Prevoz pokojnika u Srbiju

Prevoz pokojnika Srbija
 

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Srbiju

Organizujemo prevoz pokojnika iz inostranstva natrag u Republiku Srbiju, u kratkom vremenskom roku i po realnim cenama. Pogrebno društvo sa višedecenijskim iskustvom pobrinuće se da sve protekne brzo i dostojanstveno, baš kako pokojnik i zaslužuje.

Dovoljno je samo da nas kontaktirate sa informacijama gde je lokacija gde se telo pokojnika nalazi, odnosno gde je potrebno prevesti pokojnika, i sve ostalo je naša briga.

Većinu potrebne dokumentacije za prevoz pokojnika, potvrde i dozvole, obezbedićemo samostalno, bez uključivanja porodice i prijatelja preminulih. Ipak, neke od njih može da izvadi samo porodica, tako da ćemo Vam dati jasna uputstva. Možete se u potpunosti osloniti na nas.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Međunarodni prevoz pokojnika

Vršimo i kompletnu organizaciju i prevoz pokojnika iz inostranstva u Srbiju. Imamo višedecenijsko iskustvo kada je reč o međunarodnom prevozu pokojnika u skoro svim zemljama Evrope. Za to vreme smo razvili i dobre poslovne kontakte sa administrativnim organima u ambasadama i graničnim prelazima zemalja u inostranstvu kroz koje redovno obavljamo prevoz preminulih, zahvaljujući kojima čitav proces sređivanja papira i sam prevoz traju neuporedivo kraće.

Kompletnu dokumentaciju neophodnu za međunarodni prevoz pokojnika pribavljamo samostalno, trebaće nam samo važeći pasoš preminule osobe, sve ostalo preuzimamo na sebe, porodica dalje nema nikakvih briga iIi obaveza tokom čitavog procesa prevoza.

Proces prevoza pokojnika iz inostranstva u Srbiju

Nakon što nas kontaktirate sa osnovnim informacijama o lokaciji u inostranstvu, pogrebno društvo proverava uslove i neophodne dozvole koje važe za tu zemlju, kao i zemlje kroz koje će se sprovesti prevoz pokojnika. Nakon 20-ak minuta kontaktiraće vas sa ponudom koja uključuje tačnu cenu i vreme koje je potrebno za kompletan prevoz.

Nakon što potvrdite ponudu, pogrebno društvo posle kraće pripreme šalje pogrebno vozilo koje će biti na dogovorenoj lokaciji istog dana, najčešće već nakon par sati. Prikupljanje dokumentacije, koja pored osnovnog uključuje i dozvole sanitarnih inspektora, izveštaje lekara, sprovodnice, te ostale administrativne poslove završavamo istog dana, nakon čega krećemo put Srbije.

Kompletan prevoz pokojnika u Srbiju iz bilo koje zemlje u inostranstvu najčešće traje dva dana od trenutka kada potvrdite našu ponudu. Svo ovo vreme, porodica je potpuno oslobođena bilo kakve brige i obaveza oko samog prevoza pokojnika.

Vršimo brz i pouzdan prevoz pokojnika iz inostranstva na Kosovo. Zbog svega što se dešava na teritoriji Kosova i Metohije, razni pogrebni prevoznici sa nepotpunim dokumentima izbegavaju da vrše prevoz pokojnika na teritoriju južne srpske pokrajine. Naša pogrebna firma ima sve dozvole i možete se pouzdati da će prevoz pokojnika na Kosovo biti sproveden u najboljem redu, brzo i sa realnim cenama.

Cena prevoza pokojnika

Osnovna cena prevoza pokojnika na teritoriji Republike Srbije se obračunava po pređenim kilometrima koje pogrebno vozilo ukupno treba da pređe za vreme prevoza pokojnika. Na tu cenu dodaje se iznos za obaveznu, zakonom propisanu pogrebnu opremu koja prati prevoz pokojnika, odnosno opremu i dodatne usluge koje porodica poželi.

Cena može da varira i u zavisnosti od izbora pogrebne opreme, npr ukoliko se porodica odluči da izabere kvalitetniji drveni sanduk i dr. U tabeli ispod su prikazane najniže cene koje možemo garantovati kada je reč o prevozu pokojnika na teritoriji Republike Srbije.

NAJNIŽE CENE KOJE MOŽEMO GARANTOVATI SU:

PREVOZ (obavezno)0,5€ /km
LIMENI SANDUK (obavezno)50€
DRVENI SANDUK (obavezno)PORODICA BIRA
PRIKUPLJANJE DOKUMENTACIJE (obavezno)BESPLATNO
OBLAČENJE POKOJNIKA (opcionalno)BESPLATNO/ PORODICA BIRA
OSNOVNA POSMRTNA GALANTERIJA (obavezno)BESPLATNO
LAGUNA-BESTATTUNG doo - PREVOZ POKOJNIKA ORG
Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Potrebno je naglasiti da cena zavisi i od kvaliteta usluge. U poslednje vreme pojavilo se mnogo firmi koje ne zadovoljavaju osnovne uslove za posao prevoza pokojnika, pa spuštanjem osnovne cene pokušavaju da privuku porodice u nevolji. Naše cene su prosečne, realne a kvalitet usluge, pogrebne opreme, namenskih vozila i profesionalizam zaposlenih su na najvišem nivou.

