Prevoz pokojnika iz Švedske

Prevoz umrlih iz Svedske
 

Međunarodni prevoz preminulih iz Švedske

Prevoz pokojnika iz Švedske mora obaviti pogrebno preduzeće licencirano za međunarodni prevoz pokojnika. Danas, kada su u čitavoj Evropi na snazi posebne, vanredne mjere zbog pandemije izazvane virusom korona, ovo je posebno važno. Jer, ne samo da se u suprotnom krše rigorozni zakoni Švedske i Evropske unije, već se svaki slučaj tretira kao moguće ugrožavanje javnog zdravlja i sigurnosti građana. Samo pogrebna firma sa svim međunarodnim dozvolama i licencama za prevoz pokojnika u vrijeme pandemije virusa Covid-19 može neometano da organizuje i obavi prevoz pokojnika iz Švedske.

„Laguna Bestattung“ doo je pouzdano pogrebno preduzeće koje porodice najčešće angažuju kada je, nažalost, potreban prevoz pokojnika iz Švedske. Posjedujemo sve međunarodne dozvole za organizaciju i prevoz preminulih iz Švedske u sve zemlje regiona, odnosno bilo gdje u Evropi. Među prvima smo dobili licence za prevoz umrlih za vrijeme pandemije, a to trenutno legalno mogu da rade samo par pogrebnih firmi u regionu.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Poslujemo na teritoriji Evropske unije već punih dvadeset godina. U Švedskoj smo prepoznati kao pouzdan partner i uvijek nas se preporučuje za posao.

Mi smo siguran izbor kada je, nažalost, potreban:
  • Prevoz pokojnika iz Švedske u Bosnu i Hercegovinu
  • Prijevoz pokojnika iz Švedske u Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Švedske u Srbiju
  • Prevoz pokojnika iz Švedske u ostale zemlje regiona - Crnu Goru, Makedoniju, Sloveniju i dr.

Dokumentacija za prevoz pokojnika iz Švedske

Ukoliko se odlučite da mi organizujemo i sprovedemo prevoz pokojnika iz Švedske, od Vas ćemo trebati samo dva ili tri dokumenta koje samo porodica ima ili može da dobije, kao što je važeći pasoš i slično. Osim toga, kompletnu papirologiju u Švedskoj koju možemo dobiti bez uznemiravanja porodice, prikupićemo samostalno.

Sami ćemo obići bolnicu, konzulat, sanitarne inspektore i ostale administrativne organe sa kojima imamo razvijenu saradnju. Upravo zbog toga, mi ne moramo da čekamo danima na sve potrebne dozvole, već kompletnu dokumentaciju završavamo za svega jedan radni dan. Kompletnu dokumentaciju u Švedskoj prikupićemo potpuno besplatno, tu uslugu ne naplaćujemo dodatno.

Realna cijena

Cijena kompletnog prevoza pokojnika se formira na osnovu nekoliko faktora, od kojih su najvažniji ukupna razdaljina koju pogrebno vozilo treba da pređe, kao i pogrebna oprema koju porodica izabere. Tu su takođe brojni manji troškovi koji zavise od vanrednih mjera, uslova koje Kraljevina Švedska propiše, vanrednih dozvola i dr. Zbog svega toga, neozbiljno je unaprijed imati formiranu cijenu kompletnog prevoza, odnosno ta cijena nije precizna i realna, već puko nagađanje. Na ovoj stranici možete pogledati kako se formira cijena prevoza pokojnika u međunarodnom saobraćaju.

Ovde je važno naglasiti da pogrebno preduzeće koje porodica izabere mora da poštuje niz pravilnika u međunarodnom prevozu pokojnika. Nažalost, neke pogrebne firme nekako i dalje posluju bez kompletne dokumentacije i obaveznih licenci, sa sumnjivim dozvolama. Iako im to omogućava da spuste cijene svoje usluge, ta usluga ipak ne zadovoljava minimum propisanih mjera i može da dovede do problema sa vlastima i dugotrajnog čekanja na granici ili u bolnici.

Mi smo pouzdano pogrebno preduzeće koje će Vam dati preciznu i realnu ponudu. Kompletan prevoz umrlih iz Švedske radimo po zakonu i dostojanstveno za pokojnika i porodicu koja nas angažuje. Možemo garantovati da naša pogrebna vozila neće biti zadržavana na granicama i da će sve biti završeno u najkraćem roku, bez čekanja ili bilo kakvih neprijatnosti.

U razgovoru sa direktorom naše firme dobićete ponudu pogrebne opreme koja je obavezna u međunarodnom prevozu pokojnika, te realnu i preciznu ukupnu cijenu prevoza pokojnika iz Švedske.

Kako izgleda čitav proces

Potrebno je da nas kontaktirate sa osnovnim informacijama, prije svega na kojoj lokaciji se nalazi tijelo pokojnika i u koju državu/ grad u regionu je potrebno obaviti prevoz preminulog. Odmah potom, mi ćemo provjeriti sve što je potrebno za neometan prevoz pokojnika i uslove koji važe za zemlje članice Evropske unije kroz koje se odvija prevoz preminule osobe. Već nakon 15-ak minuta kontaktiraće Vas direktor naše pogrebne firme, poslati Vam ponudu pogrebne opreme i odgovoriti na svako Vaše pitanje ili nedoumicu. MI ne sarađujemo sa posrednicima koji se ugrade u cijenu, sve uslove prevoza pokojnika dogovarate direktno sa direktorom naše firme.

Ukoliko nema vanrednih razloga za čekanje, kompletan prevoz pokojnika iz Švedske u domovinu biće završen za dva radna dana, od trenutka kada nas kontaktirate.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Ukoliko se odlučite za nas, učinićemo sve što je poterbno da prevoz pokojnika iz Švedske protekne brzo i dostojanstveno, bez zadržavanja ili bilo kakvih komplikacija.

Prevoz umrlih iz Svedske
3.8/5 - (78 glasova)