Prevoz Pokojnika iz Austrije

Prevoz pokojnika iz Austrije
 

Međunarodni prevoz pokojnika iz Austrije

Obavljamo brz i dostojanstven prevoz pokojnika iz Austrije u nazad rodni kraj. Prevoz vršimo po realnim cijenama u sve zemlje regiona, BiH, Srbiju, Hrvatsku i druge, a naša usluga ispunjava rigorozne standarde Evropske unije kada je riječ o prevozu umrlih iz Austrije i drugih zemalja Evrope. Kompletnu organizaciju preuzimamo na sebe i čitav prevoz pokojnika iz Austrije biće završen za dva radna dana.

 1. Kako započeti proces
 2. Dokumentacija
 3. Cijena
 4. Prevoz pokojnika iz Austrije u Bosnu i Hercegovinu
 5. Prevoz pokojnika iz Austrije u Srbiju
 6. Prijevoz umrlih iz Austrije u Hrvatsku
 7. Covid-19

Kako započeti proces

Prevoz pokojnika iz svih gradova u Austriji organizujemo istog sata kada nas kontaktirate i dobijemo osnovne informacije o mjestu iz koga je potrebno prevesti tijelo preminulog. Biće nam potreban samo kontakt telefon i tačna adresa na kojoj možemo preuzeti pasoš pokojnika, sve ostalo obavljamo sami, bez dodatnih troškova.

Kada nas informišete o tačnoj lokaciji na kojoj se trenutno nalazi preminula osoba, mi ćemo odmah provjeriti sve uslove prevoza umrlih iz Austrije koji važe u ovom trenutku. Ovi uslovi se često mijenjaju, najviše zbog pandemije, pa je potrebno pripremiti sve potrebno, najviše obimnu dokumentaciju obaveznu u međunarodnom prevozu pokojnika. Nakon deset minuta imaćemo sve informacije i direktor će Vam objasniti sve što želite znati.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Dokumentacija

Pobrinućemo se za kompletnu dokumentaciju koju je potrebno prikupiti u Austriji. Svu papirologiju za prevoz umrlih iz Austrije, dakle sve neophodne dozvole, međunarodni posmrtni list, dokumentaciju u Ambasadi, sprovodnicu, dokumentaciju iz bolnice, izvještaje doktora, potvrde sanitarnih inspektora i dr. prikupljamo sami, bez uznemiravanja porodice i prijatelja preminulog u njihovim teškim trenucima. Ovu uslugu sređivanja svih papira u Austriji ne naplaćujemo, potpuno je besplatna.

Od porodice će nam trebati samo važeći dokument sa slikom, važeći pasoš npr. Ipak, svaki slučaj iznenadne smrti u inostranstvu je poseban, pa postoji mogućnost da će biti potreban dokument koji samo porodica ima ili može da dobije. U svakom slučaju, direktor će odmah provjeriti u Ambasadi i kod nadležnih organa u Austriji šta je sve potrebno i informisati Vas da li je i koji dokument potrebno porodica da pripremi. Osim toga, ostalu obimnu dokumentaciju ćemo pripremiti samostalno.

Cijena

Cijena prevoza pokojnika iz Austrije ili bilo koje države se određuje na osnovu kilometraže koju pogrebno vozilo mora da pređe, kao i vrijednosti pogrebnog sanduka koji porodica izabere. To su dva najveća troška i nije moguće je formirati približno preciznu cijenu bez ovih informacija. Upravo zbog toga, mi nemamo unaprijed formirane cijene jer one jednostavno nisu precizne.

Ukoliko se odlučite da mi radimo prevoz pokojnika iz Austrije, veći dio pogrebne opreme biće besplatan ali pristojan drveni pogrebni sanduk može da košta 400€ pa sve do par hiljada evra za one skuplje. Drveni i limeni sanduk su obavezni i zakonom propisani. Kada nas kontakirate sa osnovnim podacima, direktor Vlado će Vam ponuditi da izaberete drveni pogrebni sanduk i odmah ćete znati realnu, preciznu cijenu kompletnog prevoza pokojnika iz Austrije.

Bez obzira u koju državu se vrši prevoz pokojnika iz Austrije cijena kompletnog prevoza, sa prikupljenom svom neophodnom dokumentacijom, biće provjereno najniža u regionu. Na ovoj stranici možete provjeriti šta utiče na cijenu i sami približno izračunati sav trošak međunarodnog prevoza pokojnika, a u tabeli ispod možete vidjeti naše okvirne cijene.

