Prevoz Pokojnika iz Njemačke

Prevoz umrlih iz Njemačke u sve zemlje u regionu.
 

Međunarodni prevoz pokojnika iz Njemačke

Brzo i pouzdano organizujemo prevoz pokojnika iz Njemačke u rodni kraj. Već dvadeset tri godine vršimo prevoz umrlih iz Njemačke po najpovoljnijim cijenama u Evropi i regionu. Naša usluga je provjerena, cijene su realne i fiksne. Mi smo pogrebno preduzeće sa bogatim iskustvom i najsigurniji izbor kada se radi o tako osjetljivom poslu kao što je međunarodni prevoz pokojnika.

 1. Dokumentacija
 2. Kako započeti proces
 3. Cijena
 4. Prevoz pokojnika iz Njemačke u Bosnu i Hercegovinu
 5. Prevoz pokojnika iz Nemačke u Srbiju
 6. Prijevoz umrlih iz Njemačke u Hrvatsku
 7. Covid-19

Dokumentacija

Mi ćemo sami i potpuno besplatno prikupiti kompletnu dokumentaciju u Njemačkoj. Međunarodni prevoz pokojnika prati obimna dokumentacija koju je potrebno pripremiti u što kraćem roku. Zahvaljujući dobrim odnosima i dugogodišnjoj saradnji sa svim Ambasadama zemalja u regionu, mi ne moramo čekati na obradu papirologije, već sve papire završavamo već istog dana. Zahvaljujući tome, možemo skratiti period pripreme prevoza preminulih iz Njemačke, a to i Vama čuva novac, jer nećete plaćati ogromne bolničke troškove.

U zavisnosti od slučaja, možda će nam trebati dokument koji samo porodica može da pribavi ili već posjeduje, ali u najvećem broju slučaja iznenadne smrti kompletnu papirologiju možemo prikupiti samostalno, bez uznemiravanja porodice. Trebaće nam samo važeći dokument sa slikom pokojnika a sve ostale papire, kao što su izvještaji ljekara, sprovodnice iz Konzulata, potvrde sanitarnih inspektora, brojne dozvole i dr. pripremićemo samostalno. Mi tu ulugu, na ovaj ili onaj način, nećemo naplatiti.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Kako započeti proces

Prevoz pokojnika iz bilo kog grada u Njemačkoj možemo organizovati već 30 min od trenutka kada nas kontaktirate. Biće nam potrebna samo tačna lokacija na kojoj se možemo sresti sa porodicom ili prijateljem kako bi preuzeli važeći pasoš, koji nam je potreban da bi mogli prikupiti svu papirologiju koja je neophodna za internacionalni prevoz pokojnika.

Usluga prevoza pokojnika koju obavljamo uključuje prevoz preminulih iz Njemačke u sve zemlje u regionu. Kada dobijemo podatke o lokaciji na koju treba da dođemo, šaljemo vozilo našeg pogrebnog društva u najkraćem mogućem roku, koje u Njemačkoj može biti nekad i istog dana, računajući frekvenciju saobraćaja na granicama.

Imamo dugogodišnje iskustvo u organizaciji i možete se pouzdati da će čitav proces međunarodnog prevoza proći u savršenom redu, mirno i dostojanstveno, baš onako kako pokojnik zaslužuje. Od trenutka kada nas kontaktirate sa osnovnim podacima, čitav proces koji uključuje dolazak pogrebnog vozila u Njemačku, preuzimanje pasoša preminulog, sređivanje svih papira i sam prevoz pokojnika u domovinu, trajaće dva radna dana. Provjerite kako izgleda čitav postupak.

Čitav proces prevoza pokojnika iz Njemačke se odvija tako da ne uznemirava porodicu ni na koji način, osim već pomenutog susreta radi preuzimanja važećeg pasoša npr. Sve ostalo obavljamo samostalno.

Cijena

Ozbiljna pogrebna firma sigurno neće unaprijed ponuditi pravu cijenu jer je to nemoguće. Potrebno je znati bar osnovne informacije kako bi bilo moguće formirati cijenu. Naslijepo ponuđena cijena je ili veća od realne ili nešto sa pogrebnom opremom ili dozvolama nije u redu. Kada nas kontaktirate tada ćemo znati lokaciju na koju je potrebno prevesti pokojnika. Direktor Vlado će odmah provjeriti sve uslove prevoza u Konzularnom predstavništvu i na granicama država kroz koje će se odvijati prevoz pokojnika iz Njemačke, i nakon deset minuta će Vas kontaktirati sa svim informacijama.

