POGREBNO DOBOJ prevoz iz inostranstva

Prevoz pokojnika Doboj
 

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Doboj

Prevoz pokojnika iz inostranstva za Doboj biće organizovan već nekoliko minuta nakon razgovora sa porodicom. Nama će biti potreban samo važeći pasoš pokojnika, ostalu papirologiju ćemo u inostranstvu samostalno prikupiti.

Sva neophodna dokumentacija za međunarodni prevoz preminulih biće prikupljena u naredna 24 sata, potpuno besplatno. To znači da ćemo sami završiti proceduru u ambasadi, izvaditi dozvole od sanitarnih inspektora, završiti svu papirologiju u bolnici i dr.

Naša pogrebna firma ima razvijenu dugogodišnju saradnju sa ambasadama u evropskim zemljama. Zahvaljujući tome, mi ne čekamo dva radna dana da neophodna papirologija u ambasadi bude spremna, već svu dokumentaciju dobijamo u roku 24 sata. To nam omogućava da prevoz preminulih osoba iz inostranstva maksimalno skratimo i čitav proces završimo već za dva radna dana. To istovremeno smanjuje velike troškove boravka tijela preminule osobe u bolnicama u inostranstvu.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Cijena prevoza pokojnika u Doboj

Osnovna cijena međunarodnog prevoza preminulih se formira na osnovu ukupne razdaljine koje vozilo pogrebnog društva treba da pređe, kao i brojnih uslova i propisa koje svaka evropska država, grad i bolnica imaju i koji su različiti za svaki grad, odnosno region. Osim toga, svaki slučaj iznenadne smrti u inostranstvu je poseban, i bilo bi veoma neozbiljno unaprijed reći tačnu cijenu.

Zato je potrebno da nas kontaktirate sa osnovnim informacijama o lokaciji na kojoj je tijelo preminule osobe, odnosno gdje porodica želi da se pokojnik preveze. Odmah nakon toga, u razgovoru sa direktorom firme dobićete precizan iznos ukupne cijene prevoza pokojnika u Doboj, odnosno u sva mjesta na na dobojskoj opštini.

Ukoliko se odlučite da prihvatite našu ponudu, mi dajemo sledeće garancije:

  • Ponuda koju dobijete biće fiksna cijena (neće biti iznenadnih dodatnih troškova)
  • Mi smo ozbiljna i najveća pogrebna firma u regionu i zato možemo ponuditi pouzdano najnižu cijenu u regionu
  • Prevoz pokojnika se odvija sa validnim međunarodnim dozvolama (ne radi se o prevozu “na crno” ili sa sumnjivom dokumentacijom)
  • Prevoz pokojnika se odvija specijalizovanim, namjenskim vozilima koja prevoze samo jednog pokojnika (nismo nikakvi “indijanci”, kako ih zovu u Evropi)
  • Prikupljanje kompletne dokumentacije je brzo i besplatno (cijena neće biti naknadno veća zbog toga)
  • Oblačenje pokojnika je besplatno (bolnice na zapadu tu uslugu naplaćuju i preko 1000€ dok naši „indijanci“ naplaćuju 300€)

Ukoliko se odlučite da nama povjerite prevoz pokojnika iz inostranstva, i organizaciju sahrane na teritoriji opštine Doboj, možemo dati veliki popust na ukupnu cijenu.

Pogrebno preduzeće „Laguna Bestattung“ doo je prva pogrebna firma na teritoriji opštine Doboj koja vrši prevoz pokojnika iz inostranstva već 20 godina. Danas smo najozbiljnija pogrebna firma u regionu, dok smo za određene pogrebne poslove jedina licencirana firma u Bosni i Hercegovini.

Posjedujemo sve međunarodne licence za prevoz pokojnika na teritoriji Evropske unije, i u Evropi smo prepoznati kao pouzdana pogrebna firma. Sa nama možete biti sigurni da će prevoz preminule osobe proteći bez problema na granicama, brzo i dostojanstveno.


Kontaktirajte nas ako je potreban prevoz preminulih iz sledećih evropskih zemalja, dajemo garancije da ćete dobiti najbržu i najozbiljniju uslugu za:

  • Prevoz pokojnika iz Austrije u Doboj
  • Prevoz pokojnika iz Njemačke u Doboj
  • Prevoz preminulih iz Švajcarske u Doboj
  • Prevoz preminulih iz Holandije u Doboj

Vršimo brz i neometan prevoz pokojnika iz ostalih zemalja Evrope – Danske, Švedske, Belgije, Italije i drugih. Naravno, vršimo prevoz preminulih i u regionu, ali naša usluga je na dobrom glasu godinama i dobro poznata u regionu, zato to ne ističemo. Možete se raspitati za kvalitet i pouzdanost naše usluge bilo gdje na teritoriji opštine Doboj – Pridjel, Lipac, Pločniku, Rudanka, Čivčije, Kožuhe, Prisade, Skipovac i ostala okolna mjesta.

Međunarodni prevoz pokojnika u vrijeme korona virusa

Zbog brojnih zabrana i ograničenja izazvanih pandemijom korona virusa, sve evropske zemlje su uvele posebne mjere zaštite i blokirale skoro sav saobraćaj na svojim granicama. Naša firma je jedna od rijetkih koje su dobile sve neophodne međunarodne dozvole da vrše prevoz pokojnika preko granica za vrijeme korona virusa. Možemo, dakle, garantovati da prevoz preminulih neće biti ometan na granicama Evropske unije.

Potrebno je naglasiti da, ukoliko bolnica u inostranstvu dokazala prisustvo korona virusa kod preminule osobe, trenutno je na snazi zakon po kome je tijelo pokojnika u tom slučaju potrebno prvo kremirati, a zatim se prevoz odvija neometano, uz dodatne dozvole i dokumentaciju. Ako kod pokojnika nije zabilježeno prisustvo korona virusa, u tom slučaju se prevoz odvija uobičajeno.

Kontaktirajte nas ukoliko imate dodatnih pitanja, odgovorićemo u najkraćem roku.

Prevoz pokojnika iz inostranstva za Doboj
4.3/5 - (39 glasova)