POGREBNO PRNJAVOR prevoz iz inostranstva

Prevoz pokojnika iz inostranstva za Prnjavor
 

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Prnjavor

Pogrebno preduzeće „Laguna-Bestattung“ d.o.o. vrši brzu organizaciju i prevoz pokojnika iz inostranstva u sva mjesta opštine Prnjavor i sam grad, kao i preuzimanje svih poslova vezanih za administraciju u inostranstvu. Dajemo garancije da će porodica u žalosti dobiti realnu i prihvatljivu cijenu ovih usluga.

Vršimo preuzimanje tijela pokojnika iz bolnice, prikupljanje potrebne papirologije koja uključuje dozvole sanitarnih inspektora, sprovodnicu iz ambasade kao i sve ostalo potrebno i naposljetku prevoz pokojnika do Prnjavora. Prepustite da za Vas obavimo sve potrebne poslove u teškim trenucima koji se nažalost dogode nepredviđeno.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Prikupljanje potrebne dokumetacije se obavlja isključivo besplatno, a od porodice pokojnika nam je potreban samo važeći pasoš. Neke dokumente samo porodica može da izvadi, a za sve ostale papire u inostranstvu ćemo se sami pobrinuti. Zahvaljujući dobrim kontaktima u ambasadama BiH u Njemačkoj i Austriji, u ovim zemljama sređivanje papira traje manje od 24h, što automatski skraćuje vrijeme potrebno za organizaciju kompletnog prevoza preminulih za Prnjavor.

Po želji porodice moguće je obaviti pripremu pokojnika za sahranu (pranje tijela, šminkanje sa ciljem postizanja priridnog izgleda i oblačenje u željenu odjevnu kombinaciju). Ova vrsta usluge se u evropskim bolnicama naplaćuje izuzetno skupo (i do preko 1000 evra), ali naša pogrebna firma ovo radi takođe potpuno besplatno.

Posjedujemo višegodišnje kontakte u administracijama ambasada i zato možemo skratiti period za obavljenje svi poslova vezanih za prevoz pokojnika u sva mjesta opštine Prnjavor te čitav proces traje ne više od dva dana, ukoliko se odlučite da naša firma obavi sav posao oko prevoza preminule osobe.

Mi smo prva pogrebna firma u regionu koja je dobila sve validne dozvole za prevoz pokojnika iz inostranstva za vrijeme i nakon pandemije izazvane korona virusom. Mnoga preduzeća se izlažu riziku obavljajući te poslove sa sumnjivim papirima te na taj način izlažu i samu porodicu riziku u ionako teškom periodu života. Mi garantujemo da na granicama neće biti zadržavanja i neprijatnosti.

Ovde možere pogledati kako izgleda čitav postupak prevoza pokojnika.

Cijena prevoza pokojnika

Pogrebna firma “Laguna-Bestattung” doo je prepoznata kao pouzdan izbor kada je potrebna pomoć i organizacija prevoza pokojnika iz inostranstva. Naša firma posluje istovremeno u nekoliko evropskih zemalja i zato možemo da ponudimo realne cijene prevoza pokojnika, koje su najniže u regionu, a radimo isključivo sa svim potrebnim licencama i namjenskom opremom. Ako nam povjerite organizaciju sahrane i prevoz pokojnika iz inostranstva, možemo ponuditi osjetan popust na ukupnu cijenu.

Na ovoj stranici možete pogledati više o cijenama, a najpraktičnije je da u razgovoru sa direktorom naše firme iz prve ruke saznate sve o cijeni, papirima i sve što je potrebno znati.

Prnjavor je mjesto koje je poznato po nazivu Mala Evropa koji sam po sebi govori da je to sredina gdje je mnogo stanovništva vezano za inostranstvo. Čak 20 nacija je jedno vrijeme naseljavalo područje ove opštine. Upravo iz toga razloga je često potrebno u slučaju nesreće imati nekoga ko će Vam pomoći prebroditi teški period najbezbolnije moguće.


Iz sledećih zemalja radimo licenciran međunarodni prevoz preminulih:
  • Prevoz pokojnika iz Austrije u Prnjavor
  • Prevoz pkojnika iz Njemačke u Prnjavor
  • Prevoz pokojnika iz Italije u Prnjavor
  • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Prnjavor
  • Prevoz pokojnika iz Holandije u Prnjavor
  • Prevoz pokojnika iz Švedske u Prnjavor
  • Prevoz pokojnika iz Danske u Prnjavor

Naše Pogrebno preduzeće “Laguna-Bestattung” d.o.o. ima 20 godina iskustva kada je u pitanju prevoz pokojnika iz inostranstva, i danas nas krasi reputacija jedne od najozbiljnijih pogrebnih firmi u Bosni i Hercegovini i regionu.

Kontaktirajte nas i uskoro ćete znati tačnu cijenu prevoza pokojnika iz inostranstva u Prnjavor i okolna mjesta, kao i sve drugo što želite znati.

Prevoz pokojnika iz inostranstva za Teslić
4.3/5 - (27 glasova)