Ako se odlučite da mi obavimo kompletan prevoz pokojnika, većina obavezne pogrebne opreme biće besplatan. Međutim, pristojan drveni pogrebni sanduk može da košta od 400€ pa sve do 2800€ za skuplje modele, pa Vi možete odmah da izaberete drveni pogrebni sanduk koji je, kao i limeni sanduk, obavezan u međunarodnom prevozu pokojnika. Tek tada je moguće znati preciznu cijenu prevoza pokojnika iz Njemačke. Neku okvirnu cijenu možete provjeriti iz tabele ispod, ali najsigurnije je da nas kontakirate I nakon 10 minuta znaćete sve infomacije koje vas zanimaju, pa i tačnu, fiksnu cijenu prevoza pokojnika iz Njemačke.

PREVOZ (obavezno)0,5€ /km
LIMENI SANDUK (obavezno)50€
DRVENI SANDUK (obavezno)PORODICA BIRA
PRIKUPLJANJE DOKUMENTACIJE (obavezno)BESPLATNO
OBLAČENJE POKOJNIKA (opcionalno)BESPLATNO/ PORODICA BIRA
OSNOVNA POSMRTNA GALANTERIJA (obavezno)BESPLATNO

"Laguna Bestattung" doo vrši prevoz pokojnika iz Nemačke i drugih evropskih zemalja skoro svakodnevno. Upravo zbog toga imamo najpovoljnije cijene prevoza pokojnika iz inostranstva generalno. Mi se ne dogovaramo sa posrednicima koji se ugrađuju u cijenu, a kojih je, nažalost sve više na internetu. Oni su samo iskopirali našu ponudu, pa cijenu prevoza dogovaraju između ožalošćene porodice i raznih pogrebnih firmi koje iz očigledno sumnjivog razloga mogu da spuste cijenu ispod normalne, ili se ugrađuju tako što višestruko naplaćuju dijelove razne pogrebne opreme, pripremu pokojnika i dr.

Mi dajemo garancije da će cijena mora biti realna i precizna, i da prevoz pokojnika mora da prati vrhunska ozbiljnost, kao i određen standard, brzina i pristup poslu. Ovde prije svega mislimo na ispravne i potpune dozvole za međunarodni prevoz pokojnika, profesionalnost zaposlenih, namjenska vozila i opremu. U suprotnom, porodica može da se suoči sa brojnim neprijatnostima, problemima sa zakonom, dugotrajnim zadržavanjem pokojnika na granicama, vraćanja u bolnicu i dr.

Mi nemamo potrebu da dižemo cijene na pojedinačnom slučaju kako bismo dodatno zaradili. Naš obim posla je sasvim dovoljan da imamo realne i fiksne cijene, i to zbog toga nas uvijek preporučuju osobe koje su nas nekad angažovale. Na ovoj stranici možete provjeriti više o cijenama.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Prevoz pokojnika iz Njemačke u Bosnu i Hercegovinu

Kada je, nažalost, potreban prevoz umrlih iz Njemačke u Bosnu i Hercegovinu mi smo najsigurniji izbor. Prevoz pokojnika iz Njemačke u Bosnu (Republika Srpska i Federacija BiH) vršimo još od 1998. godine. Ako porodica nije nastanjena u BiH ili nije u mogućnosti da bude prisutna, što se danas često dešava zbog korona virusa, mi se možemo pobrinuti za sređivanje papira i u Bosni i Hercegovini. Sjedište naše firme je u Doboju, pa smo u mogućnosti da sve organizujemo u najkraćem roku na teritoriji cijele BiH. Ukoliko je iz nekog razloga potrebno čekati na sahranu, u mogućnosti smo da tijelo pokojnika čuvamo u našim specijalizovanim hladnjačama. Takođe, možemo dati i osjetan popust ukoliko se odlučite da se mi pobrinemo za sahranu pokojnika u ovom regionu.

Prevoz umrlih iz Njemačke u Bosnu

 • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Banja Luku
 • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Sarajevo
 • Prijevoz umrlih iz Njemačke u Mostar
 • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Bijeljinu
 • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Brčko
 • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Tuzlu
 • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Zenicu
 • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Doboj
 • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Trebinje
 • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Zvornik
 • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Bihać
 • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Cazin

Prevoz pokojnika iz Njemačke u ostale gradove i mjesta u BiH – Prnjavor, Ljubuški, Čapljina, Prijedor, Stolac, Livno, Široki Brijeg, Srebrenik, Visoko, Gradišku, Živinice, Gračanicu, Goražde, Foču i druge.


