Prevoz pokojnika iz Švajcarske

prevoz umrlih iz svajcarske
 

Međunarodni prevoz preminulih iz Švajcarske

Organizujemo brz i pouzdan prevoz pokojnika iz Švajcarske, uz obavezno poštovanje novonastalih propisa i po realnim cijenama. Imamo razvijenu saradnju sa švajcarskim administrativnim organima, što nam omogućava prikupljanje kompletne dokumentacije u najkraćem roku. Zahvaljujući tome, kompletan prevoz pokojnika iz Švajcarske u domovinu traje jedan ili najviše dva radna dana, od trenutka kada nas kontaktirate.

„Laguna Bestattung“ doo je pouzdano pogrebno preduzeće koje posluje na teritoriji Švajcarske punih dvadeset godina. Odlikuje nas profesionalan pristup poslu pa smo na teritoriji Evropske unije prepoznati kao pouzdan partner. Mi dajemo garancije da naša pogrebna vozila neće biti zadržavana na granici i da porodica neće imati bilo kakve neprijatnosti, naprotiv. Porodice koje su nas angažovale za prijevoz preminulih iz Švicarske za svo ovo vrijeme, imaju samo riječi hvale za nas i uvijek nas preporučuju za posao.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah.

Mi smo najčešći izbor kada je u pitanju:

  • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Bosnu i Hercegovinu
  • Prijevoz pokojnika iz Švicarske u Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Srbiju

Možete se pouzdati da ćemo brzo i dostojanstveno organizovati i sprovesti prevoz pokojnika iz Švajcarske u bilo koju zemlju regiona, kao i one na teritoriji Evropske unije.

Prevoz pokojnika za vrijeme korona virusa

Vec dvadeset godina posjedujemo sve međunarodne dozvole za prevoz pokojnika u Evropi, a sada smo dobili i međunarodne licence za prevoz preminulih u vrijeme pandemije, što danas svega nekoliko pogrebnih firmi iz regiona može legalno obavljati.

Svaki slučaj iznenadne smrti u Švajcarskoj je poseban, ali generalno mi imamo sve potrebne licence, dobre administartivne kontakte i višedecenijsko iskustvo da organizujemo prvevoz pokojnika iz Švajcarske bez dugih čekanja na papirologiju i bez zadržavanja i neprijatnosti na granicama, čak i sada, za vrijeme pandemije uzrokovane virusom Covid-19.

Cijena prevoza

Cijena prevoza pokojnika iz Švajcarske se formira tek kada znamo lokaciju na kojoj se nalazi preminula osoba i gdje je potrebno organizovati prenos tijela pokojnika. Kako rekosmo, svaki slučaj je poseban i nemoguće je znati cijenu unaprijed. Cijena se formira na osnovu rastojanja koje pogrebno vozilo mora da pređe, kao i opreme koju porodica izabere. Tako da je neozbiljno unaprijed formirati formirati ponudu jer ta cijena nije realna i precizna. Više o cijenama na ovoj stranici.

Nakon što nam proslijediti osnovne informacije o lokacijama, od direktora naše firme dobićete ponudu pogrebne opreme i tačnu cijenu kompletnog prevoza. Takođe, dajemo garanciju da na tu cijenu neće biti dodatnih iznenadnih troškova koje neozbiljne pogrebne firme znaju da zaborave odmah spomenuti.

Kako izgleda proces

Potrebno je da znamo lokaciju na kojoj se nalazi tijelo pokojnika u Švajcarskoj, kao i lokaciju – državu/ grad – gdje je potrebno obaviti prenos tijela pokojnika. Kada znamo ove osnovne informacije, odmah ćemo provjeriti sve uslove koji vrijede za konkretan slučaj, pa već nakon 15-ak minuta će Vas kontaktirati direktor naše firme, koji će objasniti sve potrebno i odgovoriti na svako Vaše pitanje ili nedoumicu.

Ako izaberete nas da izvršimo prenos tijela pokojnika iz Švajcarske, naše pogrebno vozilo može biti na dogovorenoj lokaciji već sutradan ujutru. Istog dana ćemo prikupiti sve dokumente i dozvole, pa ukoliko nema razloga za čekanje, kompletan prevoz će biti završen istog dana.

Dokumentacija u Švajcarskoj

Kompletnu dokumentaciju koja je obavezna u međunarodnom prevozu pokojnika prikupićemo samostalno. To uključuje papirologiju koja se pribavlja pred polazak pogrebnog vozila, ali i papirologiju koju je potrebno prikupiti u Švajcarskoj – u bolnici, u konzulatu, kod sanitarnih inspektora i ostalih adminisrativnih organa. Od Vas ćemo trebati par dokumenata koje samo porodica može da dobije ili ih već posjeduje, sve ostalo je naša briga. Potrebnu papirologiju prikupljamo potpuno besplatno.

Kontaktirajte nas ukoliko imate dodatnih pitanja, odgovorićemo u najkraćem roku.

Prevoz umrlih iz Svajcarske