O NAMA

 

Ko smo mi?

Pogrebno preduzeće "Laguna Besttatung" d.o.o. je zaduženo za organizaciju prevoza preminulih osoba iz inostranstva u matične zemlje regiona. Mi smo prva pogrebna firma u regionu koja je dobila sve međunarodne licence za odgovoran posao prevoza pokojnika iz inostranstva. Naše sjedište je u Bosni i Hercegovini ali već 20 godina poslujemo u 24 zemalje Evropske unije i svim državama u regionu.

Laguna Besttatung d.o.o je stoga danas prepoznata kao cijenjena i pouzdana pogrebna firma u svim zenljama Evrope i regiona. Imamo odlične administrativne kontakte i saradnju sa ambasadama svih zemalja regiona. Zahvaljujući tome, naša firma svu dokumentaciju potrebnu za prevoz pokojnika završava već za 24 sata od trenutka kada se porodica odluči da nama povjeri prikupljanje dokumentacije i organizaciju prevoza. Zbog svega toga, kompletan proces organizacije, sređivanja papira i prevoza pokojnika iz inostranstva traje svega dva radna dana.

Porodice koje su se odlučile za naše usluge po pravilu nam daju visoke ocjene za navedeno:

Brzina - Kad se desi najgore potrebno je odmah reagovati
Organizacija - Kompleksna priroda prevoza zahtijeva savršenu organizaciju
Oprema - Vozila i oprema moraju da budu namjenska i pouzdana
Profesionalizam - Priroda posla zahtijeva maksimalnu odgovornost i ozbiljnost
Cijena - Možemo garantovati najnižu cijenu prevoza u regionu

Dakle, možete se osloniti da ćete dobiti uslugu koja ispunjava određene standarde.

Kako sve funkcioniše?

Kada nas kontaktirate sa osnovnim informacijama i lokacijom sa koje i na koju je potrebno organizovati prevoz pokojnika, mi odmah provjeravamo uslove prevoza i zakone koji trenutno važe na teritoriji te države. Odmah zatim, pozvaće vas direktor naše firme koji će Vam dati sve odgovore i tačnu cijenu kompletnog prevoza. Zahvaljujući kvalitetnoj organizaciji i logistici, čekanje na prevoz preminulih iz inostranstva je najkraće moguće i u većini slučajeva traje ne duže od dva radna dana. Kako izgleda čitav proces.

Cijena prevoza pokojnika iz inostranstva

Laguna Besttatung je pogrebna firma koja 20 godina ima reputaciju ozbiljne firme, sa kvalitetnom uslugom i realnim cijenama. To je razlog zašto trajemo sve ove godine. Zbog velikog obima posla mi nemamo potrebu da naduvavamo cijene i da dodatno zarađujemo u svakoj prilici. Zato su naše cijene realne i smatramo najniže moguće u regionu.

Cijenu prevoza pokojnika je moguće znati tek kada smo upoznati sa lokacijom na kojoj se nalazi tijelo pokojnika i drugim osnovnim informacijama. Nemoguće i neodgovorno je unaprijed formirati cijenu. Neke okvirne cijene možete provjerite na ovoj stranici ali svaki slučaj je poseban pa je neophodno znati bar osnovne informacije.

Pogrebna vozila naše firme su u svakom trenutku spremna da već isti dan budu na potrebnoj lokaciji. Iskustvo i kontakti koje imamo nas preporučuju za kompleksan posao prevoza preminulih, a dobar glas o nama je naša najbolja reklama. Uvijek dajemo garancije da će sve proteći u najboljem redu, brzo i dostojanstveno.

Kontaktirajte nas, odgovorićemo na svako vaše pitanje ili nedoumicu.