Prevoz pokojnika iz Nemačke u Srbiju

Prevoz preminulih u Srbiju iz Nemačke obavljamo takođe već punih dvadeset godina. Za to vreme smo uspešno organizovali i završili prevoz umrlih u sve veće gradove i naseljena mesta na teritoriji Republike Srbije. Naša pogrebna firma je registrovana u Republici Srpskoj, i dobre preporuke za nas i naše usluge su uobičajene na čitavoj teritoriji Srbije. Takođe, naše cene prevoza pokojnika su nešto niže od kolega iz Srbije, pa nas se često bira kada je potreban prevoz pokojnika u Srbiju iz Nemačke.

Prevoz umrlih iz Nemačke za Srbiju

 • Prevoz pokojnika iz Nemačke u Beograd
 • Prevoz pokojnika iz Nemačke u Novi Sad
 • Prevoz pokojnika iz Nemačke u Niš
 • Prevoz pokojnika iz Nemačke u Kragujevac
 • Prevoz pokojnika iz Nemačke u Prištinu
 • Prevoz pokojnika iz Nemačke u Suboticu
 • Prevoz pokojnika iz Nemačke u Zrenjanin
 • Prevoz pokojnika iz Nemačke u Pančevo
 • Prevoz pokojnika iz Nemačke u Čačak
 • Prevoz pokojnika iz Nemačke u Kruševac
 • Prevoz pokojnika iz Nemačke u Kraljevo
 • Prevoz pokojnika iz Nemačke u Novi Pazar

Prevoz preminulih iz Nemačke i u ostale gradove i naseljena mesta u Srbiji – Smederevo, Leskovac, Užice, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Zaječar, Jagodinu, Bor, Loznicu, Vršac, Prokuplje i druge.


Prijevoz umrlih iz Njemačke u Hrvatsku

Prijevoz pokojnika iz Njemačke u Hrvatsku vršimo još od 2004. kada su nas prvi put angažovali da obavimo prijevoz pokojnika iz Minhena u Zagreb. Od tada smo radili prijevoz umrlih iz Njemačke u skoro sve županije u Hrvatskoj i danas nas se nekoliko puta mjesečno angažuje da se mi pobrinemo za prijevoz pokojnika u Hrvatsku iz Njemačke i drugih evropskih zemalja. Naše cijene su očekivano dosta niže nego što ih imaju pogrebne firme registrovane u Evropi.

Prevoz umrlih iz Njemačke za Hrvatsku

 • Prijevoz pokojnika iz Njemačke u Zagreb
 • Prijevoz pokojnika iz Njemačke u Split
 • Prijevoz umrlih iz Njemačke u Bjelovar
 • Prijevoz pokojnika iz Njemačke u Osijek
 • Prijevoz pokojnika iz Njemačke u Dubrovnik
 • Prijevoz pokojnika iz Njemačke u Slavonski Brod
 • Prijevoz pokojnika iz Njemačke u Pulu
 • Prijevoz pokojnika iz Njemačke u Sesvete
 • Prijevoz pokojnika iz Njemačke u Kaštelu
 • Prijevoz pokojnika iz Njemačke u Karlovac
 • Prijevoz pokojnika iz Njemačke u Sisak
 • Prijevoz pokojnika iz Njemačke u Šibenik

Prijevoz pokojnika iz Njemačke u ostale gradove i naselja u Hrvatskoj – Vinkovce, Požegu, Samobor, Vukovar, Knin, Trogir, Poreč, Kutinu, Čakovec, Đakovo, Makarsku, Zaprešić, Makarsku i ostale.


Covid-19

Zbog korone, međunarodni prevoz preminulih je često blokiran trenutnom situacijom, što je i razumljivo. Mi smo prva pogrebna firma u regionu koja je dobila sve evropske licence za neometan prevoz preminulih za vrijeme pandemije, kako iz Njemačke, tako i iz ostalih zemalja Evropske unije. Zbog pandemije uzrokovane virusom Covid -19, na graničnim prelazima u Evropi kontrole su rigorozne i svakodnevno se odvija pravi haos. Mi dajemo garancije da će prevoz preminulih proći bez neprijatnosti na granicama, i da će sve biti biti završeno u dogovorenom roku, najčešće za dva radna dana od trenutka kada nas kontaktirate.

