Prevoz pokojnika iz Švajcarske

prevoz umrlih iz svajcarske
 

Međunarodni prevoz preminulih iz Švajcarske

Organizujemo brz i prije svega pouzdan prevoz pokojnika iz Švajcarske, uz obavezno poštovanje novonastalih propisa i po realnim cijenama. Imamo razvijenu saradnju sa švajcarskim administrativnim organima, što nam omogućava prikupljanje kompletne dokumentacije besplatno i u najkraćem roku. Zahvaljujući tome, kompletan prevoz pokojnika iz Švajcarske u domovinu traje jedan ili najviše dva radna dana, od trenutka kada nas kontaktirate.

 1. O nama
 2. Kako započeti proces
 3. Dokumentacija
 4. Cijena
 5. Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Bosnu i Hercegovinu
 6. Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Srbiju
 7. Prijevoz umrlih iz Švicarske u Hrvatsku
 8. Covid-19

O nama

„Laguna Bestattung“ doo je pouzdano pogrebno preduzeće koje posluje na teritoriji Švajcarske punih dvadeset godina. Odlikuje nas profesionalan pristup poslu pa smo u Švicarskoj i na teritoriji Evropske unije prepoznati kao pouzdan partner. Mi dajemo garancije da naša pogrebna vozila neće biti zadržavana na granici i da porodica neće imati bilo kakve neprijatnosti, naprotiv. Porodice koje su nas angažovale za prijevoz preminulih iz Švicarske za svo ovo vrijeme imaju samo riječi hvale za nas i uvijek nas preporučuju za posao.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Kako započeti proces

Potrebno je da znamo lokaciju na kojoj se nalazi tijelo pokojnika u Švajcarskoj, kao i lokaciju – državu/ grad – gdje je potrebno obaviti prenos tijela pokojnika. Kada znamo ove osnovne informacije, odmah ćemo provjeriti sve uslove koji vrijede za konkretan slučaj, pa već nakon 10-ak minuta će Vas kontaktirati direktor naše firme, koji će objasniti sve potrebno i odgovoriti na svako Vaše pitanje ili nedoumicu.

Ako izaberete nas da izvršimo prenos tijela pokojnika iz Švajcarske, naše pogrebno vozilo može biti na dogovorenoj lokaciji već sutradan ujutru. Istog dana ćemo prikupiti sve dokumente i dozvole, pa ukoliko nema razloga za čekanje, kompletan prevoz će biti završen istog dana ili sutradan.

Sami ćemo se pobrinuti za pripremu pokojnika za prevoz i sahranu. To uključuje čišćenje, brijanje, oblačenje pokojnika, korekciju lica, diskretno šminkanje i sve drugo što je potrebno za dostojanstven ispraćaj pokojnika. Ta usluga pripreme pokojnika je potpuno besplatna ili simbolična ako porodica ima posebne zahtjeve.

Dokumentacija

Kompletnu dokumentaciju koja je obavezna u međunarodnom prevozu pokojnika prikupićemo samostalno. To uključuje papirologiju koja se pribavlja pred polazak pogrebnog vozila, ali i papirologiju koju je potrebno prikupiti u Švajcarskoj – u bolnici, u Konzulatu, kod sanitarnih inspektora i ostalih administrativnih organa. Od Vas ćemo trebati par dokumenata koje samo porodica može da dobije ili ih već posjeduje, sve ostalo je naša briga. Potrebnu papirologiju prikupljamo potpuno besplatno.

Tokom proteklih dvadeset godina razvili smo dobre kontakte sa administracijom u Bernu, Cirihu i Luganu, što nam pomaže da na određenu dokumentaciju ne čekamo danima, već sve papire u Švajcarskoj mi možemo prikupiti za samo jedan dan. Zbog toga, možemo skratiti čitav proces prevoza umrlih iz Švicarske, pa ožalošćena porodica ne mora da izdvaja ogromna sredstva za bolničke i druge troškove brige o pokojniku.

Cijena

Približno precizna cijena prevoza pokojnika iz Švajcarske se može znati tek kada znamo lokaciju na kojoj se nalazi preminula osoba i gdje je potrebno organizovati prenos tijela pokojnika. Nemoguće je unaprijed znati koliko košta prevoz pokojnika iz Švicarske ili bilo koje države u inostranstvu. Cijena prevoza pokojnika se formira na osnovu rastojanja koje pogrebno vozilo mora da pređe, kao i pogrebne opreme koju porodica izabere. To su dva najveća troška.

Ako se odlučite da nama povjerite prevoz pokojnika iz Švajcarske, većina obavezne pogrebne opreme koja prati međunarodni prevoz umrlih će biti besplatna. Međutim, drveni pogrebni sanduk minimalnog kvaliteta može da košta od 400€ pa sve nekoliko hiljada evra za skuplje modele. Zbog toga je neozbiljno unaprijed formirati ponudu jer ta cijena ne može biti ni približno precizna. Drveni i limeni pogrebni sanduk su obavezni, propisani zakonom u međunarodnom prevozu pokojnika.

