POGREBNO SARAJEVO prevoz iz inostranstva

Prevoz umrlih Sarajevo
 

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Sarajevo

Pružamo brzu i pouzdanu uslugu međunarodnog prevoza pokojnika iz čitave Evrope u Sarajevo i cijelu Bosnu. Već nekoliko minuta nakon razgovora sa porodicom, organizovaćemo prevoz pokojnika iz inostranstva za Sarajevo. Čitava procedura obično traje ne duže od dva radna dana od trenutka kada nas kontaktirate.

Svu dokumentaciju u inostranstvu potrebnu za međunarodni prevoz pokojnika prikupljamo mi, potpuno besplatno. Od Vas nam samo treba važeći pasoš pokojnika i možda još neki dokument koji samo porodica može da pribavi u Bosni. Svaki slučaj je poseban, ali direktor naše pogrebne firme će Vam odmah znati reći da li, gdje i koji dokument porodica treba da obezbijedi. Obično je dovoljna samo fotografija dokumenta.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Iza nas stoji 22 godina iskustva u međunarodnom prevozu pokojnika. Imamo moderna specijalizovana vozila, profesionalno osoblje i dobili smo sve međunarodne licence za prevoz pokojnika na teritoriji Evropske unije. Najvažnije, mi ništa ne radimo na crno, sa sumnjivom ili nepotpunom dokumentacijom. Naša pogrebna vozila ne čekaju danima na granicama i sasvim sigurno neće prouzrokovati zakonske ili emocionalne probleme porodici koja nas angažuje.

Sve radimo u skladu sa evropskim zakonima. Odlično poznajemo sve međunarodne propise, a kroz 20 godina rada stekli smo odlične kontakte i saradnju sa našim konzulatima u svim zemljama Evropske Unije. Upravo zbog toga, kompletnu papirologiju završavamo u najkraćem roku, bez čekanja, već istog dana, pa smo u mogućnosti da kompletan prevoz pokojnika iz inostranstva u Sarajevo završimo za jedan ili dva radna dana.

Cijena prevoza pokojnika iz inostranstva za Sarajevo

Naše pogrebno preduzeće je u mogućnosti da ponudi pouzdano najniže cijene u regionu kada je riječ o međunarodnom prevozu pokojnika. Naravno, cijena zavisi od lokacije, razdaljine koju pogrebno vozilo treba da pređe i pogrebne opreme koju porodica izabere. Međutim, mi nemamo razlog ni potrebu da naduvamo cijene kako bi dodatno zaradili.

Naša pogrebna vozila se u svakom ternutku nalaze u nekoliko evropskih zemalja upravo zbog povjerenja i prepuruka porodica koje su nas već angažovale. Zahvaljujući realnim cijenama, brzoj i pouzdanoj usluzi, naša pogrebna firma i jeste prepoznata kao pouzdan partner u najtežim trenucima kroz koje porodica prolazi.

Nakon što od vas dobijemo osnovne informacije o lokaciji, već nakon nekoliko minuta ćemo vas obavijestiti o tačnoj cijeni usluge. U svakom slučaju, možemo garantovati fiksnu i realnu cijenu, brzo i besplatno prikupljanje kompletne međunarodne dokumentacije, besplatno oblačenje pokojnika..

Prevoz pokojnika iz inostranstva i COVID-19

Zbog situacije izazvane pandemijom korona virusa otežan je prevoz pokojnika, kao i dobijanje svih dokumenata potrebnih za prevoz. Od početka pandemije naša firma obavlja transport pokojnika bez čekanja ili bilo kakvih problema. Dobili smo sve potrebne licence, jedna smo od rijetkih firmi koje imaju sve međunarodne dozvole, tako da Vam možemo garantovati neometan prevoz pokojnika, čak i za vrijeme pandemije.

Moramo naglasiti da je procedura donekle drugačija I dokumentacija obimnija ako je pokojnik preminuo od korona virusa, i za čitav proces je potreban jedan radni dan više. Ako kod preminule osobe nije ustanovljen virus korona, dalji proces prevoza pokojnika u Sarajevo teče na uobičajen način.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

"Laguna Bestattung" d.o.o pogrebno preduzeće je pouzdan izbor kada je, nažalost, potrebno organizovati prevoz pokojnika u Sarajevo iz sledećih zemalja.

  • Prevoz pokojnika iz Austrije u Sarajevo
  • Prevoz pokojnika iz Njemačke za Sarajevo
  • Prevoz pokojnika iz Italije u Sarajevo
  • Prevoz pokojnika iz Švicarske u Sarajevo
  • Prevoz pokojnika iz Holandije u Sarajevo
  • Prevoz pokojnika iz Švedske za Sarajevo
  • Prevoz pokojnika iz Danske u Sarajevo

Učinićemo sve što je u našoj moći da u potresnim trenucima olakšamo teret čitave procedure, tako da se možete u miru oprostiti od svojih najbližih.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme. Tu smo da Vam pružimo oslonac i pomoć u vašim teškim trenucima.

Prevoz pokojnika iz inostranstva za Sarajevo
4.2/5 - (79 glasova)