PREVOZ (obavezno)0,5€ /km
LIMENI SANDUK (obavezno)50€
DRVENI SANDUK (obavezno)PORODICA BIRA
PRIKUPLJANJE DOKUMENTACIJE (obavezno)BESPLATNO
OBLAČENJE POKOJNIKA (opcionalno)BESPLATNO/ PORODICA BIRA
OSNOVNA POSMRTNA GALANTERIJA (obavezno)BESPLATNO

Mi ne sarađujemo sa posrednicima koji su samo iskopirali našu ponudu i naš websajt na internetu, pa onda pregovaraju cijene između pogrebnih firmi koje nerijetko posluju ispod standarda za ovaj odgovoran posao i ožalošćenih porodica, pa sebe ugrađuju u cijenu. Takođe, kod nas nećete imati neprijatnosti kao što su dugotrajno zadržavanje na granicama ili naknadni iznenadni troškovi. Mi se ne služimo takvim trikovima i naša cijena biće realna, precizna i fiksna. Sve porodice koje su nas nekad angažovale Vam to mogu potvrditi i one nas cijelo ovo vrijeme preporučuju za posao.

Pogrebno preduzeće "Laguna-Bestattung" d.o.o već dvije decenije obavlja licenciran prevoz pokojnika iz Austrije i drugih evropskih zemalja. Posjedujemo sve međunarodne dozvole pa porodice koje nas angažuju mogu biti sigurne da na granicama neće biti neprijatnosti i ili čak problema sa zakonom. Tijelo pokojnika se prevozi neometano, brzo i dostojanstveno, poštujući sve zakonske obaveze i vjerske običaje.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Prevoz pokojnika iz Austrije u Bosnu i Hercegovinu

Prevoz umrlih iz Austrije u BiH obavljamo od 1998. godine. Imamo odlične kontakte u Ambasadi Bosne i Hercegovine u Beču što nam omogućava da kompletnu papirologiju završimo u rekordnom roku i tako skratimo vrijeme potrebno za organizaciju i sprovođenje kompletnog prevoza u Bosnu iz Austrije. Mi se možemo pobrinuti i za sređivanje papirologije i u BiH, naravno ukoliko je to potrebno, obično kada porodica ne može da psisustvuje a to se često dešava u pandemiji. Možete biti sigurni da smo mi najsigurniji izbor kada je u pitanju prevoz pokojnika iz Austrije u Bosnu (Republika Srpska i Federacija BiH). Takođe, kada je u pitanju prevoz pokojnika iz Austrije cijena koju mi formiramo je realna i prilagođena našoj zemlji i našim ljudima.

prevoz umrlih iz austrije za bosnu

 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Banja Luku
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Sarajevo
 • Prijevoz umrlih iz Austrije u Mostar
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Bijeljinu
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Brčko
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Tuzlu
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Zenicu
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Doboj
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Trebinje
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Zvornik
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Bihać
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Cazin

Prevoz pokojnika iz Austrije u ostale gradove i mjesta u BiH – Prnjavor, Ljubuški, Čapljina, Prijedor, Stolac, Livno, Široki Brijeg, Srebrenik, Visoko, Gradišku, Živinice, Gračanicu, Goražde, Foču i druge.

Prevoz umrlih iz Austrije u BiH


Prevoz pokojnika iz Austrije u Srbiju

Prevoz preminulih iz Austrije u Srbiju takođe vršimo već punih dvadeset godina. Za to vrijeme smo izgradili saradnju sa administrativnim organima u Ambasadi Republike Srbije u Beču, gdje su nam uvijek otvorena sva vrata. Povjerenje porodica koje nas angažuju kada je potreban prevoz pokojnika u Srbiju iz Austrije se uvijek pokazalo opravdanim i njihove ocjene su naša najbolja reklama. Mi smo pogrebno preduzeće iz Republike Srpske (BiH) pa kada je u pitanju prevoz pokojnika iz Austrije u Srbiju cena naše usluge je nešto niža od firmi iz regiona.

prevoz umrlih iz austrije za srbiju

 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Beograd
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Novi Sad
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Niš
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Kragujevac
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Prištinu
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Suboticu
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Zrenjanin
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Pančevo
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Čačak
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Kruševac
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Kraljevo
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Novi Pazar

Prevoz preminulih iz Austrije i u ostale gradove i naseljena mesta u Srbiji – Smederevo, Leskovac, Užice, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Zaječar, Jagodinu, Bor, Loznicu, Vršac, Prokuplje i druge.


