POGREBNO TESLIĆ prevoz iz inostranstva

Prevoz pokojnika Teslić
 

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Teslić

Pogrebno preduzeće „Laguna Bestattung“ doo brzo i bez čekanja vrši prevoz pokojnika iz inostranstva u Teslić. Prevoz preminulih radimo iz svih zemalja Evropske unije, a najbrže rešavamo papirologiju prilikom prevoza pokojnika iz Austrije ili Njemačke.

"Laguna Bestattung" doo već duže od 20 godina organizuje prevoz pokojnika iz inostranstva na teritoriju opštine Teslić i regiona. Imamo odličnu saradnju sa administracijom u ambasadama u Austriji i Njemačkoj, pa svu dokumentaciju dobijamo bez čekanja. Jedina smo pogrebna firma u regionu koja može prikupiti svu potrebnu dokumentaciju za prevoz preminulih u roku samo 24 sata.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449
Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email kontakt@prevozpokojnika.org

Šta je potrebno?

Sve što nam je potrebno jeste važeći pasoš pokojnika. Porodica više ne treba da brine oko bilo čega vezano za organizaciju i sam prevoz preminule osobe iz inostranstva u Teslić, odnosno bilo gdje na teslićkoj opštini. Sami ćemo obaviti sav posao prikupljanja dokumenata u inostranstvu, vađenje dozvola, te pripremiti pokojnika za prevoz i sahranu.

Svaki slučaj iznenadne smrti u inostranstvu je karakterističan, pa postoji mogućnost da će biti potreban dokument koji samo porodica može dobiti, ali uglavnom sređivanje papira u inostranstvu je samo naša briga. Porodica vjerovatno neće morati da se dodatno opterećuje.

Koliko traje čitav proces prevoza u Teslić

Kao što smo pomenuli, mi možemo dobitii svu papirologiju neuporedivo brže od bilo koga, što automatski skraćuje vrijeme potrebno za organizaciju prevoza. Uz poštovanje svih propisa, nakon što nas kontaktirate naše pogrebno vozilo će biti na dogovorenom mjestu već isti dan i čitav proces pripreme pokojnika će biti završen sutradan. Čitav proces prevoza pokojnika u Teslić trajaće najviše dva dana. Na ovoj stranici možete pogledati detaljno kako izgleda organizacija i prevoz pokojnika, korak po korak.

Potrebno je da nas kontaktirate da bi znali osnovne informacije o lokaciji na kojoj se nalazi tijelo preminulog. Sve ostalo ćemo sami završiti, a tijelo pokojnika će biti prevezeno u Teslić u sledećih 48 časova.

Cijena prevoza pokojnika iz inostranstva

Kompletna cijena prevoza preminulih zavisi najviše od razdaljine koju pogrebno vozilo treba da pređe tokom čitavog procesa prevoza. Pored razdaljine, prevoz pokojnika zavisi i od sanduka koji porodica izabere, a koji je obavezan u mešunarodnom prevozu preminulih. Na ovoj stranici pogledajte više o cijenama. Ono što možemo garantovati jesu realne cijene i garancija da neće biti dodatnih troškova niti bilo kakvih problema pri prevozu.

Prevoz pokojnika iz inostranstva u doba korone

Usled pandemije korona virusa sve zemlje Evropske unije i regiona su maksimalno pooštrile kontrole na svojim granicama. U trenutnoj situaciji samo licencirana pogrebna preduzeća mogu da vrše međunarodni prevoz pokojnika. U suprotnom može doći do velikih problema na granicama.

Zbog pandemije su uvedena pravila da, koliko je preminula osoba bolovala od korone, tijelo pokojnika se kremira, pa se tek onda može obaviti prevoz pokojnika u Teslić i okolna mjesta. Prevoz se odvija uobičajeno, bez čekanja, ako u bolnici nije otkriveno prisustvo korona virusa.

Ukoliko prevoz pokojnika iz inostranstva povjerite nama, pogrebna firma „Laguna-Bestattung“ doo daje popust na organizaciju kompletne sahrane pokojnika, na teritoriji opštine Teslić.

Vršimo licenciran međunarodni prevoz pokojnika iz sledećih evropskih zemalja:
  • Prevoz pokojnika iz Austrije u Teslić
  • Prevoz pkojnika iz Njemačke u Teslić
  • Prevoz pokojnika iz Italije u Teslić
  • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Teslić
  • Prevoz pokojnika iz Holandije u Teslić
  • Prevoz pokojnika iz Švedske u Teslić
  • Prevoz pokojnika iz Danske u Teslić

Kontaktirajte nas za svako pitanje koje imate, odgovorićemo u najkraćem roku.

Prevoz pokojnika iz inostranstva za Teslić
4.3/5 - (27 glasova)