POGREBNO BANJA LUKA prevoz iz inostranstva

Prevoz pokojnika Banja Luka
 

Banja Luka - Prevoz pokojnika iz inostranstva

Pogrebna firma, licencirana za međunarodni prevoz pokojnika, vrši transport osoba koje su preminule u inostranstvu natrag u Banjaluku. Prevoz se obavlja specijalizovanim vozilima, sa međunarodnim dozvolama za rad i profesionalnim osobljem koje će se pobrinuti da čitav proces protekne brzo I dostojanstveno, kako je red I kako pokojnik zaslužuje.

Prevoz pokojnika za Banjaluku možemo organizovati odmah nakon razgovora sa porodicom. Pogrebno vozilo, nakon kraće pripreme i prikupljanja osnovnih dozvola, kreće na put i bude na dogovorenoj lokaciji istog dana, odnosno već nakon nekoliko sati, u zavisnosti od razdaljine i frekvencije saobraćaja na granicama.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Šta je potrebno pripremiti od dokumentacije?

Kompletnu papirologiju za prevoz pokojnika iz inostranstva prikupljamo samostalno i potpuno besplatno. Porodica i prijatelji pokojnika nemaju nikakvu obavezu ni odgovornost. Svaki slučaj iznenadne smrti u inostranstvu je poseban, pa postoji mogućnost da će biti potreban dokument koji samo član porodice može da pribavi. Međutim, u 99% svih slučajeva, mi samostalno prikupljamo sve papire koji su potrebni, biće nam potreban samo pasoš pokojnika.

Kompletna dokumentacija za prevoz pokojnika najčešće uključuje sledeće dokumente:
 • Važeći pasoš preminulog
 • Izvod iz matične knjige rođenih
 • Bolnički izvještaj doktora o uzroku smrti
 • Izvod iz matične knjige umrlih
 • Potvrda sanitarnog inspektora o ispravnosti opreme
 • Dozvola nadležnih organa (vadi se u ambasadi) za izlazak iz države (sprovodnica)
 • Dozvola nadležnih organa za ulazak u državu
 • Potvrda o grobnom mjestu u Banja Luci ili okolnim mjestima

Naša firma obavlja prevoz pokojnika iz svih zemalja Evrope već duže od 20 godina. Za to vrijeme smo stekli reputaciju pouzdane firme koja posluje sa svim međunarodnim dozvolama. Imamo odličnu saradnju i dobro kontakte sa ambasadama širom Evropske unije, što nam omogućava da sprovodnice za koje je potrebno nekoliko dana da budu pripremljene, mi dobijemo već istog dana. Zbog toga, u mogućnosti smo da prevoz umrlih u banjaluku skratimo za dan ili dva, što će porodici uštediti novac za skupe bolničke račune u inostranstvu.

Cijena prevoza pokojnika za Banjaluku

Cijena prevoza pokojnika se formira u zavisnosti od razdaljine koju pogrebno vozilo treba da pređe, zato je potrebno da nas kontaktirate sa osnovnim informacija o lokaciji. Naša firma posluje u svim zemljama Evrope, pa je moguće da se pogrebno vozilo već nalazi u zemlji u kojoj je premiula osoba. To odmah može da skrati vrijeme potrebno za dolazak, kao i ukupnu cijenu prevoza.

Nakon što znamo tačnu lokaciju i osnovne informacije o pokojniku, odmah ćemo vas obavijestiti o tačnoj cijeni kompletnog prevoza pokojnika iz inostranstva u Banjaluku ili banjalučku opštinu.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Cijena naših usluga je realna i garantovano najniža moguća u regionu. Zapadne firme su naravno mnogo skuplje, dok većina domaćih firmi, čast izuzecima, pružaju uslugu ispod svakog standarda i sa upitnom opremom. Mi stojimo iza svojih usluga i dobar glas o nama nas je preporučio nebrojeno puta.

Prevoz pokojnika za vrijeme epidemije korona virusa

Nažalost, pandemija korona virusa je usporila ili potpuno blokirala sve međunarodne aktivnosti koje uključuju prelazak granica. Srećom, naša firma je uspješno dobila sve međunarodne dozvole za neometan međunarodni prevoz pokojnika u vrijeme korona virusa. Tako smo trenutno jedna od svega nekoliko licenciranih firmi u Evropi koja obavlja prevoz pokojnika iz inostranstva bez čekanja na granicama.

Nažalost, mnogo je novih „firmi“ koje rade prevoz pokojnika „na crno“ i tako rizikuju da ih se blokira na granicama. Istovremeno, zbog njih se može početi širiti loš glas o našoj djelatnosti.

Ako je preminula osoba umrla od posledica korona virusa, zakon predviđa dodatne dozvole i komplikovaniju proceduru, pa tek tada može da se obavi prevoz za Banjaluku ili druga mjesta u regionu. Ukoliko kod preminule osobe nije potvrđeno prisustvo korona virusa, čitav proces se odvija uobičajeno.

Možete računati na nas ako je potreban:
 • Prevoz pokojnika iz Austrije u Banjaluku
 • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Banjaluku
 • Prevoz pokojnika iz Italije u Banjaluku
 • Prevoz pokojnika iz Holandije u Banjaluku
 • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Banjaluku
 • Prevoz pokojnika iz Švedske u Banjaluku
 • Prevoz pokojnika iz Danske u Banjaluku

Uradićemo sve što je u našoj moći da prevoz preminulih za Banjaluku obavimo u najboljem mogućem redu. Zahvaljujući brzoj i pouzdanoj usluzi, realnim i nenaduvanim cijenama, naša firma je stekla veliku reputaciju, a čvrsta namjera nam je da tu reputaciju i zadržimo.

Prevoz pokojnika iz inostranstva za Banjaluku
4.3/5 - (26 glasova)