PREVOZ POKOJNIKA IZ EVROPE

19. Novembra 2018.
Prevoz pokojnika cena

Cijena prevoza pokojnika iz inostranstva

Imamo najniže, realne cijene prevoza pokojnika koje vrijede za čitav ex-Yu region. Cijena prevoza pokojnika iz inostranstva se određuje pređenim kilometrima
16. Decembra 2018.
Prevoz pokojnika dokumenti

Dokumentacija za međunarodni prevoz pokojnika

Prikupljanje papirologije za međunarodni prevoz pokojnika zna da bude dugotrajan posao. Neophodnu dokumentaciju za prevoz pokojnika
26. Decembra 2018.
Prijevoz pokojnika

Prevoz pokojnika iz inostranstva

Prevoz pokojnika iz inostranstva zahtijeva savršenu organizaciju. Priroda prevoza je veoma osjetljiva i sve se mora obaviti u kratkom vremenskom roku.
14. Januara 2019.
Prevoz pokojnika iz Austrije

Prevoz Pokojnika iz Austrije

Prevoz umrlih iz Austrije, iz gradova Beča, Linca, Graca, Insbruka, Klagenfurta, Salzburga.. Prevoz pokojnika organizujemo istog sata kada nas kontaktirate.
18. Januara 2019.
Prevoz umrlih iz Njemačke u sve zemlje u regionu.

Prevoz Pokojnika iz Njemačke

Prevoz pokojnika iz Njemačke. Imamo realne cijene koje su provjereno najniže u Evropi i regionu. Vozilo pogrebnog društva stiže u Njemačku istog dana.
13. Oktobra 2019.
prevoz umrlih iz svajcarske

Prevoz pokojnika iz Švajcarske

Organizujemo brz i pouzdan prevoz pokojnika iz Švajcarske, uz obavezno poštovanje novonastalih propisa i po realnim cijenama. Imamo razvijenu saradnju sa švajcarskim administrativnim organima.
14. Oktobra 2019.
Prevoz pokojnika Bosna

Prevoz pokojnika u Bosnu i Hercegovinu

Kompletna organizacija i prijevoz pokojnika iz inostranstva u Bosnu i Hercegovinu. Međunarodni prevoz pokojnika iz svih zemalja Evrope u sve zemlje regiona.
15. Oktobra 2019.
Prevoz pokojnika Srbija

Prevoz pokojnika u Srbiju

Vršimo kompletnu organizaciju i prevoz pokojnika iz inostranstva u Srbiju. Međunarodni prevoz pokojnika iz svih zemalja Evrope u Srbiju, i zemlje u regionu.
30. Augusta 2020.
Prevoz umrlih iz Danske

Prevoz pokojnika iz Danske

Prevoz pokojnika iz Danske u najkraćem vremenskom roku, bez čekanja i drugih neprijatnosti na granicama. Licenciran prevoz pokojnika iz Evropske unije.
6. Septembra 2020.
Prevoz preminulih iz Francuske

Prevoz pokojnika iz Francuske

Brz, pouzdan i dostojanstven prevoz pokojnika iz Francuske u zemlje regiona. Besplatno prikupljanje kompletne dokumentacije u Francuskoj.
11. Oktobra 2020.
Prevoy umrlih iz Holandije Nizozemske

Prevoz pokojnika iz Holandije/ Nizozemske

Prevoz pokojnika iz Holandije/ Nizozemske. Kompletnu papirologiju u Holandiji ćemo sami prikupiti u sledećih 24h, tako da prevoz preminulih traje najviše dva ili tri radna dana.
2. Januara 2021.
Prevoz umrlih iz Svedske

Prevoz pokojnika iz Švedske

Prevoz pokojnika iz Švedske vrši pogrebno preduzeće licencirano za međunarodni prevoz pokojnika. Kompletna dokumentacija za prevoz pokojnika.
3. Januara 2021.
Prevoz pokojnika i sahrana

Pogrebna ceremonija kroz istoriju

Briga o preminulima koji više nisu sa nama stari su koliko i civilizovan čovjek. Kroz istoriju, sve kulture su razvile običaje vezane za sahranu pokojnika.
10. Januara 2021.
Ekshumacija pokojnika

Ekshumacija pokojnika

Ekshumacija je postupak vađenja posmrtnih ostataka pokojnika iz grobnog mjesta gdje je preminuli sahranjen. Lokalna groblja određuju cijenu ekshumacije...
6. Juna 2021.
Prevoz umrlih u Modriču

POGREBNO MODRIČA prevoz iz inostranstva

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Modriču. Brza i sigurna usluga, pouzdano realne, najniže cijene u regionu. Besplatno prikupljanje dokumentaciju u inostranstvu.
22. Jula 2021.
Pogrebno Derventa