Prijevoz umrlih iz Austrije u Hrvatsku

Imamo dugogodišnje iskustvo u prijevozu pokojnika iz Austrije u Hrvatsku. Republika Hrvatska je članica Evropske unije i svakako da su cijene koje mi imamo neuporedivo niže od onih koje kolege iz Evrope. Zbog toga, našu pogrebnu firmu često angažuju obitelji iz svih hrvatskih županija. Nažalost, lokalna administracija u Zadru i Rijeci nam često prave probleme, pa je pošteno to naglasiti kako bi ožalošćene porodice mogle odmah da se obrate lokalnim pogrebnim firmama u ovim regijama. U ostalim dijelovima Hrvatske, prevoz umrlih iz Austrije radimo neometano.

prijevoz umrlih iz austrije za hrvatsku

 • Prijevoz pokojnika iz Austrije u Zagreb
 • Prijevoz pokojnika iz Austrije u Split
 • Prijevoz umrlih iz Austrije u Bjelovar
 • Prijevoz pokojnika iz Austrije u Osijek
 • Prijevoz pokojnika iz Austrije u Dubrovnik
 • Prijevoz pokojnika iz Austrije u Slavonski Brod
 • Prijevoz pokojnika iz Austrije u Pulu
 • Prijevoz pokojnika iz Austrije u Sesvete
 • Prijevoz pokojnika iz Austrije u Kaštelu
 • Prijevoz pokojnika iz Austrije u Karlovac
 • Prijevoz pokojnika iz Austrije u Sisak
 • Prijevoz pokojnika iz Austrije u Šibenik

Prijevoz pokojnika iz Austrije u ostale gradove i naselja u Hrvatskoj – Vinkovce, Požegu, Samobor, Vukovar, Knin, Trogir, Poreč, Kutinu, Čakovec, Đakovo, Makarsku, Zaprešić, Makarsku i ostale.


Covid-19

Zbog korone, međunarodni prevoz preminulih je često preopterećen trenutnom situacijom, što je i razumljivo. Naša pogrebna firma je jedna od rijetkih u regionu koja je u novonastaloj situaciji dobila sve evropske licence za neometan prevoz preminulih iz Austrije i drugih zemalja Evrope, natrag u domovinu. Zbog pandemije uzrokovane virusom Covid -19, na graničnim prelazima u Evropi se svakodnevno odvija pravi haos. Mi dajemo garancije da će prevoz preminulih proći bez neprijatnosti na granicama, i da će sve biti biti završeno u dogovorenom roku, najčešće za dva radna dana od trenutka kada nas kontaktirate.

Treba naglasiti da, ukoliko je pokojnik preminuo od korone, neophodno je sačekati dodatne dozvole i čitava procedura je nešto drugačija i traje dan ili dva dana duže od uobičajenog. Ukoliko nije zabilježeno prisustvo Covid-19 virusa, prevoz pokojnika se odvija uobičajeno i bez dodatnog čekanja. U svakom slučaju, mi ćemo se pobrinuti za sve.

Gradovi u Austriji iz kojih smo radili prevoz pokojnika

Imamo dugogodišnje iskustvo u organiziciji i sprovođenju prevoza umrlih iz Austrije u zemlje regiona. Potrebna nam je samo lokacija u Austriji na kojoj treba da preuzmemo tijelo pokojnika, za sve ostalo pobrinuće se pogrebna firma koja obavlja sav posao, bez obzira koje mjesto u Austriji je u pitanju.

Iz sledećih gradova smo već organizovali prevoz pokojnika iz Austrije:

Beč

Glavni i najveći grad, ujedno i administrativni centar Austrije. Beč (Wien, Vienna) je takođe nezvanični centar naših ljudi koji žive i rade u Austriji, pa je prirodno da smo najviše upita za prevoz pokojnika iz Austrije imali upravo iz Beča.

Garantujemo brzu i pouzdanu uslugu kada je u pitanju:

 • Prevoz umrlih iz Beča u Bosnu i Hercegovinu
 • Prevoz umrlih iz Beča u Hrvatsku
 • Prevoz umrlih iz Beča u Srbiju
 • Prevoz umrlih iz Beča u ostale države regiona, kao i Evropske unije

Pogrebno društvo poznaje grad i zahvaljujući dobrim kontaktima koje imamo u konzularnom predstavništvu, administrativne obaveze će biti sprovedene u najkraćem roku.


Grac

Glavni grad savezne pokrajine Štajerske i drugi po veličini i važnosti grad u Austriji, kao i po broju stanovništva. Grac (Grätz, Graz) je smješten u predalpskom prostoru, na rubu Gradačkog polja i okružen planinama, poznat je po turizmu i velikom broju univerziteta.

Zanimljivost vezana za naše krajeve je da u Gracu živi više od sedam hiljada Hrvata, kao i veliki broj Srba i Bošnjaka iz Bosne i Hercegovine.

Garantujemo pouzdanu i brzu uslugu kod:

 • Prevoza umrlih iz Graca u Hrvatsku
 • Prevoza umrlih iz Graca u Bosnu i Hercegovinu
 • Prevoza umrlih iz Graca u Srbiju
 • Prevoza umrlih iz Graca u sve zemlje regiona i Evropske unije

Linc

Linc (Linz) je glavni grad Gornje Austrije i treći po veličini grad u Austriji. Smješten je u sjevernom dijelu srednje Austrije, u blizini granice sa Češkom. Mnogo naših ljudi je smještenu u Lincu ili u obližnjim manjim gradovima koji su u blizini i veoma povezani sa Lincom.