Važno je naglasiti da, ukoliko je osoba preminula od korone, trenutna praksa u većini evropskih zemalja, koja naravno vrijedi i za Njemačku, jeste da je potrebno obezbijediti dodatne dozvole i čitava procedura je komplikovanija i traje dan ili dva duže od uobičajene. Ukoliko nije zabilježeno prisustvo Covid-19 virusa, prevoz pokojnika se odvija uobičajeno i bez zadržavanja.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Gradovi u Njemačkoj iz kojih vršimo prevoz pokojnika u domovinu

Minhen

Glavni grad savezne pokrajine Bavarske, treći grad u Njemakoj po broju stanovnika, odmah iza Berlina i Hamburga. Minhen (München) je takođe jedan od najvećih gradova u Njemačkoj. Ovde živi i radi velik broj pripadnika naše dijaspore.

Naša usluga obuhvata:

 • Prevoz pokojnika iz Minhena u Hrvatsku
 • Prevoz pokojnika iz Minhena u Bosnu i Hercegovinu
 • Prevoz pokojnika iz Minhena u Srbiju
 • Prevoz pokojnika iz Minhena u ostale zemlje regiona, kao i Evropske unije

Frankfurt

Frankfurt (Frankfurt am Main) je grad u saveznoj državi Hesen i po veličini peti grad u Njemačkoj. U Frankfurtu je sjedište Evropske centralne banke, a grad je ekonomski možda i najznačajniji njemački grad. U Frankfurtu takođe živi i radi velik broj pripadnika naše dijaspore.

Naša usluga uključuje:

 • Prevoz pokojnika iz Frankfurta u Hrvatsku
 • Prevoz pokojnika iz Frankfurta u Bosnu i Hercegovinu
 • Prevoz pokojnika iz Frankfurta u Srbiju
 • Prevoz pokojnika iz Frankfurta u ostale države regiona, kao i Evropske unije

Štutgart

Štutgart (Stuttgart) je glavni grad njemačke pokrajine Baden-Virtemberg i nalazi se u blizini Minhena i Frankfurta. Štutgart je dom mnogih naših ljudi koji već dugi niz godina žive i rade u Njemačkoj.

Brza i pouzdana usluga koju nudimo uključuje:

 • Prevoz umrlih iz Štutgarta u Hrvatsku
 • Prevoz umrlih iz Štutgarta u Bosnu i Hercegovinu
 • Prevoz umrlih iz Štutgarta u Srbiju
 • Prevoz umrlih iz Štutgarta u druge zemlje u regionu i Evropske unije

Berlin

Berlin je glavni i najveći grad Savezne Republike Njemačke i jedna od njenih šesnaest pokrajina. Berlin je ekonomski, obrazovni i kulturni centar Njemačke, drugi je najveći grad u Evropskoj uniji, a turistima je zanimljiv i zbog brojnih znamenitosti. U Berlinu živi velik broj doseljenika, pa tako i ljudi sa naših prostora.

Naša usluga uključuje:

 • Prevoz pokojnika iz Berlina u Hrvatsku
 • Prevoz pokojnika iz Berlina u Bosnu i Hercegovinu
 • Prevoz pokojnika iz Berlina u Srbiju
 • Prevoz pokojnika iz Berlina u druge gradove Evropske unije, kao i države u regionu

Hamburg

Hamburg (Freie und Hansestadt Hamburg) je grad i pokrajina smješten na sjeveru Njemačke. Grad je drugi po veličini grad u Njemačkoj sa svojih 1,7 miliona stanovnika, a poznat je i kao druga najveća luka u Evropi, odmah iza Roterdama. Hamburg je rodno mjesto uspješnih sportista sa naših prostora, kao što su Ivan Klasnić, Sergej Barbarez, Blaženko Lacković i drugi.

U kratkom vremenskom roku organizujemo:

 • Prevoz umrlih iz Hamburga u Hrvatsku
 • Prevoz umrlih iz Hamburga u Bosnu i Hercegovinu
 • Prevoz umrlih iz Hamburga u Srbiju
 • Prevoz umrlih iz Hamburga u druge zemlje Evrope i regiona

Diseldorf

Diseldorf (Düsseldorf) je glavni grad savezne države Sjeverna Rajna-Vestfalija. Nalazi se na zapadu Njemačke i u njemu je smješten velik broj firmi i kompanija, kako njemačkih tako i međunarodnih. Veliki broj naših ljudi je našlo novi dom u Diseldorfu.

