Uslovi Korišćenja

 

Sadržaj web sajta PrevozPokojnika.org (Sajt) je dostupan posjetiocu (Korisnik) po sledećim uslovima korišćenja, te daljim korišćenjem Sajta, Korisnik se slaže sa svim navedenim uslovima.

Osnovni uslovi korišćenja

PrevozPokojnika.org je samo posrednik između Korisnika i pogrebnog društva koje dalje dogovara sve uslove sa korisnikom Sajta.

PrevozPokojnika.org ne vrši bilo kakvu naplatu usluga od Korisnika Sajta. Korisnik Sajta koristi usluge servisa PrevozPokojnika.org potpuno besplatno.

PrevozPokojnika.org ne određuje niti na bilo koji način utiče na cijenu koju pogrebno preduzeće formira prema Korisniku Sajta.

PrevozPokojnika stoga nije odgovoran za bilo kakvu štetu, neprijatnost, niti eventualno kršenje zakona proisteklo korišćenjem Sajta.

Korisnik Sajta koristi usluge PrevozPokojnika.org isključivo na vlastitu odgovornost.

Opšti uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dijela portala PrevozPokojnika.org i svih njegovih dijelova, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Ni jedan dio sajta PrevozPokojnika.org ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Sajt PrevozPokojnika.org zadržava pravo mijenjanja i uklanjanja sadržaja sa sajta bez prethodne najave.

Sadržaj sajta PrevozPokojnika.org koristite isključivo na vlastitu odgovornost te PrevozPokojnika.org ne snosi odgovornost za eventualne štete nastalog korišćenjem sajta.

Sajt PrevozPokojnika.org sastoji se od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, kao i linkova na spoljne stranice.

Sajt PrevozPokojnika.org polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).

Ukoliko smatrate da je sajt PrevozPokojnika.org povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Sajt PrevozPokojnika.org sadrži i linkove prema drugim web stranicama i ne smatra se odgovornim za sadržaj na tim stranicama.

Sajt PrevozPokojnika.org nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na sajtu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na sajtu PrevozPokojnika.org.

Sajt PrevozPokojnika.org štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Sajt PrevozPokojnika.org se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta PrevozPokojnika.org ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Sajt PrevozPokojnika.org zadržava pravo izmjene ovih uslova korišćenja bez prethodne najave.

Provjerite i našu politiku zaštite privatnosti