Imamo dugogodišnje iskustvo kada organizujemo:

 • Prevoz pokojnika iz Linca u Bosnu i Hercegovinu
 • Prevoz pokojnika iz Linca u Hrvatsku
 • Prevoz pokojnika iz Linca u Srbiju
 • Prevoz pokojnika iz Linca u ostale zemlje regiona, kao i Evropske unije

Salzburg

Salzburg (Såizburg) je četvrti po veličini grad u Austriji. Nalazi se na granici sa Njemačkom i poznat je po baroknoj umjetnosti i eksploatisanju soli, po čemu je i dobio ime. Salzburg je takođe dom velikog broja naših ljudi koji u Austriji žive dugi niz godina.

U kratkom vremenskom roku organizujemo:

 • Prevoz pokojnika iz Salzburga u Hrvatsku
 • Prevoz pokojnika Iz Salzburga u Bosnu I Hercegovinu
 • Prevoz pokojnika Iz Salzburga u Srbiju
 • Prevoz pokojnika Iz Salzburga u druge zemlje Evropske unije i regiona

Insbruk

Insbruk (Innsbruck) je peti grad u Austriji po broju stanovnika. Nalazi se u zapadnom dijelu Austrije i glavni je grad Tirolske pokrajine. Poznat je kao turistička atrakcija jer se u njemu nalazi skakaonica Bergisel, a grad je bio dva puta domaćin zimskih olimpijskih igara.

Imamo iskustvo kada je potrebno organizovati:

 • Prevoz pokojnika iz Insbruka u Hrvatsku
 • Prevoz pokojnika iz Insbruka u Bosnu i Hercegovinu
 • Prevoz pokojnika iz Insbruka u Srbiju
 • Prevoz pokojnika iz Insbruka u druge države Evropske unije i regiona

Klagenfurt

Klagenfurt (Klagenfurt am Wörthersee) je glavni grad Austrijske Koruške pokrajine i šesti je najveći grad Austrije. Nalazi se u centru takozvane Klagenfurtske doline, u blizini granice sa Slovenijom. Klagenfurt je još jedan od austrijskih gradova u kojima živi mnogo ljudi sa naših prostora.

Organizujemo brz i siguran:

 • Prevoz umrlih iz Klagenfurta u Hrvatsku
 • Prevoz umrlih iz Klagenfurta u Srbiju
 • Prevoz umrlih iz Klagenfurta u Bosnu i Hercegovinu
 • Prevoz umrlih iz Klagenfurta u sve zemlje regiona i Evropske unije

Pored navedenih gradova koji su najveći centri prebivališta naših ljudi u inostranstvu, organizujemo prevoz pokojnika i iz ostalih, manjih gradova i naselja u Austriji. Iz nekih od njih smo već obavljali prevoz pokojnika, dok za ostale nam je potrebna samo tačna adresa i kontakt telefon. Zahvaljujući modernim navigacionim sistemima, pronaći ćemo lokaciju bez problema i čekanja. Vršimo prevoz pokojnika i iz ostalih gradova u Austriji, kao što su:

 • Sankt Pelten (Sankt Pölten)
 • Štajr (Steyr)
 • Filah (Villach)
 • Vels (Wels)
 • Feldkirh (Feldkirch)
 • Viner Nojštat (Wiener Neustadt)
 • Dornbirn
 • Bregenc (Bregenz)
 • Leoben
 • Amšteten (Amstetten)
 • Volfsberg (Wolfsberg)
 • Baden (Baden (bei Wien)
 • Ajzenštat (Eisenstadt)
 • Medling (Mödling)
 • Klosternojburg (Klosterneuburg)
 • ...

Austrija


Austrija je moderna, razvijena srednjoevropska država koja je uređena po principu saveznih pokrajina. Glavni grad Beč je milionski grad, dok su ostali gradovi manji i broj stanovnika ne prelazi sto hiljada. Austrija je divna i uređena zemlja koja svoju ekonomiju usmjerava na ugostiteljstvo i turizam, pa ne čudi što je veliki broj ljudi sa naših prostora našlo novi dom u Austriji i danas žive i rade u ovoj zemlji.

Imamo ogromno iskustvo kada je riječ o prevozu pokojnika iz Austrije, dozvolite nam da vam pomognemo u vašim najtežim trenucima. Kontaktirajte nas sa osnovnim informacijama, na poruke odgovaramo u najkraćem roku.

Prevoz umrlih iz Austrije
3.6/5 - (122 glasova)