJNIKA ORG

Budite uvjereni da su naše cijene realne i da mi nemamo potrebu da naduvamo cijene kako bi dodatno zaradili. Naša pogrebna vozila su skoro svakodnevno u Italiji i drugim evropskim zemljama i naš obim posla nam omogućava da imamo niske, realne cijene, vjerovatno najniže u regionu a svakako neuporedivo niže od onih koje imaju pogrebne firme registrovane na tlu Evropske unije.

Osim toga, mi ne sarađujemo sa posrednicima koji su iskopirali samo našu ponudu pa na internetu nude usluge koje će raditi neka treća strana, sa sumnjivim dozvolama i opremom. Mi se ne služimo prljavim trikovima, sve uslove i preciznu, fiksnu cijenu dogovorićete isključivo sa direktorom Vladom.

Zbog svega navedenog i profesionalnog pristupa, porodice koje su nas nekad angažovale nas uvijek preporučuju kada je, nažalost, potreban prevoz umrlih iz Italije u BiH, i oni su nam najbolja reklama.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Covid-19

Naša firma je dobila sve međunarodne licence za prevoz umrlih iz Italije za vrijeme pandemije korona virusa. Zbog toga naša pogrebna vozila neometano prelaze sve granice, bez čekanja ili nekih drugih komplikacija.

Važno je naglasiti da, ako pokojnik preminuo zbog korona virusa, potrebno je u Italiji proći dodatnu proceduru koja može da potraje dodatnih dva ili tri dana. Mi ćemo se i tom slučaju pobrinuti za sve. Ukoliko nije zabilježeno prisustvo virusa Covid-19, prevoz pokojnika iz Italije se obavlja uobičajeno.

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja, odgovorićemo u najkraćem roku.

Prevoz umrlih iz Italije u Bosnu
4.1/5 - (27 glasova)