O NAMA

 

Ko smo mi?

PrevozPokojnika.org je servis koji organizuje prevoz preminulih osoba iz inostranstva u matične zemlje regiona. Imamo razvijenu saradnju sa pogrebnim društvima u svim dijelovima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, a možemo organizovati i prevoz pokojnika u Sloveniju i Crnu Goru, kao i bilo koju državu u regionu.

Sarađujemo isključivo sa pogrebnim društvima koja su za svoje usluge dobili visoke ocjene za navedeno:

Brzina - Kad se desi najgore potrebno je odmah reagovati
Organizacija - Kompleksna priroda prevoza zahtijeva savršenu organizaciju
Oprema - Vozila i oprema moraju da budu namjenska i pouzdana
Profesionalizam - Priroda posla zahtijeva maksimalnu ozbiljnost i odgovornost

Cijena - Možemo garantovati najnižu cijenu prevoza u regionu

Dakle, možete se osloniti da ćete dobiti uslugu koja ispunjava određene standarde.

Kako vrednujemo kvalitet pogrebnog društva?

Nakon što protekne neko vrijeme, kontaktiramo porodicu da nam prenese utiske o pogrebnom društvu s kojim su sarađivali. Ako nisu bili zadovoljni, više ne sarađujemo sa njima kada dobijemo zahtjev za organizaciju prevoza preminulih. Vremenom su na našoj listi ostala samo provjerena i pouzdana pogrebna društva.

Kako sve funkcioniše?

Kada nam pošaljete upit, sa navedenim kontakt informacijama i lokacijom sa koje i na koju je potrebno organizovati prevoz pokojnika, mi odmah kontaktiramo u tom trenutku slobodno pogrebno društvo sa gore pomenute liste, a iz regiona u koji je potrebno dovesti tijelo pokojnika. Oni Vas odmah kontaktiraju i sa njima dalje dogovarate sve detalje, dok se istovremeno provjeravaju uslovi prevoza, potrebna dokumentacija i dr. Zahvaljujući kvalitetnoj organizaciji i logistici, čekanje na prevoz preminulih iz inostranstva je najkraće moguće, kao i cijena usluge. Kako izgleda čitav proces.

Cijena prevoza pokojnika iz inostranstva

PrevozPokojnika.org ne formira cijene, već to rade pogrebna društva s kojim vas spojimo. Kada kontaktirate nas, dobijate brzu i provjerenu uslugu a oslobođeni ste bilo kakve nadoknade prema našem servisu. Okvirne cijene provjerite na ovoj stranici.