Prevoz pokojnika u Bosnu i Hercegovinu

Prevoz pokojnika Bosna
 

Međunarodni prevoz pokojnika u Bosnu i Hercegovinu

Organizujemo prijevoz pokojnika na teritoriju Bosne i Hercegovine (Republika Srpska i Federacija BiH). Prevoz vrše iskusni pogrebnici sa profesionalnim pristupom. Možete se pouzdati da će kompletan prevoz proteći u najboljem redu, brzo i dostojanstveno, baš onako kako pokojnik i zaslužuje.

Sve što je potrebno je da nas kontaktirate sa osnovnim informacijama o lokaciji na koju je potrebno prevesti tijelo preminule osobe, sve ostalo preuzimamo na sebe. Kompletnu obimnu dokumentaciju potrebnu za prevoz pokojnika, sve dozvole, potvrde, sprovodnice i dr. prikupljamo samostalno, potreban će nam biti samo važeći pasoš pokojnika. Uradićemo sve što je u našoj moći da porodicu oslobodimo svih obaveza.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Možete se u potpunosti osloniti na nas. Već 23 godine vršimo prevoz umrlih u Bosnu i nikada nismo imali bilo kakve pritužbe i zamjerke na organizaciju i sam prevoz pokojnika, kako na teritoriji Bosne I Hercegovine, tako i u inostranstvu. Naprotiv, brza, pouzdana usluga i razumne cijene nas uvijek preporučuju za posao.

Prevoz pokojnika iz inostranstva

Samostalno vršimo kompletnu organizaciju i prijevoz pokojnika iz inostranstva u Bosnu (Republiku Srpsku i Federaciju BiH). Imamo ogromno iskustvo u međunarodnom prevozu pokojnika. Za protekle dvije decenije organizovali smo prevoz pokojnika u BiH iz skoro svih zemalja Evrope. Garantujemo najkraći mogući rok za preuzimanje tijela preminulih, ekspresno rešavanje administrativnih obaveza, te miran i pouzdan prevoz pokojnika u Bosnu i Hercegovinu. Čitav proces prevoza najčešće traje ne duže od dva radna dana.

Imamo dobre kontakte sa administrativnim organima, na graničnim prelazima i ambasadama u inostranstvu, tako da se sređjivanje papira za međunarodni prevoz pokojnika odvija bez čekanja, neuporedivo kraće nego da bilo ko drugi sve pribavlja. Pored toga, mi svu papirologiju prikupljamo potpuno besplatno!

Dokumentaciju u inostranstvu pribavljamo samostalno, trebaće nam samo važeći pasoš pokojnika. Ipak, svaki slučaj iznenadne smrti u inostranstvu je poseban, pa postoji mogućnost da će biti potreban dokument koji samo porodica ili ovlasćena osoba može da izvadi. Kada nas kontaktirate sa osnovnim informacijama o lokaciji, mi ćemo odmah provjeriti šta je sve potrebno, i već nakon 10 minuta će Vas nazvati naš direktor koji će Vam objasniti sve uslove prevoza.

Mi smo pouzdan izbor kada je, nažalost, potreban prevoz pokojnika u Bosnu iz sledećih zemalja:
  • Prevoz pokojnika iz Austrije u Bosnu i Herecegovinu
  • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Bosnu i Herecegovinu
  • Prevoz pokojnika iz Italije u Bosnu i Herecegovinu
  • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Bosnu i Herecegovinu
  • Prevoz pokojnika iz Švedske u Bosnu i Herecegovinu
  • Prevoz pokojnika iz Holandije u Bosnu i Herecegovinu
  • Prevoz pokojnika iz Danske u Bosnu i Herecegovinu

Učinićemo sve da obaveze preuzmemo na sebe, tako da porodicu oslobodimo briga i obaveza u njihovim najtežim trenucima.

Proces prevoza preminulih iz inostranstva u BiH

Kad nas kontaktirate i dobijemo osnovnu informaciju sa koje lokacije u inostranstvu je potrebno organizovati prevoz pokojnika, mi ćemo odmah provjeriti potrebnu dokumentaciju i zakone koji važe u toj zemlji, kao i zemljama kroz koje se odvija prevoz. Odmah potom, direktor Vlado će Vas kontaktirati sa svim informacijama, tačnom cijenom prevoza i odgovoriti na svako Vaše pitanje ili nedoumicu ukoliko ih imate.

