POGREBNO BIJELJINA prevoz iz inostranstva

Prevoz umrlih iz inostranstva u Bijeljinu
 

Prevoz pokojnika iz inostranstva za Bijeljinu

Kompletna organizacija i prevoz preminulih iz inostranstva u Bijeljinu. Svu papirologiju u inostranstvu ćemo sami završiti. Postaraćemo se da ožalošćena porodica bude minimalno uključena u komplikovan proces prikupljanja obimne dokumentacije i pripreme pokojnika za prevoz umrlih iz inostranstva za Bijeljinu.

Imamo razvijenu kvalitetnu saradnju sa osobljem ambasada u svim zemljama Evropske unije, zbog čega nam je omogućeno da papirologiju završimo već isti dan i tako izbjegnemo nepotrebno čekanje i dodatne velike troškove za ožalošćenu porodicu.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Organizacija prevoza pokojnika

Potrebno je da nas kontaktirate sa osnovnim informacijama gdje se nalazi tijelo pokojnika. Direktor Vlado će odmah zatim provjeriti sve uslove sa konzulatom, bolnicom, sanitarnim inspektorima i dr. i već nakon 10-15 minuta će Vas kontaktirati sa svim informacijama koje želite znati.

Ukoliko se odlučite da nama ukažete vaše povjerenje, sa organizovanjem prevoza pokojnika započinjemo odmah i kompletan prevoz pokojnika iz inostranstva u Bijeljinu ili bilo gdje na teritoriju bijeljinske opštine trajaće dva radna dana, od trenutka kada nas kontaktirate.

Papirologija u inostranstvu

Naglasićemo da svu papirologiju u inostranstvu, neophodnu za međunarodni prevoz pokojnika, prikupljamo samostalno i potpuno besplatno. Zahvaljući višedecenijskom iskustvu i odličnim kontaktima u ambasadama, svu dokumentaciju prikupljamo u najkraćem mogućem roku. Jedina smo firma koja posao oko papirologije završava za manje od 24 sata. Od porodice ćemo trebati samo važeći pasoš ili bilo koji važeći dokument sa slikom, nakon čega sve preuzimamo na sebe i više nećemo uznemiravati porodicu. U zavisnosti od slučaja, postoji mogućnost da će biti potreban dokument iz Bijeljine koji samo porodica može da pribavi. Svaki slučaj je poseban, pa tek kada saznamo osnovne informacije, direktor će Vam moći reći da li i koji dokument je potreban.

Cijena prevoza iz inostranstva

Cijena kompletnog prevoza najviše zavisi od rastojanja koje naše pogrebno vozilo mora da pređe i izbora pogrebne opreme za koju se porodica odluči. Na ovoj stranici možete okvirno provjeriti kako se formira cijena, a tačnu cijenu kompletnog prevoza umrlih iz inostranstva u Bijeljinu ili bijeljinsku opštinu, znaćete već nakon 10-ak minuta nakon što nas kontaktirate. Direktor Vlado će Vam objasniti sve potrebno i preciznu cijenu prevoza.

Ne želimo da se poredimo sa „prevoznicima“ sa sumnjivim dozvolama i opremom, koji se koriste raznim trikovima i izazivaju evropske zakone kako bi spustili cijene i nekako se provlačili ispod radara nadležnih organa. Njihov rad ne traje dugo ali uvijek se pojavljuju novi koji koriste priliku za brzu zaradu.

Naše cijene su povoljne i realne i mi radimo sa svim evropskim dozvolama. Naša pogrebna vozila se u svakom trenutku nalaze u nekoj od evropskih zemalja. Naš obim posla je takav da nemamo potrebu podizati cijene ili koristiti priliku kada je porodica ožalošćena da dodatno zaradimo. Takođe, ne sarađujemo sa posrednicima koji se ugrađuju u cijenu. Prepoznati samo kao pouzdan partner sa realnim cijenama u regionu, a svakako smo neuporedivo jeftiniji od pogrebnih firmi registrovanih na teritoriji Evropske unije.

Uticaj pandemije na međunarodni transport pokojnika

Pandemija Covid-19 je prilično usložila proces prevoza pokojnika u Evropi i regionu. Naša pogrebno preduzeće je među prvima dobilo sve potrebne licence za prevoz pokojnika u Evropi za vrijeme pandemije korona virusa. Dajemo garancije da naša pogrebna vozila neće zadržavati na granicama ili čak vraćati natrag u bolnicu. Čitav proces će biti završen u dogovorenom roku, brzo i dostojanstveno.

Ako je pokojnik preminuo od virusa korone, procedura je djelimično drugačija i traje dan ili dva dana duže, dok se dobiju dodatne dozvole za izlazak iz zemlje. Ako je kod pokojnika nije zabilježeno prisusvo prevoz će biti obavljen redovnom procedurom.


Mi smo pouzdan izbor kada je potreban:

  • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Bijeljinu
  • Prevoz preminulih iz Danske za Bijeljinu
  • Prevoz pokojnika iz Švicarske u Bijeljinu
  • Prevoz umrlih iz Italije za Bijeljinu
  • Prevoz pokojnika iz Austrije u Bijeljinu
  • Prevoz pokojnika iz Švedske za Bijeljinu
  • Prevoz pokojnika iz Holandije za Bijeljinu
Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme za dodatne informacije. Kroz profesionalizam i saosjećanje koje njegujemo, tu smo da vam pružimo svu pomoć i oslonac u vašim najtežim trenucima.

Prevoz pokojnika iz inostranstva za Bijeljinu
4.3/5 - (22 glasova)