POGREBNO DERVENTA prevoz iz inostranstva

Pogrebno Derventa
 

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Derventu

Organizujemo brz i pouzdan prevoz pokojnika iz inostranstva u Derventu. Mnogo naših ljudi živi i radi u Austriji, Njemačkoj, Italiji, Holandiji, Švajcarskoj, Švedskoj i drugim evropskim zemljama. Nažalost, nesreća ne bira i zna nas zadesiti kad joj se najmanje nadamo. Kada se desi najgore, preuzimamo na sebe kompletnu organizaciju prevoza pokojnika u Derventu.

Sami ćemo preuzeti tijelo pokojnika iz bolnice. Mi ćemo prikupiti i kompletnu papirologiju iz bolnice, dozvole od sanitarnih inspektora, sprovodnicu iz ambasade i sve ostalo što je potrebno. Uradićemo sve što je u našoj moći da porodica u tim teškim trenucima ne mora da se angažuje oko bilo čega.

Svu papirologiju prikupljamo potpuno besplatno. Od porodice će nam biti potreban samo važeči pasoš preminule osobe, sve ostalo preuzimamo na sebe.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org
Ako porodica želi, možemo kompletno pripremiti pokojnika za prevoz i sahranu. To uključuje pranje tijela, šminkanje kako bi izgledalo prirodno i oblačenje u pristojno odijelo ili haljinu. Na zapadu bolnice naplaćuju i preko 1000€ za ove usluge.

Pogrebno preduzeće “Laguna-Bestattung” doo je firma sa preko 20 godina iskustva kada je u pitanju prevoz pokojnika iz inostranstva, i danas smo najozbiljnija pogrebna firma u Bosni i Hercegovini i regionu.

Imamo odlične dugogodišnje kontakte u administracijama ambasada i zato možemo da skratimo vrijeme potrebno za prikupljanje dokumentacije, tako da čitav proces organizacije, prikupljanja dozvola i prevoza pokojnika kod nas traje svega jedan ili dva dana.

Mi smo jedna od svega nekoliko pogrebnih firmi u regionu koje imaju validnu dozvolu za prevoz pokojnika iz inostranstva za vrijeme I nakon pandemije izazvane korona virusom.

Mnogi to nažalost rade “na crno”, dok ih ne uhvate na granici.

Cijena prevoza pokojnika

Pogrebna firma “Laguna-Bestattung” doo je prepoznata kao pouzdan izbor kada je potrebna pomoć I organizacija prevoza pokojnika iz inostranstva. Naša firma posluje istovremeno u nekoliko evropskih zemalja i zato možemo da ponudimo realne cijene prevoza pokojnika, najniže u regionu. Kontaktirajte nas i odmah ćete saznati tačnu cijenu prevoza pokojnika iz inostranstva u Derventu i okolna mjesta.


Najpouzdanija smo firma za prevoz pokojnika iz sledećih evropskih zemalja:
  • Prevoz pokojnika iz Austrije u Derventu
  • Prevoz pkojnika iz Njemačke u Derventu
  • Prevoz pokojnika iz Italije u Derventu
  • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Derventu
  • Prevoz pokojnika iz Holandije u Derventu
  • Prevoz pokojnika iz Švedske u Derventu
  • Prevoz pokojnika iz Danske u Derventu

Vršimo prevoz pokojnika i iz ostalih zemalja sa teritorije Evropske unije, kao i prevoz pokojnika u region. Na području opštine Derventa možemo organizovati i kompletnu sahranu, ketering i sve što je potrebno. U tom slučaju cijena prevoza pokojnika je dosta niža.

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Derventu
4.2/5 - (19 glasova)