PREVOZ POKOJNIKA IZ EVROPE

19. Novembra 2018.
Prevoz pokojnika cena

Cijena prevoza pokojnika iz inostranstva

Imamo najniže, realne cijene prevoza pokojnika koje vrijede za čitav ex-Yu region. Cijena prevoza pokojnika iz inostranstva se određuje pređenim kilometrima
16. Decembra 2018.
Prevoz pokojnika dokumenti

Dokumentacija za međunarodni prevoz pokojnika

Prikupljanje papirologije za međunarodni prevoz pokojnika zna da bude dugotrajan posao. Neophodnu dokumentaciju za prevoz pokojnika
26. Decembra 2018.
Prevoz pokojnika i sahrana

Pogrebna ceremonija kroz istoriju

Briga o preminulima koji više nisu sa nama stari su koliko i civilizovan čovjek. Kroz istoriju, sve kulture su razvile običaje vezane za sahranu pokojnika.
26. Decembra 2018.
Prijevoz pokojnika

Prevoz pokojnika iz inostranstva

Prevoz pokojnika iz inostranstva zahtijeva savršenu organizaciju. Priroda prevoza je veoma osjetljiva i sve se mora obaviti u kratkom vremenskom roku.
14. Januara 2019.
Prevoz pokojnika iz Austrije

Prevoz Pokojnika iz Austrije

Prevoz umrlih iz Austrije, iz gradova Beča, Linca, Graca, Insbruka, Klagenfurta, Salzburga.. Prevoz pokojnika organizujemo istog sata kada nas kontaktirate.
18. Januara 2019.
Prevoz pokojnika iz Nemačke

Prevoz Pokojnika iz Njemačke

Prevoz pokojnika iz Njemačke. Imamo realne cijene koje su provjereno najniže u Evropi i regionu. Vozilo pogrebnog društva stiže u Njemačku istog dana.
24. Januara 2019.
Ekshumacija pokojnika

Ekshumacija pokojnika

Ekshumacija je postupak vađenja posmrtnih ostataka pokojnika iz grobnog mjesta gdje je preminuli sahranjen. Lokalna groblja određuju cijenu ekshumacije...
18. Juna 2019.
Prevoz pokojnika Srbija

Prevoz pokojnika u Srbiju

Vršimo kompletnu organizaciju i prevoz pokojnika iz inostranstva u Srbiju. Međunarodni prevoz pokojnika iz svih zemalja Evrope u Srbiju, i zemlje u regionu.
14. Oktobra 2019.
Prevoz pokojnika Bosna

Prevoz pokojnika u Bosnu i Hercegovinu

Kompletna organizacija i prijevoz pokojnika iz inostranstva u Bosnu i Hercegovinu. Međunarodni prevoz pokojnika iz svih zemalja Evrope u sve zemlje regiona.
22. Jula 2020.
Pogrebno Derventa

POGREBNO DERVENTA prevoz iz inostranstva

Organizujemo brz i pouzdan prevoz pokojnika iz inostranstva u Derventu. Mnogo naših ljudi živi i radi u Austriji, Njemačkoj. Danskoj, Holandiji ...
24. Jula 2020.
Prevoz pokojnika Banja Luka

POGREBNO BANJALUKA prevoz iz inostranstva

Pogrebna firma, licencirana za međunarodni prevoz pokojnika, vrši transport osoba koje su preminule u inostranstvu natrag u Banjaluku.
25. Jula 2020.
Prevoz pokojnika Doboj

POGREBNO DOBOJ prevoz iz inostranstva

Prevoz pokojnika iz inostranstva za Doboj biće organizovan već nekoliko minuta nakon razgovora sa porodicom.
3. Avgusta 2020.
Prevoz pokojnika Teslić

POGREBNO TESLIĆ prevoz iz inostranstva

Nakon što nas kontaktirate naše pogrebno vozilo će biti na dogovorenom mjestu već isti dan i čitav proces pripreme pokojnika će biti završen sutradan. Čitav proces prevoza pokojnika u Teslić trajaće najviše dva dana.