Prevoz pokojnika iz Holandije/ Nizozemske

Prevoy umrlih iz Holandije Nizozemske
 

Međunarodni prevoz preminulih iz Holandije/ Nizozemske

Prevoz pokojnika iz Holandije/ Nizozemske možemo organizovati već 20 minuta nakon što nas kontaktirate sa osnovnim informacijama. Kompletnu papirologiju u Holandiji ćemo sami prikupiti u sledećih 24h, tako da prevoz premuinulih traje najviše dva ili tri radna dana. Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa Ambasadama u Holandiji mi ne trebamo čekati komplikovane procedure, već svu dokumentaciju dobijemo u najkraćem roku.

Pogrebno preduzeće „Laguna-Bestattung“ doo posluje na teritoriji svih evropskih zemalja već 20 godina. Prva smo pogrebna firma u regionu koja je dobila dozvole za rad u Evropskoj uniji, a danas smo jedna od svega nekoliko pogrebnih preduzeća koja posjeduju sve međunarodne licence i dozvole da obavljaju međunarodni prevoz pokojnika za vrijeme trajanja vanredne situacije izazvane pandemijom virusa Covid-19.

Možemo dati garancije da će prevoz preminule osobe proteći dostojanstveno, bez zadržavanja ili bilo kakvih neprijatnosti na granicama koje trenutno mogu zadesesiti brojne pogrebne firme koje posluju bez potrebnih dozvola ili „na crno“.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Biće nam potrebna samo lokacija na kojoj se tijelo pokojnika nalazi i važeći pasoš. Svu dokumentaciju u Holandiji prikupljamo samostalno i besplatno. Kada nas kontaktirate sa informacijama o lokaciji, direktor će provjeriti sve uslove koji važe za Holandiju i zemlje kroz koje se obavlja prevoz pokojnika.

Ovi uslovi se zbog pandemije mijenjaju skoro svakodnevno, pa je potrebno sve iznova provjeiti kako bi se dobile sve i ispravne dozvole za neometan prevoz umrlih na teritoriji Evropske unije. Već nakon 15-ak minuta, kada budemo znali sve uslove, direktor će Vas kontaktirati i objasniti sve potrebno. Kompletan prevoz pokojnika neće trajati duže od dva ili tri radna dana.

Dokumentacija

Kompletnu papirologiju koja je neophodna za prevoz pokojnika iz Holandije mi ćemo prikupiti u Holandiji. To uključuje i dokumentaciju iz bolnice, dozvole sanitarnih inspektora, dokumente iz Ambasade i sve ostale potrebne papire. Postoji mogućnost da će biti potrebni dokumenti koje samo član porodice može da dobije, ali sve ostalo prikupljamo samostalno, porodica je potpuno oslobođena bilo kakvih obaveza. Prikupljanje kompletne dokumentacije je potpuno besplatno.

Prevoz pokojnika za vrijeme pandemije korona virusa

U čitavoj Evropi na snazi su stalne ili povremene vanredne mjere koje direktno najviše utiču na međunarodni prevoz pokojnika. Pogrebna preduzeća moraju imati neophodne licence kako bi mogli obavljati prevoz preminulih preko granica, u suprotnom moguće su zabrane napuštanja zemlje, višednevna čekanja na granici, povratak u bolnicu, obavezna kremacija i druge mjere koje Vlada Holandije i institucije Evropske unije nalože. Mi možemo garantovati da do takvih neprijatnosti neće doći i da će kompletan prevoz pokojnika biti obavljen bez bilo kakvih komplikacija.

Takođe, potrebno je napomenuti da, ukoliko je pokojnik preminuo od posledica izazvanih korona virusom, obavezna drugačija procedura za pribavljanje svih dokumenata, nakon čega je moguće dobiti dozvole za izlazak iz zemlje. Mi ćemo se pobrinuti za sve ali procedura može da traje dan ili dva duže. Ukoliko kod preminule osobe nije zabilježeno prisustvo korona virusa, prevoz tijela pokojnika se obavlja normalno.

Cijena

Cijena prevoz pokojnika se određuje na osnovu lokacije i uslova koji trenutno vrijede na teritoriji Holandije i Evropske unije. Kada nas kontaktirate sa osnovnim informacijama, ubrzo će Vas nazvati direktor koji će Vas upoznati sa svim uslovima, pa i najpovoljnijom cijenom kompletnog prevoza pokojnika iz bilo kog dijela Holandije.


Garantujemo pouzdanu uslugu kada je u pitanju:

  • Prevoz pokojnika iz Holandije/ Nizozemske u Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Holandije/ Nizozemske u Bosnu
  • Prevoz pokojnika iz Holandije/ Nizozemske u Srbiju
  • Prevoz pokojnika iz Holandije/ Nizozemske u ostale zemlje regiona - Sloveniju, Crnu Goru, Makedoniju..

Mi smo najpouzdanija pogrebna firma koju možete pronaći u regionu. Naša pogrebna vozila se svakodnevno nalaze na teritoriji nekoliko evropskih zemalja, mi nemamo potrebu da preuveličavamo cijene prevoza. Takođe možemo garantovati da će prevoz pokojnika proteći dostojanstveno, poštujući sve sanitarne, kulturne i religijske obaveze koje prate prevoz pokojnika.

Mnogi „prevoznici“ bez licenci i bez poštovanja navedenog nažalost nekako se još uvijek provlače u Evropi i spuštaju cijene jer vrše prevoz većeg broja raznih tijela umrlih. Mi svoj posao ipak shvatamo ozbiljno i maksimalno poštujemo dostojanstvo pokojnika i želje porodice. Naše cijene su sasvim realne, a usluga brza, kvalitetna i pouzdana.

Već dvije decenije poslujemo u zemljama Evropske unije i prepoznati smo kao pouzdan partner u Evropi. Naši kontakti u Ambasadama nam omogućavaju da potrebnu dokumentaciju dobijemo u rekordnom roku. Svi oni, kao i zadovoljne porodice koje su nas angažovale mogu nas preporučiti za posao prevoza preminulih iz Holandije i ostalih zemalja poput Danske, Švedske, Norveške, Belgije i drugih.

Kontaktirajte nas ukoliko imate dodatnih pitanja, odgovorićemo u najkraćem roku.

Prevoz umrlih iz Holandije  Nizozemske
3.2/5 - (52 glasova)