Naša usluga prevoza uključuje:

 • Prevoz pokojnika iz Diseldorfa u Hrvatsku
 • Prevoz pokojnika iz Diseldorfa u Bosnu i Hercegovinu
 • Prevoz pokojnika iz Diseldorfa u Srbiju
 • Prevoz pokojnika iz Diseldorfa u druge zemlje regiona i Evrope

Keln

Keln (Köln) je četvrti po veličini i broju stanovnika grad u Njemačkoj, a najveći grad savezne države Sjeverna Rajna-Vestfalija. Dome je mnogih naših ljudi koji žive u Njemačkoj- Keln je najpoznatiji po Kelnskoj katedrali, kao i po karnevalu koji se održava u februaru.

Naša usluga obuhvata brz i pouzdan:

 • Prevoz pokojnika iz Kelna u Hrvatsku
 • Prevoz pokojnika iz Kelna u Bosnu i Hercegovinu
 • Prevoz pokojnika iz Kelna u Srbiju
 • Prevoz pokojnika iz Kelna u ostale zemlje regiona i Evrope

Hanover

Hanover (Hannover) je najveći grad i industrijski i trgovački centar pokrajine Donja Saksonija. Smješten je u središnjem dijelu Njemačke. U poslovnom svijetu je poznat po dva velika sajma, Hannover Messe i CeBIT, i uživa ogroman ugled. Veliki broj naših ljudi je izabralo Hanover za svoj novi dom.

Mi organizujemo brz i siguran:

 • Prevoz umrlih iz Hanovera u Hrvatsku
 • Prevoz umrlih iz Hanovera u Bosnu i Hercegovinu
 • Prevoz umrlih iz Hanovera u Srbiju
 • Prevoz umrlih iz Hanovera u druge zemlje Evrope i regiona

Ofenbah

Ofenbah (Offenbach am Main) je grad u pokrajini Hesen, smješten sa južne strane rijeke Majne. Ofengah je poznat kao grad kože i tipografski centar Evrope. Naši ljudi koji su u Njemačku otišli u potrazi za boljim životom, naselili su ovaj kraj u velikom broju, prvo Frankfurt, a kasnije i Ofenbah.

Naša usluga uključuje:

 • Prevoz pokojnika iz Ofenbaha u Hrvatsku
 • Prevoz pokojnika iz Ofenbaha u Bosnu i Hercegovinu
 • Prevoz pokojnika iz Ofenbaha u Srbiju
 • Prevoz pokojnika iz Ofenbaha u ostale zemlje Evrope i regiona

Prevoz preminulih iz svih gradova u Njemačkoj

Pored navedenih, vršimo prevoz pokojnika i iz ostalih gradova u Njemačkoj. Potrebna nam je samo tačna lokacija i vozilo pogrebnog društva će biti na adresi već istog dana. Organizujemo prevoz umrlih i iz sledećih gradova:

 • Mannheim (Mannheim)
 • Karlsrue (Karlsruhe)
 • Esen (Essen)
 • Forchajm (Pforzheim)
 • Visbadenv (Wiesbaden)
 • Vupertal(Wuppertal)
 • Ulm
 • Darmštat (Darmstadt)
 • Hajdelberg(Heidelberg)
 • ...

Njemačka


Njemačka je moderna, bogata država smještena u srednjoj i zapadnoj Evropi. Sa svojih preko 80 miliona stanovnika predstavlja najmnogobrojniju zemlju Evropske unije, a razvijena privreda i prirodna bogatstva snažan su zamajac ekonomskom razvoju i prosperitetu njenih građana. Upravo zbog toga, Njemačka je najpopularnija država za imigrante, odmah poslije Sjedinjenih Američkih Država.

Na našim prostorima, potraga za poslom i životom u Njemačkoj ima dugu istoriju, a reklo bi se da je danas popularnija nego ikad.

Pouzdana usluga, realne cijene kao i dobar glas o nama preporučuju nas za posao prevoza pokojnika iz Njemačke, kada se za to, nažalost, pojavi potreba. Ukažite nam vaše povjerenje i učinićemo sve da čitav proces prođe brzo i što mirnije za porodicu.

Prevoz umrlih iz Njemačke
3.6/5 - (147 glasova)