Nakon što nam dostavite osnovne informacije o lokaciji, direktor Vlado će Vam odmah ponuditi izbor drvenih sanduka i tek tada je moguće znati tačnu i preciznu cijenu kompletnog prevoza. Mi dajemo garanciju da na tu cijenu neće biti dodatnih iznenadnih troškova koje neozbiljne pogrebne firme i razni prevoznici i posrednici znaju da zaborave odmah spomenuti.

PREVOZ (obavezno)0,5€ /km
LIMENI SANDUK (obavezno)50€
DRVENI SANDUK (obavezno)PORODICA BIRA
PRIKUPLJANJE DOKUMENTACIJE (obavezno)BESPLATNO
OBLAČENJE POKOJNIKA (opcionalno)BESPLATNO/ PORODICA BIRA
OSNOVNA POSMRTNA GALANTERIJA (obavezno)BESPLATNO

U tabeli iznad možete provjeriti neku okvirnu cijenu naše usluge ali najsigurnije je da nam javite lokaciju i već nakon desetak minuta znaćete preciznu i fiksnu cijenu kompletnog prevoza pokojnika. Na ovoj stranici možete pročitati više o tome kako se formira cijena.

Nažalost, pojavilo se mnogo posrednika koji su samo iskopirali našu ponudu na internetu i tako pokušavaju da privuku ožalošćene osobe koje se raspituju za prevoz pokojnika iz Švicarske i drugih zemalja. Oni pregovaraju sa ožalošćenom porodicom i raznim prevoznicima, pa se ugrađuju u cijenu. Njihove cijene su obično veće od realnih ali znaju da budu zaista nerealno niske, što može da znači samo da nešto nije u redu.

To može da bude, pretpostavljamo, prevoz umrlih bez propisanih dozvola, prevoz više raznih tijela pokojnika odjednom, pogrebna oprema koja ne ispunjava osnovne standarde, korišćenje raznih firmi koje su registrovane kao prevoznici roba i usluga i sl. Sve to je veoma neozbiljno, opasno i zato trebate opširno ispitati kakvu uslugu dobijate za prevoz pokojnika. Naravno, čast kolegama koji odgovorno i profesionalno vrše svoj posao po nešto većim cijenama, ništa od pomenutog se ne odnosi na njih.

Pomenimo i gore navedenu pripremu pokojnika za dostojanstven prevoz iz Švajcarske koju mi radimo potpuno besplatno ili za simboličnu naknadu, u zavisnosti ima li porodica posebnih želja. Istovremeno, razni posrednici i prevoznici sa sumnjivim dozvolama to dodatno naplaćuju oko 300€. Bolnice u Švajcarskoj za isto mogu da naplate i do 1000€. Razne sitne dijelove pogrebne opreme isto tako. Dovoljno je realno sagledati kompletnu ponudu i razumno odabrati.

Naša pogrebna firma „Laguna-Bestattung“ obavlja prevoz pokojnika iz Švajcarske i svih evropskih država skoro svakodnevno i mi nemamo razloga da dodatno zaradimo na svakom pojedinačnom slučaju. Budite uvjereni da, kada je u pitanju prevoz preminulih iz Švajcarske cijena su sasvim realne, precizne i fiksne i upravo zbog toga nas se uvijek preporučuje kada je nažalost potreban prevoz pokojnika.

Takođe, mi prevoz pokojnika obavljamo odgovorno, sa potpunom dokumentacijom, regularnim dozvolama i međunarodnom licencom za međunarodni prevoz pokojnika. Zbog toga porodice koje nas angažuju sigurno neće prolaziti neprijatnosti kao što su dugotrajna zadržavanja na granicama ili čak problemi sa švajcarskim vlastima.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Bosnu i Hercegovinu

Mi smo najsigurniji izbor kada je u pitanju prevoz pokojnika iz Švajcarske u BiH. Imamo preko dvadeset godina iskustva i o nama možete čuti samo dobre preporuke. Sjedište naše firme se nalazi u Doboju i sigurno da ćemo najbrže obaviti prevoz pokojnika iz Švajcarske u Bosnu (Republika Srpska i Federacija) u bilo koji njen dio. Kada je potrebno, možemo i u BiH pripremiti dokumentaciju za prevoz umrlih iz Švicarske, ako porodica nije nastanjena u BiH ili nije u mogućnosti prisustvovati. Ovo se nažalost često dešava, sada, dok traje pandemija korona virusa. Uradićemo sve što je potrebno kako bi prevoz pokojnika u Bosnu i Hercegovinu iz Švicarske bio obavljen u najkraćem roku, mirno i dostojanstveno.

Prevoz umrlih iz Svajcarske za Bosnu

 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Banja Luku
 • Prevoz pokojnika iz Švicarske u Sarajevo
 • Prijevoz umrlih iz Švicarske u Mostar
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Bijeljinu
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Brčko
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Tuzlu
 • Prevoz pokojnika iz Švicarske u Zenicu
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Doboj
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Trebinje
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Zvornik
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Bihać
 • Prevoz pokojnika iz Švicarske u Cazin

Prevoz pokojnika iz Švajcarske u ostale gradove i mjesta u BiH – Prnjavor, Ljubuški, Čapljina, Prijedor, Stolac, Livno, Široki Brijeg, Srebrenik, Visoko, Gradišku, Živinice, Gračanicu, Goražde, Foču i druge.

