POGREBNO MODRIČA prevoz iz inostranstva

Prevoz umrlih u Modriču
 

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Modriču

Poslednja želja pokojnika je da bude sahranjen tamo gdje su njegovi voljeni. Naše preduzeće “Laguna Bestattung” je tu da se postara da čitava procedura prevoza pokojnika prođe brzo i što bezbolnije za njegove bližnje.

Već nekoliko minuta nakon razgovora sa porodicom biće organizovan prevoz pokojnika iz inostranstva za Modriču. Bitno je da znate da sav teret oko pripremanja obavezne dokumentacije preuzimamo na sebe. Od porodice će nam trebati samo važeći pasoš pokojnika, sve ostale papire u inostranstvu pribavljamo samostalno. Prikupljanje dokumentacije u inostranstvu ne naplaćujemo dodatno, ta usluga je potpuno besplatna.

Iskustvo od preko 20 godina u poslovima međunarodnog prevoza pokojnika omogućuje nam da ostvarimo visok kvalitet usluge. Imamo odličnu saradnju sa ambasadama u svim zemljama Evropske unije, a papirologiju rješavamo u najkraćem roku. Ovo naročito vrijedi kada je u pitanju prevoz pokojnika iz Austrije ili Njemačke.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Cijena prevoza pokojnika u Modriču

Možemo vam garantovati da će cijena prevoza koju dogovorite sa direktorom biti fiksna, i da neće biti naknadnih nepredviđenih troškova. Naravno, cijenu formiramo na osnovu razdaljine koju pogrebno vozilo treba da pređe, kao i od izbora pogrebne opreme za koju se porodica odluči. Kada nas kontaktirate i kažete nam tačnu lokaciju na kojoj se nalazi i lokaciju na koju je potrebno prevesti tijelo pokojnika, već za nekoliko minuta ćemo vam moći reći preciznu cijenu čitavog procesa i sve ostalo što želite znati.

Cijene naših usluga su realne, prilagođene današnjim standardima, i garantovano smo jedna od firmi sa najnižim cijenama u regionu. Usto, naša usluga, oprema i profesionalnost su bez premca u regionu, što mogu da potvrde sve porodice koje su nas angažovale.

Na ovoj stranici možete pogledati više o cijenama, a najpraktičnije je da u razgovoru sa direktorom naše firme iz prve ruke saznate sve o cijeni, papirima i sve što je potrebno znati.

Koje su procedure prevoza pokojnika dok traje pandemija korona virusa i šta ako je pokojnik preminuo od korone?

Iako je pandemija korone dovela do brojnih zabrana i ograničenja, naša firma od početka pandemije neometano obavlja prevoz pokojnika, jer smo na vrijeme dobili sve potrebne međunarodne licence. Možemo garantovati neometan prevoz preminulih kroz sve zemlje Evropske Unije. Prevoz pokojnika obavljamo modernim, specijalizovanim pogrebnim vozilima, sa svim potrebnim papirima i ne upuštamo se u rizik prevoza „na crno“, kao neke "firme" sa naših prostora.

Prema zakonu koji je trenutno na snazi, samo licencirano pogrebno preduzeće može neometano vršiti međunarodni prevoz pokojnika. Ukoliko je dokazano prisustvo korona virusa potrebno je dan ili dva više za prikupljanje dodatne dokumentacije, a ako nema prisustva korona virusa prevoz pokojnika iz inostranstva u Modriču se odvija na uobičajen način.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Vršimo brz i pouzdan prevoz pokojnika u Modriču iz sledećih zemalja:
  • Prevoz pkojnika iz Njemačke u Modriču
  • Prevoz pokojnika iz Austrije u Modriču
  • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Modriču
  • Prevoz pokojnika iz Italije u Modriču
  • Prevoz pokojnika iz Holandije u Modriču
  • Prevoz pokojnika iz Švedske u Modriču
  • Prevoz pokojnika iz Danske u Modriču

“Laguna-Bestattung” d.o.o. je pouzdano pogrebno preduzeće, sa preko 20 godina iskustva prevoza pokojnika iz inostranstva. Danas važimo za najozbiljniju pogrebnu firmu u Bosni i Hercegovini i regionu.

Javite nam osnovne informacije i uskoro će Vas kontaktirati direktor sa tačnom cijenom prevoza pokojnika iz inostranstva u Modriču i okolna mjesta, kao i ostalim informacijama koje trebate znati.

Prevoz pokojnika iz inostranstva za Modriču
4.2/5 - (17 glasova)