Prevoz pokojnika iz Španije

Prevoz umrlih iz Spanije
 

Međunarodni prevoz pokojnika iz Španije

Organizujemo pouzdan i brz prevoz pokojnika iz Španije. Pobrinućemo se za kompletan prevoz, kao i prikupljanje potrebne dokumentacije u Španiji. Sve što je potrebno je da nas kontaktirate kako bismo imali osnovne informacije o lokaciji na kojj se nalazi preminula osoba i lokaciji na koju treba da bude sproveden prevoz iz Španije.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

"Laguna-Bestattung" posjeduje licence koje nam omogućavaju da vršimo prevoz umrlih iz Španije i ostalih zemalja Evropske unije, gdje smo prisutni već pune dvije decenije i prepoznati kao siguran partner. Biće nam potrebna svega tri radna dana kako bismo uspješno organizovali i sproveli transport pokojnika iz Španije u bilo koju zemlju regiona. Prevoz naravno obavljamo iz svih gradova Španije.

Prevoz preminulih iz Spanije

Vršimo prevoz pokojnika iz Španije u sledeće zemlje regiona:

  • Prevoz pokojnika iz Španije u Bosnu i Hercegovinu
  • Prevoz pokojnika iz Španije u Srbiju
  • Prijevoz umrlih iz Španije u Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Španije u Crnu Goru
  • Prevoz pokojnika iz Španije u Sloveniju
  • Prevoz pokojnika iz Španije u Makedoniju

Cijena

Kada je u pitanju prevoz pokojnika iz Španije cijena zavisi prije svega od razdaljine koju naše pogrebno vozilo trba da pređe tokom kompletnog procesa prevoza. Upravo zbog toga neophodno je da znamo tačne ili približne lokacije na kojim se nalazi preminula osoba, odnosno gdje je potrebno da bude izvršen prevoz pokojnika iz Španije. Nemoguće je bez ovih osnovnih informacija znati preciznu, realnu cijenu kompletnog transporta. Bilo bi neozbiljno unaprijed imati formirane cene prevoza pokojnika iz Španije jer prosto nisu precizne.

Osim razdaljine, potrebno je da znamo koji model drvenog pogrebnog sanduka porodica preminulog želi da koristimo prilikom prevoza i kasnije za sahranu. Ovaj drveni kovčeg je zakonom propisan i obavezan kada je riječ o međunarodnom prevozu pokojnika, baš kao i limeni sanduk. Drveni pogrebni sanduk košta od 400€ pa sve do par hiljada evra za najskuplje modele, a mi moramo znati za koji se porodica odlučila prije nego formiramo cijenu. Limeni sanduk nije preskup, on košta 50-80€ i takođe je obavezan u međunarodnom saobraćaju pokojnika.

U našoj tabeli ispod možete provjeriti neke okvirne cijene, koje ipak mogu biti podložne promjenama. Možete računati da ćete znati tačnu i preciznu cijenu već desetak minuta nakon što nas kontaktirate sa osnovnim informacijama. Na ovoj stranici možete saznati više o tome kako se formira cijena prevoza pokojnika iz inostranstva.

PREVOZ (obavezno)0,5€ /km
LIMENI SANDUK (obavezno)50€
DRVENI SANDUK (obavezno)PORODICA BIRA
PRIKUPLJANJE DOKUMENTACIJE (obavezno)BESPLATNO
OBLAČENJE POKOJNIKA (opcionalno)BESPLATNO/ PORODICA BIRA
OSNOVNA POSMRTNA GALANTERIJA (obavezno)BESPLATNO
LAGUNA-BESTATTUNG doo - PREVOZ POKOJNIKA ORG

Covid-19

Zbog pandemije virusa korona koji je pogodio čitav svijet, uvedena su posebna pravila i dodatne kontrole kada je u pitanju međunarodni prevoz umrlih. Ipak, naša firma je dobila sve potrebne dozvole da radi na teritoriji Španije i cijele Evropske unije čak i za vrijeme pandemije. Naša pogtrebna vozila sigurno neće zadržavati na granicama I sigurno nećemo imati problema sa španskim ili vlastima bilo koje drćave kroz koju se odvja prevoz pokojnika.

Potrebno je unaprijed da znamo ukoliko se radi o koroni ili nekoj zaraznoj bolesti, jer je procedura u tom slučaju nešto drugačija I moguće je da će biti potrebno dodatnih dan ili dva kako bismo ispoštovali pravila I pripremili kompletnu dokumentaciju za prevoz pokojnika iz Španije.

O nama

Laguna-Bestattung d.o.o je pogrebno preduzeće sa višedecenijkim iskustvom u međunarodnom prevozu umrlih. Radimo sa svim obaveznim licencama I prepoznati smo u Evropi kao siguran i pouzdan partner. Osim toga, naše cijene su realne a naše usluge profesionalne. Zbog toga nas porodice koje su nas nekad angažovale uvijek preporučuju a tom nam je najbolja reklama.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Sjedište naše firme je u Doboju, Bosna i Hercegovina, ali prisutni smo širom regiona, u Srbiji, Hrvatskoj najviše, gdje nas dobar glas i preporuke uvijek prate.

Kontaktirajte nas za svaku informaciju, dostupni smo 0-24h.

Prevoz umrlih iz Spanije
3.6/5 - (37 glasova)