POGREBNO TREBINJE prevoz iz inostranstva

Prevoz pokojnika za Trebinje
 

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Trebinje

"Pogrebno preduzeće “Laguna Bestattung d.o.o” organizuje pripremu i prevoz pokojnika iz inostranstva u Trebinje, region, čitavu Republiku Srpsku i BiH. Mi ćemo prikupiti kompletnu dokumentaciju, samostalno i bez dodatne naknade, uz mininum angažovanja porodice u čitavom procesu. Čitav proces prevoza pokojnika iz inostranstva u Trebinje trajaće dva radna dana od trenutka kada nas kontaktirate.

Transport preminulih osoba se vrši specijalizovanim pogrebnim vozilima, posebno klimatizovanim i osiguranim za međunarodni prevoz pokojnika. Posjedujemo sve međunarodne dozvole i licence za prevoz preminulih za vrijeme pandemije. Imamo više od 20 godina iskustva u međunarodnom prevozu pokojnika i zahvaljujući odličnim kontaktima u evropskim konzulatima, kompletnu papirologiju završavamo već isti dan, što omogućava brži i naravno jeftiniji čitav proces. Garantujemo brz i dostojanstven prevoz umrlih iz inostranstva u Trebinje i region.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Kako se odvija proces transporta

Sa organizovanjem prevoza započinjemo nekoliko minuta nakon vašeg poziva. Od vas nam treba informacija o lokaciji na kojoj se nalazi preminula osoba i lokacija na koju je potrebno prevesti pokojnika. Nakon pribavljanja osnovnih dozvola i kraće pripreme, pogrebno vozilo kreće na put i biće na dogovorenoj lokaciji u najkraćem roku.

Dokumentacija

Svu papirologiju u inostranstvu, potrebnu za prevoz pokojnika u Trebinje ili region, prikupljamo sami i mi tu uslugu ne naplaćujemo dodatno, potpuno je besplatna. To uključuje i sve dozvole sanitarnih inspektora, izvještaje iz bolnice, dozvole iz konzulata i dr. Od porodice će nam trebati samo pasoš preminule osobe ili neki drugi važeći dokument sa fotografijom.

Možemo garantovati da ćemo mi svu potrebnu dokumentaciju prikupiti u najkraćem mogućem roku. Time vam štedimo i novac, jer smanjujemo troškove boravka tijela pokojnika u bolnicama u inostranstvu koje oni znaju naplatiti i do 100€ za svaki sat koji tijelo preminule osobe provede u bolnici. Na neke od dokumenata se inače čeka i nekoliko dana, međutim, mi kompletnu papirologiju završavamo već istog dana, potpuno besplatno.

Nakon prikupljanja dokumentacije, vršimo pripremu pokojnika za prevoz i već sutradan ćemo biti na dogovorenoj lokaciji u Trebinju ili okolini.

Cijena prevoza pokojnika za Trebinje

Cijena prevoza se formira na osnovu više faktora ali najvažniji je razdaljina koju pogrebno vozilo treba da pređe za vrijeme čitavog procesa prevoza. Osim toga, porodica terba da izabere pogrebnu opremu koja je obavezna u međunarodnom transportu. Većina toga je besplatna ili garantovano najpovoljnija u regionu, ali cijena pristojnog drvenog pogrenog kovčega može varirati od 300€ do 3000€, zavisno od kvaliteta i dizajna koji porodica izabere. Nakon što saznamo tačnu lokaciju preminule osobe, direktor Vladimir će provjeriti sve uslove i kontaktirati Vas sa svim informacijama, između ostalog i sa tačnom cijenom kompletnog prevoza pokojnika iz inostranstva u Trebinje i region.

Naše uslugu su najniže u regionu, dogovorena cijena je fiksna. Zahvaljujući tome što smo preko 20 godina u ovom poslu, što radimo sa svim potrebnim dozvolama i što koristimo pouzdanu opremu i pogrebna vozila, dajemo garancije da će prevoz umrlih iz inostranstva biti obavljen bez ometanja na granicama, bez zakonskih problema i bez kašnjenja. Za razliku od nekih domaćih „prevoznika“ mi ne radimo sa sumnjivim papirima i dozvolama, i nama se ne može desiti slučaj vraćanja vozila sa granice nazad u bolnicu, problema sa zakonom i plaćanje kaznenih mjera.

Mi smo pouzdano pogrebno preduzeće i naša stručnost je prepoznata u regionu ali i u Evropi, gdje važimo za pouzdanog partnera. Naša pogrebna vozila se uvijek nalaze na teritoriji neke od evropskih zemalja – Švajcarske, Italije, Švedske, Njemačke, Austrije, Holandije.. prva smo i dosad jedina pogrebna firma iz regiona koja je radila prevoz pokojnika sa sjevera Norveške. Dobar glas o nama nas uvijek preporučuje za posao i mi nemamo razloga da napumpavamo cijene i dodatno zarađujemo u svakoj prilici. Dajemo garancije da će cijena koju dobijete biti povoljna, realna i fiksna, bez naknadnih dodatnih troškova.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Prevoz pokojnika i Covid-19

Sa pojavom korone, prevoz pokojnika u međunarodnom saobraćaju je otežan iz razumljivih razloga. Čitav proces je složeniji, potrebno su dodatni dokumenti i kompletan prevoz pokojnika u Trebinje i region će trajati jedan dan duže. Mi imamo sve neophodne licence za prevoz umrlih na teritoriji Evropske unije za vrijeme pandemije, tako da i uprkos složenijem procesu prevoz i dalje obavljamo najbrže i bez ometanja.

Naravno, pored Trebinja vršimo prevoz pokojnika i u sve gradove i mjesta u Hercegovini, kao što su Ljubinje, Bileća, Stolac, Nevesinje, Čapljina, Mostar i ostali.

Možete se osloniti na nas ako je, nažalost, potreban:

  • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Trebinje
  • Prevoz preminulih iz Danske za Trebinje
  • Prevoz pokojnika iz Švicarske u Trebinje
  • Prevoz umrlih iz Italije za Trebinje
  • Prevoz pokojnika iz Austrije u Trebinje
  • Prevoz pokojnika iz Švedske za Trebinje
  • Prevoz pokojnika iz Holandije za Trebinje

Kontakirajte nas za sve dodatne informacije. Učinićemo sve da prevoz pokojnika u Trebinje protekne u najkraćem roku, mirno i dostojanstveno.

Prevoz pokojnika iz inostranstva za Trebinje
4.2/5 - (36 glasova)