Ukoliko se odlučite da se mi pobrinemo za prevoz pokojnik au Bosnu i Hercegovinu, naše pogrebno vozilo nakon kraće pripreme odmah kreće i stiže na potrebnu lokaciju u dogovoreno vrijeme. Biće nam potreban važeći pasoš pokojnika, sve ostale papire i čitavu organizaciju prevoza pokojnika u Bosnu najčešće rešavamo potpuno samostalno. To uključuje kompletnu obaveznu dokumentaciju u inostranstvu kao što su dozvole sanitarnih inspektora, izvještaje doktora, sprovodnice, potvrda o grobnom mjestu u Bosni i dr.

Prevoz pokojnika u Bosnu (Republiku Srpsku i Federaciju BiH) iz bilo koje zemlje u inostranstvu najčešće traje dva, najviše tri dana od trenutka kad nas kontaktirate. Tokom čitavog procesa prevoza, porodica je oslobođena svih obaveza oko samog prevoza pokojnika.

Cijena prevoza pokojnika iz inostranstva u Bosnu

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Bosnu se obračunava po cijeni pređenih kilometara koje pogrebno vozilo mora da pređe za vrijeme kompletnog prevoza. Osim toga, naplaćuje se još samo obavezna, zakonom propisana pogrebna oprema koja prati prevoz pokojnika u međjunarodnom saobraćaju. Međunarodne dozvole za prevoz pokojnika su sastavni dio dokumentacije koju samostalno pribavljamo, potpuno besplatno

Trebamo naglasiti da mi radimo prevoz preminulih u Bosnu i Hercegovinu duže od dvije pune decenije. Naša pogrebna vozila se u svakom trenutku nalaze na teritoriji Evropske unije i mi zbog toga nemamo nikakvu potrebu da naduvamo cijenu kako bi dodatno zaradili. Naša najbolja reklama su porodice koje su nas nekad kontaktirale i redovno nas preporučuju kada se, nažalost, desi najgore.

Naše cijene su realne i FIKSNE. Dajemo garancije da se cijena neće naknadno iznenada mijenjati i da se neće pojaviti bilo kakvi iznenadni troškovi. Mi smo ozbiljna pogrebna firma i ne dozvoljavamo sebi da se služimo takvim prljavim trikovima.

Najvažnije, mi ne sarađujemo sa raznim posrednicima koji su samo iskopirali našu ponudu na internetu, pa zarađuju tako što posao prevoza dogovaraju sa ožalošćenim porodicama a zatim biraju sumnjive pogrebne firme sa najjeftinijom uslugom. Ta usluga je najčešće ispod svakog standarda i može izazvati zadržavanje na granicama i probleme sa zakonom. To je toliko nepouzdano i neprofesionalno ponašanje za jedan tako odgovoran proces, kao što prevoz umrlih u BiH jeste.

Više o formiranju stvarne, realne cijene prevoza pokojnika možete provjeriti na ovoj stranici.

U tabeli ispod su okvirno prikazane najniže moguće cijene usluga koje možemo garantovati za pouzdan i dostojanstven prevoz pokojnika u Bosnu i Hercegovinu iz inostranstva.

NAJNIŽE CIJENE USLUGA KOJE MOŽEMO GARANTOVATI SU:

PREVOZ (obavezno)0,5€ /km
LIMENI SANDUK (obavezno)50€
DRVENI SANDUK (obavezno)PORODICA BIRA
PRIKUPLJANJE DOKUMENTACIJE (obavezno)BESPLATNO
OBLAČENJE POKOJNIKA (opcionalno)BESPLATNO/ PORODICA BIRA
OSNOVNA POSMRTNA GALANTERIJA (obavezno)BESPLATNO

Ovo su najniže moguće cijene koje vrijede za Bosnu i Hercegovinu prilikom prevoza preminulih iz Austrije, Njemačke, Italije, Švajcarske i drugih zemalja u inostranstvu.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Prevoz pokojnika iz Austrije u BiH
Prevoz pokojnika iz Svajcarske u BiH
Prevoz pokojnika iz Italije u BiH

Dodatne usluge

Kada se desi najgore, u zavisnosti od vremenskih uslova, temperature i lokacije, poželjno je da se tijelo pokojnika čuva u hladnjači. Bolnice na zapadu naplaćuju uslugu čuvanja tela preminulih više stotina evra dnevno. Mi ćemo organizovati prenos preminulih iz bolnice u našu namjensku hladnjaču gdje će tijelo pokojnika biti sigurno do sahrane. Ova usluga je takođe potpuno besplatna.

Brza, pouzdana usluga i realne cijene nas preporučuju za posao, što mogu da potvrde svi koji su nas angažovali kad se, nažalost, desi najgore. Ukažite nam svoje povjerenje i učinićemo što je u našoj moći da sve protekne dostojanstveno.

Prevoz umrlih Bosna i Hercegovina
3.9/5 - (175 glasova)