POGREBNO DERVENTA prevoz iz inostranstva

Organizujemo brz i pouzdan prevoz pokojnika iz inostranstva u Derventu. Mnogo naših ljudi živi i radi u Austriji, Njemačkoj. Danskoj, Holandiji ...
24. Jula 2021.
Prevoz pokojnika Banja Luka

POGREBNO BANJA LUKA prevoz iz inostranstva

Pogrebna firma, licencirana za međunarodni prevoz pokojnika, vrši transport osoba koje su preminule u inostranstvu natrag u Banjaluku.
25. Jula 2021.
Prevoz pokojnika Doboj

POGREBNO DOBOJ prevoz iz inostranstva

Prevoz pokojnika iz inostranstva za Doboj biće organizovan već nekoliko minuta nakon razgovora sa porodicom.
26. Jula 2021.
Prevoz umrlih Sarajevo

POGREBNO SARAJEVO prevoz iz inostranstva

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Sarajevo. Realne cijene, brza i pouzdana usluga. Kompletnu dokumentaciju u inostranstvu prikupljamo samostalno i potpuno besplatno.
27. Jula 2021.
Prevoz umrlih Tuzla

POGREBNO TUZLA prevoz iz inostranstva

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Tuzlu. Besplatno prikupljanje kompletne dokumentacije. Dostojanstven prevoz pokojnika, bez zadržavanja na granicama.
3. Augusta 2021.
Prevoz pokojnika Teslić

POGREBNO TESLIĆ prevoz iz inostranstva

Nakon što nas kontaktirate naše pogrebno vozilo će biti na dogovorenom mjestu već isti dan i čitav proces pripreme pokojnika će biti završen sutradan. Čitav proces prevoza pokojnika u Teslić trajaće najviše dva dana.
9. Augusta 2021.
Prevoz pokojnika iz inostranstva za Prnjavor

POGREBNO PRNJAVOR prevoz iz inostranstva

Brza organizacija i prevoz pokojnika iz inostranstva u sva mjesta opštine Prnjavor i sam grad, kao i preuzimanje svih poslova vezanih za administraciju u inostranstvu.
14. Augusta 2021.
Prevoz pokojnika za Trebinje

POGREBNO TREBINJE prevoz iz inostranstva

Prevoz pokojnika iz inostranstva za Trebinje i region, brzo i dostojanstveno. Realna cijena i pouzdana i dostojanstvena usluga. Prikupljanje dokumentacije potpuno besplatno.
15. Augusta 2021.
Prevoz umrlih iz inostranstva u Bijeljinu

POGREBNO BIJELJINA prevoz iz inostranstva

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Bijeljinu. Samostalno ćemo prikupiti kompletnu dokumentaciju u inostranstvu. Realne, fiksne cijene prevoza pokojnika.
19. Oktobra 2021.
Prevoz umrlih iz Italije

Prevoz Pokojnika iz Italije

Prevoz preminulih iz Italije u BiH, Srbiju, Hrvatsku. Sami ćemo završiti kompletnu papirologiju u Italiji, potpuno besplatno. Realne cijene i pouzdana usluga nas preporučuju za posao.
18. Novembra 2021.
Prevoz umrlih iz Austrije u Bosnu

Prevoz umrlih iz Austrije u Bosnu i Hercegovinu

Prevoz pokojnika iz Austrije u Bosnu i Hercegovinu. Besplatno sređivanje papira u Austriji. Brza i dostojanstvena usluga, realne cijene.
24. Novembra 2021.
Prevoz umrlih iz Italije u BiH

Prevoz umrlih iz Italije u Bosnu i Hercegovinu

26. Novembra 2021.
Prevoz umrlih iz Svajcarske u Bosnu

Prevoz umrlih iz Švajcarske u Bosnu i Hercegovinu

1. Januara 2022.
Prijevoz umrlih u Hrvatsku

Prijevoz pokojnika u Republiku Hrvatsku

Pouzdan prijevoz pokojnika iz inozemstva u republiku Hrvatsku. Sami prikupljamo kompletnu dokumentaciju u inozemstvu. Realne cijene prevoza.
20. Septembra 2022.
Prevoz umrlih iz Spanije

Prevoz pokojnika iz Španije

Organizujemo brz i pouzdan prevoz pokojnika iz Španije. Realne cijene i profesionalna usluga koje nudimo nas uvijek preporučuju za posao.
17. Juna 2024.
Organizacija i prijevoz pokojnika iz Republike Irske

Prijevoz pokojnika iz Irske

Organiziramo prijevoz pokojnika iz Irske u Hrvatsku i druge zemlje regiona. Samostalno pribavljamo kompletnu dokumentaciju u Irskoj.