Prevoz umrlih iz Švajcarske u BiH


Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Srbiju

Prevoz preminulih iz Švajcarske u Srbiju vršimo po pouzdano najpovoljnijim cenama u regionu. Duga istorija odlaska naših ljudi u beli svet u potrazi za boljim životom i standardom vredi i za Švajcarsku. Porodice koje su nas nekad angažovale nas redovno preporučuju kada su, nažalost, potrebne naše usluge, pa tako se dobar glas o nama proširio na celoj teritoriji Republike Srbije. Vršimo prevoz pokojnika iz Švajcarske u svaki grad i naseljeno mesto u Srbiji, u nakraćem roku i bez angažovanja porodice. Takođe, naše cene su nešto niže od onih koje imaju pogrebne firme iz Srbije i celog regiona, pa je to još jedan razlog zašto nas često angažuju za prevoz preminulih u Srbiju iz Švajcarske, kao i cele Evrope uostalom.

Prevoz pokojnika iz Svajcarske za Srbiju

 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Beograd
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Novi Sad
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Niš
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Kragujevac
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Prištinu
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Suboticu
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Zrenjanin
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Pančevo
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Čačak
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Kruševac
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Kraljevo
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Novi Pazar

Prevoz preminulih iz Švajcarske i u ostale gradove i naseljena mesta u Srbiji – Smederevo, Leskovac, Užice, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Zaječar, Jagodinu, Bor, Loznicu, Vršac, Prokuplje i druge.


Prijevoz umrlih iz Švicarske u Hrvatsku

Sa porastom obima našeg posla u čitavom regionu, i u Republici Hrvatskoj se prepoznao visok standard i niske cijene koje imamo. Prijevoz pokojnika u Hrvatsku iz Švicarske vršimo po najpovoljnijim cijenama, jer naša pogrebna firma je registrovana u BiH, pa naša ponuda je uvijek neuporedivo niža od onih koje kolege registrovane na tlu Evropske unije moraju da ponude, što je razumljivo. Zbog toga, često upravo nas izaberu porodice iz Hrvatske kada je, nažalost, potreban prijevoz umrlih iz Švicarske u Hrvatsku. Prijevoz pokojnika radimo u sve gradove Hrvatske, kako iz Švicarske tako i iz ostalh zemalja Evrope.

Prijevoz umrlih iz Svicarske za Hrvatsku

 • Prijevoz pokojnika iz Švicarske u Zagreb
 • Prijevoz pokojnika iz Švicarske u Split
 • Prijevoz umrlih iz Švicarske u Bjelovar
 • Prijevoz pokojnika iz Švicarske u Osijek
 • Prijevoz pokojnika iz Švicarske u Dubrovnik
 • Prijevoz pokojnika iz Švicarske u Slavonski Brod
 • Prijevoz pokojnika iz Švicarske u Pulu
 • Prijevoz pokojnika iz Švicarske u Sesvete
 • Prijevoz pokojnika iz Švicarske u Kaštelu
 • Prijevoz pokojnika iz Švicarske u Karlovac
 • Prijevoz pokojnika iz Švicarske u Sisak
 • Prijevoz pokojnika iz Švicarske u Šibenik

Prijevoz pokojnika iz Švicarske u ostale gradove i naselja u Hrvatskoj – Vinkovce, Požegu, Samobor, Vukovar, Knin, Trogir, Poreč, Kutinu, Čakovec, Đakovo, Makarsku, Zaprešić, Makarsku i ostale.


Covid-19

Već dvadeset godina posjedujemo sve međunarodne dozvole za prevoz pokojnika u Evropi, a sada smo dobili i međunarodne licence za prevoz preminulih u vrijeme pandemije, što danas svega nekoliko pogrebnih firmi iz regiona može legalno obavljati.

Procedura za prevoz pokojnika preminulih od korone je nešto drugačija i potrebna je dodatna dokumentacija. Sve to može da potraje dan ili dva duže od uobičajenog, ali mi ćemo se svakako pobrinuti za sve.

Svaki slučaj iznenadne smrti u Švajcarskoj je poseban, ali generalno mi imamo sve potrebne licence, dobre administrativne kontakte i višedecenijsko iskustvo da organizujemo prvevoz pokojnika iz Švajcarske bez dugih čekanja na papirologiju i bez zadržavanja i neprijatnosti na granicama, čak i sada, za vrijeme pandemije uzrokovane virusom Covid-19.

Možete se pouzdati da ćemo brzo i dostojanstveno organizovati i sprovesti prevoz pokojnika iz Švajcarske u bilo koju zemlju regiona, kao i da će sve proći bez mirno, bez bilo kakvih neprijatnosti. Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije, odgovorićemo u njakraćem roku.

Prevoz umrlih iz Svajcarske
3.5/5 - (99 glasova)