Prevoz pokojnika u Bosnu i Hercegovinu

Prevoz pokojnika Bosna
 

Prevoz pokojnika iz inostranstva na teritoriju Bosne i Hercegovine

Organizujemo prijevoz pokojnika na teritoriju Bosne i Hercegovine (Republika Srpska i Federacija BiH). Prevoz vrše iskusni pogrebnici sa profesionalnim pristupom. Možete se pouzdati da će kompletan prevoz proteći u najboljem redu, brzo i dostojanstveno, baš onako kako pokojnik i zaslužuje.

Sve što je potrebno je da nas kontaktirate sa osnovnim informacijama o lokaciji na koju je potrebno prevesti tijelo preminule osobe, sve ostalo preuzimamo na sebe. Kompletnu obimnu dokumentaciju potrebnu za prevoz pokojnika, sve dozvole, potvrde, sprovodnice i dr. prikupljamo samostalno, potreban će nam biti samo važeći pasoš pokojnika. Uradićemo sve što je u našoj moći da porodicu oslobodimo svih obaveza.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah.
Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Možete se u potpunosti osloniti na nas.Nismo imali bilo kakve pritužbe i zamjerke na organizaciju i prevoz pokojnika, kako na teritoriji Bosne I Hercegovine, tako i u inostranstvu. Naprotiv, kvalitetna usluga i razumne cijene nas uvijek preporučuju za posao.

Međunarodni prevoz pokojnika

Vršimo kompletnu organizaciju i prijevoz pokojnika iz inostranstva u Bosnu (Republiku Srpsku i Federaciju BiH). Posjedujemo ogromno iskustvo u međunarodnom prevozu pokojnika. Organizovali smo prijevoz pokojnika iz skoro svih zemalja Evrope. Garantujemo najkraći mogući rok za preuzimanje tijela preminulih, ekspresno rešavanje administrativnih obaveza, te miran i pouzdan prevoz pokojnika u Bosnu i Hercegovinu. Čitav proces prevoza najčešće traje ne duže od dva radna dana.

Imamo dobre kontakte sa administrativnim organima, na graničnim prelazima i ambasadama u inostranstvu, tako da se sređjivanje papira za međunarodni prevoz pokojnika odvija bez čekanja, neuporedivo kraće nego da bilo ko drugi sve pribavlja. Svu papirologiju prikupljamo potpuno besplatno!

Dokumentaciju uglavnom pribavljamo samostalno, trebaće nam samo važeći pasoš pokojnika. Ipak, svaki slučaj iznenadne smrti u inostranstvu je poseban pa postoji mogućnost da će biti potreban dokument koji samo porodica ili ovlasćena osoba može da izvadi. Kada nas kontaktirate sa osnovnim informacijama o lokaciji, u sledećih 15 minuta će vas nazvati direktor naše firme koji će detaljno objasniti sve uslove prevoza.

Učinićemo sve da sve obaveze preuzmemo na sebe tako da porodicu oslobodimo briga i obaveza u njihovim teškim trenucima.

Proces prevoza preminulih iz inostranstva u Bosnu

Kad nas kontaktirate i dobijemo osnovnu informaciju sa koje lokacije u inostranstvu je potrebno organizovati prevoz pokojnika, pogrebno društvo odmah provjerava potrebnu dokumentaciju i zakone koji važe u toj zemlji, kao i zemljama kroz koje se odvija prevoz. Odmah potom nazvaćemo vas sa svim informacijama, tačnom cijenom prevoza i odgovoriti na svako pitanje ili nedoumicu ukoliko ih imate.

Ukoliko prihvatite ponudu, pogrebna firma šalje vozilo nakon kraće pripreme i stiže na potrebnu lokaciju već nakon par sati. Biće nam potreban važeći pasoš pokojnika, sve ostalo najčešće rešavamo potpuno samostalno. To uključuje većinu potrebne dokumentacije kao što su dozvole sanitarnih inspektora, izvještaje doktora, sprovodnice, potvrda o grobnom mestu u Bosni i dr.

Prevoz pokojnika u Bosnu (Republiku Srpsku i Federaciju BiH) iz bilo koje zemlje u inostranstvu najčešće traje dva, najviše tri dana od trenutka kad nas kontaktirate. Tokom čitavog procesa prevoza, porodica je oslobođena svih obaveza oko samog prevoza pokojnika.

Cijena prevoza pokojnika iz inostranstva u Bosnu

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Bosnu se obračunava po cijeni pređenih kilometara koje pogrebno vozilo mora da pređe za vrijeme kompletnog prevoza. Osim toga, naplaćuje se još samo obavezna, zakonom propisana pogrebna oprema koja prati prevoz pokojnika u međjunarodnom saobraćaju. Međunarodne dozvole za prevoz pokojnika su sastavni dio dokumentacije koju samostalno pribavljamo, potpuno besplatno

U tabeli su prikazane najniže moguće cijene usluga koje možemo garantovati za prevoz pokojnika iz inostranstva za Bosnu.

NAJNIŽE CIJENE USLUGA KOJE MOŽEMO GARANTOVATI SU:

PREVOZ (obavezno)0,5-0,8€ /km
LIMENI SANDUK (obavezno)BESPLATNO
DRVENI SANDUK (obavezno)PORODICA BIRA
PRIKUPLJANJE DOKUMENTACIJE (obavezno)BESPLATNO
OBLAČENJE POKOJNIKA (opcionalno)BESPLATNO
OSNOVNA POSMRTNA GALANTERIJA (obavezno)BESPLATNO

Ovo su najniže moguće cijene koje vrijede za Bosnu i Hercegovinu prilikom prevoza preminulih iz Austrije, Njemačke, Italije, Švajcarske i drugih zemalja u inostranstvu.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah.
Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Dodatne usluge

Kada se desi najgore, u zavisnosti od vremenskih uslova, temperature i lokacije, poželjno je da se tijelo pokojnika čuva u hladnjači. Bolnice na zapadu naplaćuju uslugu čuvanja tela preminulih više stotina evra dnevno. Mi ćemo organizovati prenos preminulih iz bolnice u našu namjensku hladnjaču gdje će tijelo pokojnika biti sigurno do sahrane. Ova usluga je takođe potpuno besplatna.

Brza, pouzdana usluga i realne cijene nas preporučuju za posao, što mogu da potvrde svi koji su nas angažovali kad se, nažalost, desi najgore. Ukažite nam svoje povjerenje i učinićemo što je u našoj moći da sve protekne dostojanstveno.

Prevoz umrlih Bosna i Hercegovina