Cena prevoza pokojnika iz inostranstva u Srbiju

Osnovna cena prevoza pokojnika iz inostranstva u Republiku Srbiju je potpuno ista koja vredi za druge zemlje u regionu, bez dodatnih troškova koji prate međudržavni prevoz. Iako prevoz preminulih iz inostranstva zahteva brojne međunarodne dozvole i dodatnu dokumentaciju koja je obavezna za međunarodni prevoz pokojnika, smatramo da porodica treba da dobije fer i prihvatljivu ponudu u njihovim teškim trenucima.

Ove cene vrede za prevoz preminulih u Srbiju iz bilo koje zemlje u inostranstvu.

Napomena: Skoro kompletnu dokumentaciju potrebnu za prevoz pokojnika iz inostranstva, osim par dokumenata koje može da izvadi samo porodica, pogrebno društvo prikuplja samostalno i potpuno besplatno, odnosno cena vađenja tih papira je već uključena u cenu.

Ovo naglašavamo jer znamo za slučajeve gde porodica pokušava sama ili uz pomoć poznanika da prikupi određene papire, za šta znaju da izdvoje velike sume novca. Neretko i ti poznanici dobro zarađuju od svojih usluga. Osim toga, pojedine pogrebne firme iskazuju neprofesionalnost i tako što koriste priliku pa ove troškove sređivanja papira zaborave da uključe u svoju ponudu, pa porodici posle svega nametnu dodatne troškove.

Mi imamo iskustvo, razvijenu saradnju sa administracijom i sasvim sigurno ćemo prikupiti svu neophodnu dokumentaciju brže i neuporedivo povoljnije, odnosno potpuno besplatno.

Prevoz pokojnika iz Nemačke u Srbiju

Prevoz pokojnika iz Nemačke za Srbiju bi izdvojili kao posebnu kvalitetnu uslugu. Pogrebna firma sa naših prostora koje ima svoje predstavništvo u Nemačkoj će sasvim sigurno ponuditi svoje usluge po neuporedivo nižim cenama nego što bi to uradile nemačke firme. Pored osetno niže cene, čitav proces prevoza pokojnika će biti završen brže i dostojanstveno, baš onako kako to naš svet očekuje.

Prevoz pokojnika iz Nemačke cena

Iako pogrebno društvo posluje na teritoriji Nemačke, možemo garantovati istu cenu prevoza kolika je u Srbiji. Cena prevoza preminulih iz Nemačke u Srbiju je ista kao za prevoz pokojnika iz drugih zemalja Evrope. Cena osnovnog prevoza i obavezne pogrebne opreme je navedena u tabeli iznad.

Naravno, vršimo prevoz pokojnika iz inostranstva i u ostale zemlje regiona – u Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju, pod istim uslovima.

Možemo garantovati brz i pouzdan međunarodni prevoz pokojnika, po realnim cenama, iz sledećih zemalja:

  • Prevoz pokojnika iz Nemačke u Srbiju
  • Prevoz pokojnika iz Austrije u Srbiju
  • Prevoz pokojnika iz Italije u Srbiju
  • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Srbiju
  • Prevoz pokojnika iz Švedske u Srbiju
  • Prevoz pokojnika iz Francuske u Srbiju
  • Prevoz pokojnika iz Slovenije u Srbiju
  • Prevoz pokojnika iz Belgije u Srbiju

Kontaktirajte nas sa osnovnim informacijama o lokaciji i nakon dvadeset minuta će vas pozvati pogrebno društvo sa svim informacijama o ceni i ostalim uslovima prevoza.

Prevoz pokojnika iz Francuske u Srbiju

U mogućnosti smo da organizujemo prevoz pokojnika iz Francuske. Francuska vlada retko daje dozvolu pogrebnim društvima drugih zemalja da deluju na teritoriji Francuske, mi smo jedni od retkih koji mogu obezbediti međunarodni prevoz preminulih iz Francuske. Svi uslovi, kao i cene prevoza pokojnika iz Francuske su isti koji važe i za ostatak Evrope, odnosno teritoriju Srbije. Prevoz pokojnika iz Francuske takođe radimo u ostale zemlje regiona, kao i sve zemlje Evrope.

Brza, kvalitetna i pouzdana usluga nas preporučuju za posao, što mogu da potvrde svi koji su nas angažovali kad se desi najgore i nisu imali nikakvih zamerki, naprotiv. Ukoliko nam ukažete poverenje, učinićemo sve što je u našoj moći da sve protekne dostojanstveno.

Prevoz umrlih Srbija
3.4/5 - (151 glasova)